Kako se ponasaju ovi bahati ako im npr. izadje inspektor u civilu sa bedžom i naredi im da stanu? Pomaže li to?
Prema tome, šta da ti kažem?
+1 To nije bahatost, to je gubitak zdravog razuma. Previše puta su mi uletjeli u makazice ili me bukvalno doveli i situaciju da kočim/idem na kanal/trotoar jer su mi uletjeli...
Mimo brzine, mnogo veći stepen je iracionalan stepen bezobraznosti.
Što se CT tiče, statistički voze brzo, ali mi se nikad nije desilo da me neko izgura s puta...
Vidiš ih u retrovizoru, i prozuje dalje...
Last edited by cvxcomputers; 06-08-23 at 10:58.
Juče ja u kolonu i jos 10tak auta, lik sa bmw 5 zaobilazi sve nas i pokusava ispred mene da upadne, jos turira, rekoh vazi, pustio sam te ali juce, na kraj se vratio skroz iza, niko ga nije htio pustit, ne mogu da svarim mozak takvih vozaca, mi smo glupi sto cekamo a on pametan zaobilazi.
E kad sam prije dvije godine pisao da su DG ubedljivo najgori vozači skakalo se kako to nema veze sa tim itd itd. Evo dođe to ipak na moje
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ja mislim da malo izmisljaju... evo često san na put i rijetko đe viđam bilo kakvu patrolu..
Svaki dan sam na putu Budva - Sveti Stefan - Budva (lokalna vožnja) i najčešće (vikendom obavezno) sa dragerom stoje kod kružnog toka na zaobilaznici (onaj novi sa fontanom), prekjuče su (po kiši) zaustavili ispred mene Golf IV i odradili testiranje. Osim te pozicije znaju da budu kod druge osnovne škole i kod hotela ,,Park” (to je ono gdje ih gledam). Za ostalo zaista ne znam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne znam za tamo, ali po śeveru ih ne viđam uopšte, možda prođem baš kad su na pauzu.
kako su ovo uspjele da izvedu? Od ceste nema 30 metara.
https://www.cdm.me/hronika/djevojke-...ne-dvije-osobe
She is only here to annoy herself!
Njena verzija događaja:
Lijepo sam ubacila u rikverc. Gledala pozadi.
Nije bilo nikoga. Dala sam gas.
I onda me je nešto lupilo.![]()
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Nedje je jedan majstor dobro rekao - od kad sam na zeninom autu ugradio senzore niko je nije udario na parkingu
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Evo na Patrolu kaze đevojka:
Da se zahvalim svim dobrim ljudima koji su pomogli mebi i drugarici u udesu kod univerzitetskog centra veceras,hvala vam ljudi svima,dobro smo,slomile smo noge ali na srecu niko drugi nije nastradao. Nikakva droga i alkohol nije bila u pitanju,macka je izlecela na put i izgubila sam kontrolu. Izvinjavam se svima,i hvala vam .
Edit:
Jos jedna poruka:
Slomile noge,ali dobro je
Zao mi je sto su drugi pretrpjeli sok,a i za nas je bio vjerujte ogroman
Izuzetno sam obazriv vozac i ne bih sebi dozvolila nikad da sjednem pod uticajem bilo cega za volanom,niti je telefon bio faktor
Pokusala da izbjegnem macku i izgubila kontrolu
Jos jednom zahvaljujem se svima i izvinite ako cita iko od ljudi koji su bili prisutni
Last edited by pauki; 13-08-23 at 09:22.
Samo joj vjerujem da je slomila nogu.
To da je pokusala da izbjegne macku i izgubila kontrolu…pa kad izgubis kontrolu ne ides direktno u zid nego se okreces, plus, da je vozila 30-40 na sat koliko je tu ogranicenje mogla bi da se zaustavi (i naravno ne mozes izgubiti kontrolu pri toj brzini).
vidis macku i nagazis
nothing comes from violence and nothing ever could
Ma jok, to je dobra dusa.
Platio bih samo da vidim snimak sa kamera.
Brzina + telefon 100%. Moguće i alkohol u granicama dozvoljenog
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Stay salty.
Koliko god da je macka ne bi promasila 50 metara puta, nije realno ono ali ozbiljno. Treba da skrenes u onu ulicu pa ima kao ležeći da preskocis da bi dosao do dvorane.
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Koristila telefon...viđela mačku...jednom rukom povukla volan u stranu...pada telefon ispred sjedista...umjesto da auto zaustavi ona rukom krece ispod volana da traži telefon...bapa zid.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
kako se ne zaustavi, pa i da jes izbjegavala macku, duzina ovoga trotoara je dovoljna da se zaustavi auto sa 30-40 na sat.
izgubila je kontrolu jedino ako je pustila volan, jer sa 30 na sat na auto sa esp-om ne znam sta da uradis ne moze te bacit u kontra smjer
voze djevojke mladje uzasno, bahatije se ponasaju i brze voze(a ne znaju) od 90% momaka neizivljenih.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks