Moonciii. Tema je mjesta gdje se dobro jede. Ne jeftino. Na drugoj temi možemo o fenomenu čorba 4,5 eura.
Što se tiče hotela Soa, sve što sam tamo jeo bilo je dobro.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Slazem se ali jednostavno nisam izdrzao![]()
vala svudje su po 3.5 eura doduse bez previse mesamalo kukuruznog skroba vise ...
ako je kvalitetna i puna mesa vrijedi te 4.5 eura vala ovjerice se .
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Očigledno nijeste skoro bili na Žb, takve su cijene u cijelom gradu (ima i "jačih").
Sent using Tapatalk
#fakenews
Restoran Most, na ulazu u Andrijevicu sa desne strane, kad se krene iz Beerana - cevapi.
Odavno nisam jeo tako dobre cevape, kao da je kucna radinost. Cevapi iz Rostiljade su kao guma u odnosu na ove, pa sas vidjite.
A mozda se samo tako strefilo :]
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Je li gostovao i Dule Rajković?![]()
Muškarci me ne zanimaju
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Restoran Podgora na Zabljak. Prijatno sam se iznenadio pecenjem i uslugom.
Samo da i ja naglasim da je omletu u restoranu na Crnom jezeru falilo 10 centi da košta 8 eura![]()
Najbolja teleća čorba je ,,kod Kuste” u Budvu, ali da mi je najviše u životu prijala je na Žabljak, preko Sedla me prala takva kiša (ja na motociklu, a nisam ponio nešto puno opreme, jer zaboga ljeto je) da onako mokar, promrznut mi je došla kao lijek. Poneki put je i kontekst bitan
Sent from my iPhone using Tapatalk
Konoba Bandici , specijalitet za dvoje i stvarno je da se dvoje bas bas razvale od jela. Hleb tek ispecen domaci brutalan, salata takodje . Bila je ogromna guzva , vrijeme rucka ali za veliko cudo bismo bas brzo usluzeni.
Odavno nisam bio u bandice ali danas mi padose na pamet jer sam htio nedje u bastu a da je ladovina i lijepo . Porcija je i kvalitetom i kvantitetom identicna kao prije tipa godinu kad sam bio i generalno volim mjesta koja zadrze kvalitet a ne svaki put kad dodjes porcije skuplje a sve manje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Stivi; 12-08-23 at 20:57.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Para? Sta dodje u njega od mesa?
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks