Bugi, ajde pojasni ovo 2000 fiksno troškova i 7%.
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Ako vidis cijenu beto i bruto onda ti vracaju pdv.
Troskovi ovdje: COC (ako ga nemaju njemci) 80 eura, 130 spedicija, pdv na neto cijenu, 5% na sve to ako nemas EUR1.
Tamo, zute tablice sa osiguranjem na 5 dana 150 eura, crvene tablice sa osiguranjem 15 dana 350 eura. Zute tablice cekas 1 dan, crvene 20-30 dana.
Prema tome, šta da ti kažem?
Bugi, ajde pojasni ovo 2000 fiksno troškova i 7%.
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Stay salty.
Na zute tablice postoji mogućnost da te ne puste naci policajci, ovim putem ih na ono nabijem, one na Debeli Brijeg, jos im to nisam "oprostio", jer sam posle vidio 30 auta koji su usli bez problema!
Crvene tablice 20-30 dana, od kad? Prije par mjeseci su mi ih izdali za par sati.
Sad moze na zute. Austrijanci i slovenci prave problem.
Prema tome, šta da ti kažem?
Šlepa oko 1200e.
Neko ga sam doveze ali onda mora da izgubi nekoliko dana, gorivo, neđe da spava pa dođe slično.
Troškovi raznih papira kod nas 350e.
Regristracija oko 300e.
Ja to grubo, neđe bude 50e više.
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
iha nekad bjese slepa 600....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Mozda se i sad može za 900€ naći… zavisi od mjesta![]()
Javi meni ako ima i za 1000e.
Južna Njemačka.
Poslato sa kornjo komunikatora P50
https://autodiler.link/s3CgduWWDVdXH8SJ8
Vs
https://m.mobile.de/auto-inserat/vol...&type=ad&cn=DE
Nadji razliku
Sent from my Kinensko Mudovište
ja bih, đe je moguće, radije išao sam. Em pogledam auto prije kupovine, probam, em napravim road trip u povratku, pa čak i da izađe nešto skuplje :P
šta ako uvezem auto i nemam odmah da platim carinu i sl., može li i koliko dugo može auto da bude u CG i ne vozi se, dok ne sakupim novac, platim sve to i registrujem ga?
Last edited by verbalni_fajter; 12-08-23 at 12:48.
(nečitko)
Mislim da ti je trošak 5e dnevno za auto što ti leži na carinu.
Da drugih troškova nemaš.
naučih ođe da njemci imaju ove privremene tablice za 5 i 15 dana, a kakva je situacija sa Belgijancima? Ima li ih, koliko para, koliko dana...?
(nečitko)
Evo ovako. Karta do Minhena iz PG kas se navrijeme uzme može bit i do 30€ ajde nek je u jesen po 60€. Tamo prevoz bus voz do kola 50€-neka je i koji euro skuplje . Imam đe da prespavam,pokupim kola i krenem u 6 ujutro uveče sam u CG lagane vožnje. Goriva oko 150€ vinjete 25€ tunel 21€. Eto nek izađe sve 300€ neka bude i 400€,i stavim u džep 600€ udarac za 3 dana posla![]()
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
A isplati, pa pođi meni?
Evo dajem ti 1000e kada ga dovedeš.
Zaradi na mene, ja ću ti biti zahvalan..
Vjerujem da ćeš imati posla.
Tačnije da se ne isplati ne bi ljudi radili to što rade i ne ji drugi ljudi plaćali. Otkrio si toplu vodu
Koliko se ceka na tablice? Ima li jos kasnjenja?
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks