Niko ništa c c c.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Valja li što A6 allroad 2008 3.0 tfsi? Baš nema pojma o tom motoru.
Niko ništa c c c.
Niko nista zato sto ga niko nije radio, znas li da je taj auto jastucar i da prije ili kasne ces imati jako skup problem.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mislim (ne znam konkretno za ovaj model) da ni ti jastuci ili ti njihova reparacija nije više toliko skupa. Konkretno me interesuje sami motor. Vidio sam i da sa stage 1 ide i na nešto malo preko 400ks.
Vozio sam auto jastucar nisam imao nekih problema, ali je los osjecaj ujutro ustanes oces nedje da ides a njega nadjes izdusenog, pa jedva dodjes do majstora, sto se cipovanja tice ja to nikad ne bi uradio na auto, pogotovo automatik, pokvari ti menjac
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ao sad kad krene priča
Stay salty.
https://autodiler.link/EBLRkLLZznxxXK82A
Konkretno gledam ovoga. Kilometraža je najverovatnije original. Može se provjeriti ali jeste 99 posto. Održavan auto. Cijena je jača ali sve se može korigovati. I trebalo bi da je bez trenutnih ulaganja. U nekoj skorijoj budućnosti lanci i servis menjača. Dosadio malo Infiniti pa se eto gleda nešto interesantno.
Ne znam za kvalitet ovog motora, ali sa 400ks mislim da je raketa i jako interesantan![]()
Pitao sam za ovaj motor, a i istraživao malo i trebalo bi da je motor kao motor dobar. Čak i najbolji od svih benzinac. C6 nije bez mana, naravno, ali je ovo restajling pa su neke sitnice i riješene. A što se tiče rakete, ide odlično, ali mu menjač ne da da bude baaaaš raketa.
Gdje je stagiran?
Prema tome, šta da ti kažem?
Marović
Muda celicna imas ti, znam, ako je odrzavan kako treba i ako su otklonjeni kvarovi kao sto su termostat i kompletan rashladni sistem, dihtung poklopca ventila, bobine, ako ne trosi ulje zbog PCV-a ili blokiranih uljnih karika onda uzimaj.
Ovo sto je stagiran me jos vise plasi.
Kakav red flag of auta
Ovo drugim riječima hoćeš da kažeš da ga ne uzimamjer ovo o čemu pričaš niko ne može znati prilikom kupovine auta.
Kupljen nov u CG, održavan redovno bar do prije 4, 5 godina. Ulagano je i posle u njega. E sad koliko je pažen u tom periodu to nisam siguran. Mislim da Zoran umije odraditi stage 1. Nisam još uvijek baš zagrijan, ne žuri mi se, ne moram čak ni da mijenjam auto, nego eto malo da se promijeni a da bude nešto interesantno.
Pazi, ne kazem da je smece, vjerovatno je odrzavan. Ja bih ga kupio jedino ako je svaki dio zamijenjen OEM-om i ako nije stisnut do kraja jer 400 KS na stock mjenjac...
Ako je mazen i pazen, i ako si spreman sjutra da izdvojis 500 eura za neki manji kvar i 2000-3000 za malo veci onda nemas frke.
Uz to, star je 15 godina, i nije LS400 sa 1UZ-FE nego luksuzniji VW sa 3.0 TFSI. E da, zaboravio sam, ovi su imali veliki problem sa karbonom jer je samo direktno ubrizgavanje u cilindar (nema port ubrizgavanje).
Bojim se da je drugi vlasnik to stiskao koliko je mogao. Nisam siguran. Saznaću.
A u ovom drugom dijelu si rekao suštinu. I ja sam svjestan toga naravno. Ne kupuje se ovakav auto i razmišlja da je održavanje kao na Punta. Ali ako je održavan kod drugog vlasnika kao kod prvog onda to može biti dobra kupovina.
Pazi ovo, za zamjenu PCV-a ti treba:
320 za dio;
400 za ruke meni;
120 za ulje i za filter;
Sito je opciono, 55 eura;
OEM PCV zna da traje 5000, zna da traje 50000, ne moze 60000 sa jednim.
Moze li da se vozi sa pokvarenim PCV-om? Moze, uz zvizduk kao da je Rolls Royce Olympus i potrosnja ulja tipa 2 litara na 1000 km.
Pitaj me kako znam.
A4 B8 2.0 TDI 2009. godiste, multitronic 8 brzina
dje uraditi redovni servis mjenjaca?
Auto Fabo,Novi Pazar.
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Možeš najlaganije u Ravenol u NK. Dobro te nisu poslali Helsinki.
Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
Stay salty.
Ajme me ….![]()
Zna li ko đe mogu kupiti nosač za zadnji brisač A3 2001, neko mi je ukrao a treba mi za registraciju?
It could be made into a monster if we all pull together as a team!
Ima toga i u next auto
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks