Ja uzeh danas karte za sjewer... Redni broj karte je neshto oko 6900... Masu za 2 dana...![]()
A sjewer je tako projektowan da se sa swakog mjesta iz galerije ima pregled cijelog terena... Donji dio je loshiji jer su stubowi ti koji smetaju... U swakom sluchaju bitno je da se bude tamo pa se ne mora ni gledati...GO MNE!
![]()
p.s. widjeh danas dresowi se prodaju po 25 jewreja koji su mnogo loshi,tj losh im je materijal(po meni!) i shalowi koji su mi se bash dopali po 8 jewreja...
...The grass was greener, the light was brighter, the taste was sweeter, the nights of wonder...
http://www.sendspace.com/file/4hfm2s
Pjesma grupe Perper, napravljena za crnogorsku reprezentaciju!
Perper - Hrabri sokoli.mp3
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Ako vam kojim slucajem ovaj gornji link ne bude radio, ovaj sigurno oce:
http://www.sendspace.com/file/xdaujh
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Uzeo sam karte za jug.. pise 5 red sjediste 33.. Zna li neko je li to gornji dio ili donji.
A evo ih i prateci vokali.![]()
Moram reci da mi je nevidjeno drago sto ce svi navijaci i skoro citava nasa drzava (necu da ulazim u politiku, ali i sami znate da ima pojedinih bolesnih umova, koji ce navijati protiv svoje reprezentacije i drzave...nazalost) stati iza nase reprezenacije svim svojim srcima, dushom, grlima...
Vrlo emotivno dozivljavam ovu utakmicu, ali na zalost, necu moci doci iz Beograda da prisustvujem uzivo, iz opravdanih razloga. Ipak, citavim svojim bicem, navijacu za CG reprezentaciju, sa svojim prijateljima... God bless RTCG SAT!![]()
Danas su se vracale neke karte, te su momci iz Kotora mogli da biraju za koju ce tribinu karte da uzmu.
P r i m o r a c
slusao sam ovu himnu od perpera i nije nesto
mala je dala
himna je skroz bzw....da ne bude zabune uz NASU sam reprezentaciju naravno![]()
...The grass was greener, the light was brighter, the taste was sweeter, the nights of wonder...
Napravite vi bolju himnu, pa cemo nju da pjevamo! :wink:
Spot
juce je jedan drug trazio 4 karte za zapad, i zena mu ladno dala sedam, zbunila see, sta se radi...
Just to slip the skin...
e njemu 7 nama iz bara ni jednu.Sto je ta bruka?Organizacija im je ka i drzava. ULTRAS NO POLITICA
One zene nisu znale ni dje su, a ne sto drugo!!!!
Na zadnjem albumu niksicke rok grupe DST postoji jedna navijacka pjesma sa mnogo dobrim tekstom... pocetak pjesme ide nesto ovako
Ajmo sada svi u boj podignimo barjak svoj
za pobjedu moramo hrabro da se borimo.......itd
kada bi se ova pjesma malo doradila i na par mjesta ubacila rijec
Montenegro ili Crna Gora bolje himne sigurno nebi smo mogli imat
a mogli su na ovaj spot bez ovih djevojaka i antena...respect za perper svakako
Ma meni je pjesma simpaticna masu. Ne kazem ja sad da je ona nesto vrhunska, ali polako ljudi. Tek je pocela da nam igra reprezentacija. Ne mozemo sve odmah ocekivati. Polako ce, uz vrijeme, i vise pjesama da nastane...
Molio bih nekog ako moze da mi izbaci link ka slici ili samu sliku dresa crnogorske reprezentacije! Procitah da Didi nije bas najzadovoljniji njegovim trenutnim izgledom. Ok, ali ja bih isto da ga vidim, ako je ikako moguce prije utakmice.Grazie!
Meni je takodje pjesma "simpaticna". Dobro ce doci za pustanje pred pocetke utakmica.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks