Radi druga ekipa pri tcomu... Interesuj se malo dosadjuj ako budes cekao da se oni sami sjeti krenut ce 6g
Sent from my iPhone using Tapatalk
Je li ko radio optiku skorije?
Trazio sam da mi uvedu optiku kuci, dolazila je ekipa i odobrili su jos 27.Maja, ali niko jos ne dolazi da to provuče evo skoro mjesec dana, je li normalno da se čeka toliko?
Radi druga ekipa pri tcomu... Interesuj se malo dosadjuj ako budes cekao da se oni sami sjeti krenut ce 6g
Satelitski resiveri/oprema
Ugovor mi je istekao svakako, sacekacu do 1.Jula ako ne dodju, otkazacu sve servise pa uzet nesto drugo. Internet mi je uzasno los.
Razlika je izmedju obicne linije i optike... Nazalost nije sit da se operateri bore za korisnike nego obratno tako da nzm sta da ti kazem... Mozda neki drugi operater bude brzi ali oce li biti usluga ista zavisi od lokacije i dosta toga. Ja sam njihovom optikom zadovoljan
Satelitski resiveri/oprema
To je to, uglavnom...
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
To je to. Ne moze se bolje opisati ova situacija.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ogromna je razlika (sada) između 3G i 4G.
Ali između 4G i 5G (sada) je smiješna, čak je dosta puta 4G brži.
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
ovo sad trenutno je kao neki hibridni 5g , gore kartice na modem ko prave pih....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
U Makedoniji ne moram izabrati Telekom Mk mrežu da bih koristio mobilni internet kao u CG ? Pitam jer je kriminalno spor, neupotrebljiv.
Na A1 čak i nemam 4G ali bolje radi koliko toliko.
Sajt Telekoma standardno konfuzan sa informacijama.
Nije da je konfuzan sajt, nadjoh iz prve
https://telekom.me/privatni-korisnic...zapadni-balkan
Послато са SM-F946B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Nađoh i ja to odma ali gore u zaglavlju piše da "nije važno u kojoj ste mreži" a prethodno pominju samo dolazne i odlazne pozive, dok dolje gdje se pominje internet mreža se ne pominje.
Pretpostavljam da važi i za internet ali reko ako neko zna iz prve ruke jer kao što znate gigabajt u tuđini je bio u krv
A jbg ne znam da li na telefonu imas opciju da gurnes ekran i spustis stranicu nize :-)
Послато са SM-F946B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Bi li znao neko da mi objasni neke stvari?
Otkazao sam tcom servis komplet koji se vodio na majku 4.7. Od tad sam bez interneta, tv-a, fiksnog..dobio sam potvrdu da je ugovor raskinut.
Onda sam zvao na 1500 19.07 i trazio Magentu kao novi korisnik, međutim, operater mi je predlozio da uzmem extra trio da bi mi sto prije ukljucili tv i net, a onda da prebacimo u medjuvremenu na Magentu, ja se slozio, međutim, jos mi nije prebacena Magenta, karticu sam dobio, potpisao ugovor ali i dalje koristim Extra trio paket, kome da se obratim da mi vise to prebace i da mi aktiviraju karticu?
Bio sam u poslovnicu, kazu kao budite strpljivi radi se na tome, evo 10 dana čekam.
Jos jedan problem. Stigao mi racun za Jul mjesec 25,25€, na koju foru kad sam 4.7 sve otkazao? I da dodje za Jul, treba da bude za period 1.7 -4.7?
Evo rezultata tog njihovog ulaganja u mrežu kojim se stalno hvale u svim medijskim nastupima...
Bečići ,22:51h brzina interneta neverovatnih 1.77 mb/s
Last edited by Tvholic; 10-08-23 at 21:56.
Manje vise svaka mreza je ista, nema tu neke razlike
Eo ne znam, meni je One i M:tel pakao koliko su losi, pogotovo One koji gubi mrezu non stop.
Telekom je za sad najbolji, sasvim upotrebljiv net.
\\OFL•GIC
Ja imam sljedeci problem: DATA kartica, ruter, 500 GB, stream on opcija za jutub.
Brzina interneta je 40-50-60 Mb/s. Sve otvara kako treba osim jutuba, kao da sam ogranicen na 360p, na 480p vec šteka. Na 1500 ne mogu da rijese problem.
Prema tome, šta da ti kažem?
Meni je optika, na telefon mi mjeri 300+mbps a na laptop 40/50 mbps.
![]()
Istina, Laptop sam uzeo jos davne 2008 kad sam faks upisao![]()
I meni se desava da mi brzina interneta na wi fi na telefonu bude preko 200mb/s a na laptopu 10,15mbps ...
Stariji laptop HP....
Sent from my Redmi Note 10 Pro using Tapatalk
Uzmete novu USB karticu koja podržava WiFi 6 pa ćete da vidite razliku
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks