Sumnjam da nećete dovesti nekog atletu umjesto Lessorta.
Neće , traži se još plej.
Tačnije , nađen je , ali se evo mjesec i po natežu.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Ocemo li se obradovat ako dodje taj plej![]()
kocka je ovo sa Kaminskyiem pa koliko god se radovali navijači Partizana. može vrlo lako da bude loše pojačanje
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nije se naigrao prosle godine..
Ja hoću sigurno.
https://www.tiktok.com/@.terrenceros..._t=8ezaKeiwz8n
Sa live-a TerrencaRoss-a
Dobro ovo je već laž, partizan ima budžet od 1,5milion eura.. nemoguće je tako poslati ponudu igraču koji je zadnji godinu u NBA imao 12m eura 😂
Nantecut, djeluje li ti bar malo seljački ona priča o 1,5milion nakon priznanja Rossa da je stigla ponuda ? Jesi li svjestan uopšte šta znači dovesti Kaminskog uopšte a kamoli jednog Terens Rosa?
Partizan će se ove godine boriti sa titulu el, imaće ljudi NBA petorku ako dodhe Bredli i Ross kojima su poslate ponude. Hahaha sad nešto razmišljam, da je došao Mirotić kako je sve bilo dogovoreno, jedan Panter i Ledej bi bili zamjene 😂
Volio BiH da ih vidim na F4, to bi bila ludnica
ka da je Kaminsky Dončić pa znaš li što znači njegov dolazak. šta reći za Kembu koji sa tonom povreda i dalje može svakome u EL ubaciti 20p a da se ne oznoji? Jabari u Barcu? meni je Shabaz jedan od transfera ljeta, igrač koji je Zvezdu učinio bar 30% boljom u odnosu na prošlu sezonu. naravno, pod uslovom da budu zdravi, jer prava je šteta što su ih povrede dovele do toga da igraju u dvorani 'Leon Štukelj', raznim dvoranama po Španiji i Francuskoj. jer da su imali sreće, svi bi igrali po NY, Bostonu, Miamiu, LA i uživali
Jel to stize doncic u c.z?
Satelitski resiveri/oprema
Biće veselo ako dođe Šveđo.
Ozbiljan je to igrač i dalje, možda i najjača spoljna linija u EL.![]()
nije možda no jes. ako sa ovim timom ne odu na F4 biće to velika bruka
mozda da su svi odreda 6 godina mladji. s tim sto onda ne bi ni bili tu.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Jes svi drugi timovi su u cvijetu mladosti.. Pa se pojave Ćaćo i Ljulj i donesu titulu Realu.
Glavni igračin u EL su uglavnom 30+
Danilo Nikolić će biti sa ekipom Partizana, još traži klub pa će trenirati sa njima. mislim da bi legao Partizanu i fino bi ga bilo vidjeti opet u jakom klubi. rijetko normalan momak
Sad bas krecem da pitam za Danila..fino bi nam legao, samo neka je od ziv i zdrav !
gledah malo Brazil, novo pojačanje Zvezde baš izdominiralo. ovako na papiru svako ima dosta poena u rukama, vidjećemo kako će to izgledati. trebaće im malo vremena da se uigraju, siguran sam
iskoči mi ovo na YT, Diklić je pravi gospodin
тапаталк
https://twitter.com/TrendBasket/stat...722191091?s=19
Izgleda da je sve gotovo...nemanja bjelica novi igrač crvene zvezde
poslato sa Ultra Galaxy mašine S23
Gotovo je kad klub objavi.
Mislim da će on samo trenirati pa ako Duško procijeni da može da pomogne, onda će preuzeti mali dio ugovora a ostatak će platiti Fener.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks