Evo jedan digitalac
Послато са SM-G998B помоћу Тапатока
Sad citam istoriju tog sata...
The PC Datagraph was the world’s smallest computer terminal when launched in 1985. The display is a three-line dot-matrix display with 2 lines for data and one larger line for the time. The watch has 2k of storage which held 80 “pages” of 2 x 12 characters and can be divided into sub-categories each with their own label. The default was 3 x Memo, 1 x Schedule Alarm and 1 x Weekly Alarm. However these could be re-assigned and increased to 12 categories with the software.
Also known as the "Space Shuttle Watch" this model was sold as "WristMac" in the USA (with Mac software) and was so useful at the time that NASA gave it to the astronauts on the Space Shuttle "Atlantis" on Mission STS-43 in 1991, which allowed them to connect to a Macintosh computer and communicate with Mission Control via a Fax Modem, so they could send information and reminder alarms.
With a Cable & Software Set, it could communicate with popular computers of the day like the IBM PC, Commodore 64, Apple II, II+, IIc, IIe and Mac and in the UK the BBC-B and Sinclair Spectrum using a cable and software.
A unique feature of these watches is that they could also transmit their data back to the computer using a RC-4200 adaptor so you could update your computer after editing. This made it the WORLDS FIRST watch with 2-Way data communication capability!
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Skoči mu cijena za duplo, minimum
Sent from my 2201123G using Tapatalk
Odlican mu ulov, teze ga je naci no Sanyo-ve digitalce. Nadam se da ga nije skupo dosao, ipak je koelkcionarski ulov :]
Have a parachute.
Ja dopunih g-shock kolekciju uzeh GA2100 na akciju je sad u alex shop . Htio sam AOK al ipak se ne odvojih od parajer ovi sto se meni svidjaju su 200e a htio sam nesto sto mogu da drndam bez zalbe . Simpatican satic i ultra lagan na ruku
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Stivi; 02-08-23 at 22:01.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Za one koji traze tirkizni Citizen Tsuyosa, dostupan je na Mastersintime
https://www.mastersintime.com/citize...nj0151-88m.htm
Have a parachute.
E dzabe
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
Jeste placali dazbine ili se provukao ispod radara?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Nema dazbinaz uzeli su Casio preko Leandro sajta
Have a parachute.
Mislim da on pita za ove tsuyose preko net-a sto su kupili ljudi
Sent from my Pixel 6 using Tapatalk
Neko je prije mjesec-dva napisao da je platio
Sent from my S22+ using Tapatalk
Pa ja pretpostavljam da svi ovi veci online prodavci uvijek stave jasno naznacenu fakturu sa tacnom cijenom sa spoljne strane da ih carine ne bi zaje*avale.
Ljepse platiti malo vise za ekspres postu/spediciju no se natezati sa ovima iz nase carine i poste.
Ja sam platio, oko 60e ako me sjecanje dobro služi.
Sent from my 2201123G using Tapatalk
Ja ga narucio prije 10ak dana i tracking nista ne pokazuje….
Rekoh na obicnu postu, mozda prodje bez dazbina, a da sam znao da cu cekati ovoliko, platio bih dhl 10€ i njima sve dazbine![]()
https://www.krona.hr/hr/shop/rucni-s...gmw-b5000d-1er
Metalna kockica povoljno![]()
Narucih ovu makinu i sitgla je prosle nedjelje, nepunih 20 dana do PG. Mala ralzika u odnosu na sliku. Na slici ispod izgleda prevelik (nije) jer sam jedino tako mogao da dobijem tirkizno zelenkastu boju na bezelu. Dosta je tezak, lume ok, kais pregrub ali nije neudoban, a mana su mu ove dvije kazaljke - glavna satna kazaljka je veca od sekundare i trebalo mi je malo da se naviknem na takav raspored. Lise toga, nije testiran u slanoj vodi ali igzleda odlicno.
![]()
Have a parachute.
Ako nisam evo link do prodavnice, imaju razlicitih modela i djelova za entuzijaste koji hoce sami da sklope, od njih sam ranije uzimao bezel.
High Player Watch Spare Parts Store
https://www.aliexpress.com/store/1102723283
Have a parachute.
Seiko Orange Monster
Послато са SM-G998B помоћу Тапатока
There are currently 5 users browsing this thread. (2 members and 3 guests)
Bookmarks