Dje mogu uzet ovakav somun? Ja ne uspjevam da nadjem pa mi treba tacna lokacija. Hvala.
Sto se tice cijene i meraka to je nesto posebno za svakog. Platih sendvic 7€ na Veliku plazu, velik, ok je ali mu fali nalo da bude odlican.
E sad, ja bih trebao da ustanem sa stola, da ostavim zenu i dijete same, da upalim auto, vozim se 10-15 km, pa to izvadim na sto u kafanu i onda bih imao problem ga ugrijem. E zbog sam platio 7€.
E sada, da li je mogao da izabere drugu kafanu u Tivtu dje je jeftinije to je druga prica, mozda je vec sjedio i jednostavno ogladnio.
Kad smo kod toga u Siciliu je strašan sendvič 2,20€ (somun)
Mislim strašan za te pare… namaz, salata….
Onaj Sicilija sendvič, ne znam kakav je sad probah ga neđe prije - jedan od boljih što sam jeo. Bješe sa piletinom, slaninom, maslinama, sve sitno isjeckano u dobar somun, prva liga.
Sicilija sendvic je bio bomba ali Siciliju su izgleda napustili stari kuvari i prelos je sada. Nema onu socnost a onaj somun se toponu ustima.
Ja sam ga jeo jednom nedeljno, kako iz Mase tako kod Palade. Podjem jednom u centar, digli su ga na 4-5€, kad mi donesose sto je ovo, probah ali nije to ni 30%.
Udjem unutra kad cura od Preko Morace, reko sto je ovo znas da ga jedem stalno.
A znam, bas ga lose prave ovdje, hocete da vam vratim pare ili da pokusamo ponovo.
A reko daj mi pizzu ne mgou da se po ovo razocaram.
Nikad ništa ne pojedoh u tu Siciliju da mi se sviđelo, uključujući taj sendvič. Doduše, da naglasim da nisam nikad jeo razna rižota i ostale stavke sa menija ručka, prvenstveno mislim na pice, sendviče i proizvode iz pekarskog dijela ponude.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Urban Bistro 21 Lustica
Biftek salata, ludilo dobra, 18e
Opalite
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Ja citam samo biftek i razmisljam, pa dzabe za dolje i za Urban![]()
Samo nemoj ko da se zezne da poruči Sicilija sendvič preko njihove aplikacije. Tu baš variraju kvalitetom, ne samo za taj sendvič, nego za sva jela.
Somun imaš u Aromu, baš odličan. Aroma iam svoju pekaru i sav hleb im fenomenalan.
Ovo jedino ako si turista pa da za salatu da daš 18eur![]()
Juče nakon baš dosta vremena smo naručili hranu an poslu, tri male pizze u Pozza Bar (stavrno su uvijek beprekorne), 15 eur. Oov je baš postalo bezobrazluk od cijena.
Ko nije probao, neka u Siciliju proba:
piletinu Bianco
pasta sa 4 vrte sira
crni rizoto
Ovo redovno uzimam u bloku 9 i odlicno spremaju.
Ovo je bitna stvar za njih, kada se naglasi lokacija.
Nikad ne probah to kod njih, uglavnom nesto za dorucak.
Meni su kod njih dobre sledeće stvari:
Obični sendviči oni po 2eur
Potaž od pečuraka
Salate Alcamo i Catania
Jela s piletinom
Msm oni su mi definicija osrednjosti, bar su postali vremenom. Ali sa ovim stvarima znaju da ubodu. Ovo jedem najčešće u Gintaš.
Još jedna stvar, cijene im nisu drastično skočile, za razliku od 90% mjesta kroz grad. Ne dobijaš vatromet za te pare, ali dobijaš solidno jelo.
Sent from my SM-G780G using Tapatalk
Ja stanujem iznad jedne Sicilije i jedino sto preporucujem tamo je Sicilia verdura-zapeceno sa sirom paradajz paprike tikvice pečurke sos i uz to pizza hleb to mi je super.
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Meni je super obrok bio ona piletine verde (sa rižom i spanaćem), često sam znao da poručim.
Hamburger Ada Bojana 15 eura tako da je ova salata iz porta lagana....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
E ako je, baš fina čabata, u svakom slučaju sendvičina za onaj iz Bonele što je 1.9e
U Bonelu nijesam jeo ali ovaj je ka` kraj od ljeba.
Poslije njega sam gladan.
Generalno svi su digli cijene i nema sendviča ikakvog (malo većeg) ispod 4Eura.
Meni je posle sendviča s piletinom iz picabara svaki drugi u CG smiješan![]()
Koje su preporuke za jela u Jatak?
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Sad gledam cijene u restoran Crno jezero... sendvic 7e a jaja 9e, leeepo
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks