Ako je tako, onda bi to bila prva smislena stvar koju je planski odradio otkad se pojavio na političkoj sceni.
Ako je tako, onda bi to bila prva smislena stvar koju je planski odradio otkad se pojavio na političkoj sceni.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
@niksicanin24, kad ce ponuda?![]()
Direktor srpske dijaspore (i menadzer DF-a) je prije 5 dana znao da DFa nece biti u vladi. Najvaznije pitanje sada je popis veli...ako placenici Spajke i Milat i tu Srbe ne zajebu, pa maknu pitanja nacionalnosti i jezika sa popisa. Dritan brat najveci veli.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Zutokljunac odrza lekciju iz politike karijernim politicarima sa 30+ godina iskustva![]()
Jos ako mu se partija odupre uticajima sa strane i ne pocijepa se, ode ex DF u zaborav.
Evo DF prihvatio ponudu:
"Ponuda je nama prihvatljiva ne zbog toga što smo mi slabi, nego da spriječimo DPS da preuzme vladu", kazao je Mandić
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ponudu-spajica
Sad Spajke da je pametan i kaže sad ne može.
Odma se vidi da će bit konstruktivni i da neće pravit probleme. Lako se njima svima igrat jer će živjet kao bubrezi u loju ko god bio na vlasti.
Kakvi su ovo stari igraci, nece se Spajic tako lako njih otarasiti kako je mislio, ovi ce ***** pojest samo da udju u vladu, bice veselo narednih dana...
Spajić vazda može da kaže da nisu prihvatili kad im je nudio i da se poslije njihovog neprihvatanja okrenuo na drugu stranu.
Za Svijetlu Buducnost Crne Gore.
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Poslije neka im ministre razrjesava kad god krenu da opstruiraju.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Tesko ce ta prica proci, DF nikad nije potvrdio da je odbio bilo sta, sad idu sa pricom da su trazili od Spajica da ponudu ucini javnom tako da su sad njega zeznuli i nema kud sad, ako odbije obice mu se o glavu...ovi su uz DPS doktorirali ovu kako da nazovem "splacinarsku politiku", jos je Spajic za njih zelen (i za DPS isto)...neka mu je sa srecom, bice mu gore nego Zdravinju sto je bilo...
DF dubina bi da nastavi da prima plate pa stisli rukovodjstvo.
"Ponuda je nama prihvatljiva ne zbog toga što smo mi slabi, nego da spriječimo DPS da preuzme vladu", kazao je Mandić.
kakav crni DPS e jadova xaxaxaxa
ako su odbili ponudu, samo pozdravit df i zafalit im se na saradnji
čekamo kolegu @p0smatrac sa novim insajd informacijama o tome ulazi li u df
тапаталк
Last edited by outline; 24-08-23 at 14:34.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
isteče mi vrijeme za edit, propuštio sam nekako ovaj biser
velika borba be like"U kontekstu naše velike borbe, spremni smo da narednih dana sjednemo za sto i odbranimo narodnu volju. Imamo vremena, još 75 dana da sve dogovorimo", dodao je.
тапаталк
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Наравно, испада некоректан у сваком случају. То је и циљ ЗБЦГ, не да уђу у владу већ да оцрне Спајића, што ће им код њиховог тијела сигурно проћи, а ако повјерује још неко ко није њихов гласач још боље.
Најгора ствар која из свега овог произилази јесте могућа прича да су "прави" срби хтјели у владу са мањинама а да мањине нису хтјеле са "правим" србима у владу.
Да су ЗБЦГ и мањине били у влади заједно не би се њихови гласачи завољели, али би видјели да можда могу да сарађују, овако се само удаљавају.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Значи Горњегоричани и Златичани, што рече један, ипак имају шанси да поред Плављана равноправно конкуришу за портире по Домова Здравља у ПГ.
Сјајно.
О чему ви причате људи. Ови могу да кмече још који дан и то је то. Кад саставе Владу крећу неке друге ствари , ко ће се више сјећати тога што Дф није у власти. Спајић није Здравињо.
Ако је стварно ово циљ, да се коначно Дф сведе на једноцифрен број, онда је стварно доктор. Да се ријешимо Дпс-а и Дф-а у распону од 4 године !!! Јер кад им смакну ухљебе по Епцг и сличним , нема ко њих да гласа без тупоглавци коју су екстремисти
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Komedija bez Mileve.
PES: ZBCG prihvatio ponudu koju su više puta odbili, pa onda tvrdili da ne postoji
https://m.cdm.me/politika/pes-zbcg-p...da-ne-postoji/
Tri bambija za kolegu Mistislava, koji je na temi iz raznih novina prognozirao upotrebu riječi "neozbiljno" za pesovo komentarisanje df-ovog naknadnog "prihvatanja" ponude.
ZBCG će imati veliki problem bilo da ostanu bez učešća u vlasti, bilo da se nekako "ušunjaju" u produžecima. Zamisli ti taj kredibilitet kad nastupaš osiono, nadmeno, bahato... (skoro isto značenje) a onda klekneš, moliš i kroz plač prihvataš neprihvatljivo.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks