Vec treci put idem u Chilema Plus, odlicna hrana, dobre porcije.
Trenutno imaju neki meni 9.90€ su jela glavno jelo + riza.
A j plaćam Burger u Burger King za 8e.
E pa šta ćeš kada nekim ljudima ne možeš utuviti u glavu.
Poslato sa kornjo komunikatora P50
Jutros etno selo Vojnik, uz izvorsku vodu i druga sa grivom.
Sent using Tapatalk
#fakenews
kako bi uletio u ove priganice
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pa dovoljno je za 4oro normalnih ili dvoje pa da imas rucak i sutrai cijene ostalog sasvim korektne usluga kad god sam otisao tamo mi bilo extra... Za razliku od npr nijagare gdje cekas konobara po 20 min pa ako mu odma ne kazes sve sta hoces za pice hranu i dezert racunaj da ces tu cekat jedno 3h sve to
Satelitski resiveri/oprema
Ja nekad necu takvu stvar da platim ne iz razloga sto mi je zao pare nego iz principa . Moramo svi da razdvojimo cijene iz brze hrane , cijene iz restorana i sl. I mjesta kao mcdonalds, burger king i sl. Su isto brza hrana kao i perper i jokic i buffalo …. I ja sam vazda prije za gurmansku kod jokica nego za burger iz mc i bk. a tek kad pomislim na to da ovamo kosta jedan mali burger kao tri gurmanske
Ps. Kad smo vec kod burgera ne znam jesam li pisao prije neki dan ali jeo sam brutalan Burger u Bucko (Kotor sa malog kruznog lijevo odma ) . Cijena pristojna , burger preukusan i mesa bas dosta. Nisam imao nikakva ocekivanja ali sam se preprijatno iznenadio . Koliko me sjecanje sluzi 4.5e je burger sto je za Kotor i cijene na primorje i vise nego povoljno
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ja ga ne bi išao ni da je 4e burger u Burger King.
Ali kažem prioriteti su drugačiji.
Sve u svemu, kačamak za 8e je bolja varijanta.
Poslato sa kornjo komunikatora P50
Imate mini burger u burger king 1.99
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Za 8 eura vas kod Jokica prikljucuju na aparate
Konoba Bandici ,Stara kuca zagoric, Konoba steke,kristal oba stari novi ,Pod volat, pod Plocu, ... to je to za Podgoricu ...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Dobro se jede i u Lovac na Murtovini.
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
tako je , krug zavrsen
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Vala i Baščaršija
Idem sa familijom da ufatimo krug oko Crnog jezera, dje se može ručati na Žabljak da valja? Neki restoran tipa "Vodenice" me zanima
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Ja sam poslednji put bio kada su nas oslobodili da idemo iz Pg (korona godina). Srednja zalost, a kod njih sam uglavnom isao. Mada jento bilo cudno vrijeme pa se mozda zadesilo
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks