Etno selo Izlazak, ne pamtim da sam slađi doručak pojeo. Priganice meke kao duša, domaći sir savršen, pršuta, pečenica i kobasica - sve domaće i klasa iznad bilo čega što se može kupiti u marketima. Količina vrlo obimna, usluga dobra, čista petica.
Gurman, punjeni batak, to je jedino sto jedem kod njih od 2009. godine, jace pecen (kad kazem jace, mislim crn kao crna zemlja).
Last edited by TAKUMI; 13-08-23 at 17:50.
Prema tome, šta da ti kažem?
Etno selo Izlazak, ne pamtim da sam slađi doručak pojeo. Priganice meke kao duša, domaći sir savršen, pršuta, pečenica i kobasica - sve domaće i klasa iznad bilo čega što se može kupiti u marketima. Količina vrlo obimna, usluga dobra, čista petica.
Je li bio ko u ovo etno selo Zminica? Gledam im Insta stranicu i baš djeluje zanimljivo...a nijesmo bili na Zminičko jezero. Mozda tamo da okušano sreću
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Ambijent je vrhunski (cjelokupan doživljaj, ne samo etno selo). Restoran i kućice se nalaze na padini, u čijem dnu je jezero, a sve okruženo gustom šumom.
Dva puta sam bio, ali samo na kafu/pivo, pa ti ne umijem reći za hranu i smještaj.
Imaš stazu oko jezera za šetnju. Čini mi se da imaju i konje za jahanje.
Sent using Tapatalk
Last edited by MeDo_JE; 13-08-23 at 20:08.
#fakenews
Kad smo vec kod etno sela bijah juce u Plav j Komnenovo etno selo ili kula Damjanova.
Hrana je bila ukusna ali su porcije veoma male.
U mijesano meso je bilo 2 cevapa, 2 rostilsjke, 1 pilece bijelo, 1 parce teletine i 1 parce vrata i malo pomfrita.
3x kafe
2x sopska salata
1x sezonska salata
1x mijesano meso 400grama (porcija za dvoje rece konobar)
2x porcije kacamaka (dodje 3 manje "kutlace" i od )
Boca kisjele od 1.5l
Sve ukupno 46 eura. Nije previse skupo za takvo mjesto. Prelijep ambijent nema sto.
Dodatna zamjerka nemaju POS i ne primaju kartice.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Martin legenda, prošle nedelje sam bio dva puta.
Sent from my 2201123G using Tapatalk
Etno kamp Tomić, na putu prema Kapetanovom jezeru... Auh...
https://maps.app.goo.gl/G5Ckp1TzmRtJbFu47
Najbolji kačamak koji sam jeo... Pita sa domaćim korama... Sač...
Pivo iz snijega... Sokovi za đecu domaći u top kombinacijama...
Debela bukova ladovina...
Kačamak sa kiśelim 8 eur, bez kiśelog 7. Pečenje jagnjeće ispod sača 10, pita 2.5...![]()
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Mora li se najavljivati?
Sent using Tapatalk
#fakenews
E to ne znam, mi smo juce naisli oko pola 3 i vlasnik je oko 3 završio sač. Iza 15:30 niie više bilo kačamaka. Đeca su se raznijela, ama i mi...
Ima i od kukuruznog brašna ali smo uzeli ovaj pšenični sa sirom i kajmakom. Predobar. Sočan. Auh
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
To mi je blizu, može se skoknut lagano.Hvala za preporuku.
Vičite oko ovih manje poznatih i zabačenih mjesta, ostalo gradivo smo već dobro utvrdili.![]()
#fakenews
Kakav je put do tamo?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zeznu me ti pa odoh u Podgoru. Iako sam ranije bio ali rekoh ajde još jednom da probam. I naravno osrednje. Usluga mogu reći loša jer je gužva pa... Konobarica slatka pa je oprošteno.
Njeguški stek blah, kobasica podgora nije loša ali porcija nije dovoljna za nekog ko će da se najede (ćerka od 10 godina pojela cijelu). Pastrmka onako. Uz dvije domaće jabuke (1,2e jedna) i Coca Colu 32e. Neki stranci pored gotova jela poručili (gulaš izgledaše bogat i dobar).
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tragedija sto na cijeli Zabljak nemas dje krsteno za jest. Sad da preporucis bilo sto, sve je to kako ti se zalomi. Sobzirom da su svima guzve jer je sezona, samim tim i kvalitet je na niskom nivou. Najbolje bi bilo ne jest nidje nista gore nego se strpjet uru i u Niksic jest kao covjek za pristojnu cijenu. Ista stvar vazi za Kolasin strpjet se uru i jest u Podgoricu. Zalosno da je usluga sjevera uzasna kako za sezonu tako i van nje.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Da trpimo 3-4 dana?
Sent from my SM-A415F using Tapatalk
Spektakl od burgera pojedoh u Pinokio @ Ohrid, presmiješna cijena tipa 3.5e
Ovo kod nas nema ni na reklamu.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Ima dobar na Svetom Stefanu
cjena, pa, kao na Svetom Stefanu. Lokal se zove ,,Pampur”, a i ostala hrana je dobra.
Cijene hrane i pica u walter koji se uskoro otvara u pg.
https://ibb.co/ZWHx8Yq
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks