EDIT:
ne pih zbog parastosa bilo čijoj duši, no zbog beskrajne dvoličnosti ljudske.
https://www.znaci.org/00001/4_12_4_99.htm
Nešto ne vjerujem da je cvijet Bjelopavlićke, Zećanske, Lješanske i Podgoričke mladosti ginuo ratujući za nacističku Njemačku u porobljavanju Crne Gore, dok su mu desni bok čuvale 13 Waffen SS - ''Handžar'' divizija, lijevi albanske milicije, a svuđ okolo ''Princ Eugen''.
Za neupućene, to su većinom isti oni akteri na čijem se zločinu u Velici danas skupljaju politički poeni, i to ih skupljaju ovi isti što im sad drže parastos saučesnicima, odnosno parastos ratnim drugovima tih istih zločinaca koje su prije mjesec kleli.
Pih.
Što se tiče dokumenta koji sam ostavio, radi se o oficijelnom prevodu, a i original i prevod se čuvaju na jedno sasvim lako dostupno mjesto u Beograd, no vjerovatno ni Metodije ni Bećković nisu tamo nikad odili.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
EDIT:
ne pih zbog parastosa bilo čijoj duši, no zbog beskrajne dvoličnosti ljudske.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...ana-i-narucena
a što rade ovim 'poštenim' dfovcima. montiraju da su izabrani protiv zakona. ovako su se i dpsovci vadili. naučile su ove splačine četničke od dpsa sveIzvršni direktor Rudnika uglja Pljevlja Milan Lekić tvrdi da je montirana i naručena odluka Uprave za inspekcijske poslove kojom je utvrđeno da na tu poziciju nije izabran u skladu sa zakonskom procedurom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
To je ništa za takvog stručnjaka.
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
BIla mu odobrena nacionalna sportska penzija, zato sto je nedje nekad, boga pitaj kad, osvojio neko od prva tri mjesta na mediteranskom takmicenju u katama. Zakon poznaje samo olimpijske, svejtske i evropske medalje. Kakva treba da si splacina da bi to gurao i uzimao pare.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
E to su pravi drugovi kako su se godinama pazili od rane mladosti
Ne,ne, mojne tako kolega. Iskoristio je priliku i podnio zahtjev prije negoli je izasla dopuna zakona koja se takmicenja priznaju. Posle se,naravno, nije htio odreci
Misliš li da se neki državni funkcioner odrekao funkcionerske penzije kad je zakon po kojem su ostvarene proglašen neustavnim? U tih godinu i po dana njegovog važenja skoro 200 ljudi ostvarilo to pravo, uključujući i vajne opozicionare. Znate li da jedan Drecun prima poslaničku penziju?
Last edited by NHM; 22-08-23 at 20:44.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Bjese li ono tri mandata u skupstinu i moze nacionalna penzija?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Bilo je dva puna ili tri po pola i ukupno 15 godina staža. I onda sa 50 ili 55 godina starosti, zaboravio sam, počinju da je primaju.
https://www.cdm.me/politika/zelenski...omoc-ukrajini/
"Od početka rata, Crna Gora je izdvojila oko 10 miliona eura za vojnu i drugu pomoć toj zemlji, što je oko 10 odsto godišnjih nacionalnih izdvajanja za odbranu”, kazao je Milatović."
A nama se bolnice i skole raspadaju, djecu sms porukama lijecimo, fabrike nijesu otvarane od '48...ali 10 miliona za bijeli svijet imamo.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Dio od tih 10 miliona se i vratio u Crnu Goru na više načina
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Bolje da nikad nije ni odio![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Kako ide onaj stih, "otišao, vratio se"![]()
Forever young, i want to be forever young
Kada je prvi put objavljena vijest šta je sve poslato Ukrajni, većina vrednosti je zapravo ono što je ostalo iz JNA (ima post u temi u Ukrajni detaljno pobrajano), osim suvih obroka i još nekih sitnica, tako da je to 10 miliona procenjena vrijednost kada bi se te zalihe eventualno prodale.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne volim Milatovića jer je televez, ali Vučić je neprijatelj bilo kojem napretku država, pojedinaca ili čovječanstva.
![]()
Love, peace and respect.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...-vodu-i-struju
“Tužili smo, podnosili prijave, prijavljivali policiji, ali ništa od toga nije urodilo plodom, niti je on odgovarao za svoje postupke. Njemu je isključena struja jer ima dug preko 4.000 eura i on je iz revolta riješio da 11 porodica ostavi ne samo bez vode, nego sad i bez struje. Iz Cedis-a su došli, prikopčali nam struju, ali on je opet prekinuo i rekao da neće dozvoliti da je ponovo prevežu sve dok njemu ne oproste dug i prikopčaju mu struju. U selu ima bolesnih ljudi, mještani se bave stočarstvom, pojedini i turizmom, i svi smo sad ugroženi zbog njegove samovolje”, ogorčen je Blečić.
тапаталк
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ako je sve navedeno tačno, što ne hapse debila? I kako je uopšte došao u situaciju da bude dužan 4000 eura? Ja mislio da se poslije dva neplaćena računa struja kida.
Jer je neciji naravno
pa uhapsili su ga
nothing comes from violence and nothing ever could
meni i tebi gase ali ako poznajes mariju ili stefana onda ne gase....
https://rtcg.me/vijesti/crna_hronika...DWzCrtaAKm-8x8
Bas me interesuje oce li ucjenjivacu ostecena isplatiti koji dinar za troskove
Ucjenjivao djevojku snimcima i iznudio 8.000 eura
Last edited by NetworkMaster; 23-08-23 at 16:12.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks