Promijenite mrezu. Bas pratim ovaj topik i vidim da se patite.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Saradjivao sam sa One u prethodnoj firmi, bas su losi, kada kazem losi mislim na prelosu uslugu (koriste nestadardnu opremu, jedtinu i nepouzdanu) a support za servise je prelos. Lazu, moras da se dokazujes sa njima.
Bas jendo lose iskusrvo, Telekom je Svajcerska za njih. Mtel ka Mtel.
One ne ulaze odavno u razvoj i prosirenje kapaciteta mreze samo se izvlaci novac. Prije neki dan procitah i da su bili u sporu sa Vladom oko necega ali se ne zna o cemu..
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...ijesti_android
ja sam prije oko pola godine presao sa Tcoma na One, prilicno sam zadovoljan, narocito ovim paketom dje za samo 9e dobijem neograniceno poruka i poziva u svim cg mrezama, 100GB neta i HBO MAX... Ali nije sve savrseno - net je uglavnom sporiji nego na Tcomu, VoLTE im je, kako mi danas rekose "u planu" (tehnologija koja je dosla sa 4g mrezom, al dzaba), kvalitet audio poziva je opao kad zovem iste brojeve na 067 mrezi (HD voice ne radi?)... Ali makar ne moram da se bakcem sa Telekomom vise... U zadnjem periodu ni signal za pozive nisam imao doma (losa 3g pokrivenost pretpostavljam, narocito od uvodjenja 5g), ponude paketa koja je bila kriminalna za korisnike koji su na mrezi po 20 godina, i sl...
(nečitko)
koji je to paket
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Total 10+ , ali bez telefona. Javite je li i starim korisnicima dostupan?
(nečitko)
Mislim da je kljucno "whenever possible" a u One possible znaci impossible. Ne znam za vas ali kvalitet razgovora opadne nakon prvih 4-5 sekundi drasticno, osjeti se taj zvucni prelaz iz boljeg ka losem.
\\OFL•GIC
Kada nije possible onda nemam opciju aktivnu. One mi je drugi broj, na prvom nemam Volte.
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Always,forever and beyond ...
Ne znam, ne koristim One internet, samo ovo nemam za drugu karticu, a nemam uopšte opciju kada ubacim 68 i 67 zajedno.
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Da li neko zna mozda, htio bih da zadrzim broj koji trenuntno imam 069444xxx ali da se prebacim na tcom mrezu, broj da mi ostane isti, da li može to?
Znam da sa 069 na 068 moze, ali ne znam sa 069 na 067 moze li?
Telekom ga je barem najavio u medijima.
https://www.ekapija.com/me/news/4280...te-tehnologiju
Sent from my Xiaomi 12T pro
na one sam evo dvije godine....svakim danom se sve vise kajem... telekom je za njih cudo....
Da me jeb*ete ne znam koja je to opsjednutost volteom, hd voice i slicno. Mislim iskusio sam i voice over wifi prije 5 godina evo sad testiramo i voice over NR ali ne kapiram sta ce vam? Po svijetu dje skidaju 2 i 3G kapiram ali ovdje ne bas.
Jos jedna napomena, Volte raznosi bateriju
Nije problem ni Volte ni Hd voice. Problem je kvalitet običnog razgovora. Prvi sam ovdje hvalio nekadašnji Telenor , jer zbog specifičnosti posla jedino su oni imali signala tamo gdje drugi nisu. Ali ovo što se dešava u zadnje vrijeme je katastrofa . Od uspostave poziva pa do zvuka kao iz bunara. Na istom telefonu imam telekomov broj. Razlika je evidentna. A tu je još jedna stvar. Izgubili su mi uredjaj koji je dat na reklamaciju. I evo dva tri mjeseca dok se ne raščivija ko i šta je kriv. Rečeno je da će mi doći isti takav novi za "par dana".....i evo prodje skoro mjesec od tada. Sačekaću ih jos ovu nedelju pa idemo na višu istancu.
Sent from my Xiaomi 12T pro
Imam sluzbeni 069 broj, cesto putujem po CG i bas im se raspada mreza, prije nisam imao dometa na par tacaka u toku voznje, sad na 30 mjesta prekida veza. O internetu da ne pricam.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Jel moguće da One jos racuna i daje ponude interneta u megabajtima....
Sent from my Redmi Note 10 Pro using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks