Sta reci za ove avanturiste bez momci srecan put na 4800m
https://fb.watch/mgMZrj4wdS/?mibextid=CDWPTG
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Sjednica Skupštine opštine (SO) Andrijevica na kojoj je trebalo da se raspravlja o inicijativi za smjenu predsjednika opštine Željka Ćulafića (SNP) nije održana, jer je grupa građana zauzela salu.
Policija koja je bila ispred zgrade na poziv predsjednika SO, nije mogla intervenisati unutra, prenosi portal RTCG.
Neki od građana su za RTCG kazali da su došli na predstavu Šante Pante, koja je zakazana za 11 časova.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...i-zauzeli-salu
Андријевчани господа у односу на Будване.
Шалу на страну, ово и Шавник нова власт, кад садашња не може/ђели, мора да ријеши што прије.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
https://www.pobjeda.me/clanak/nema-m...erana-sa-plaze
kulturan neki tip. smeta veli gostima. ne smeta stoka koja bača svašta po plaži
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Evo malo antena kuva tj rozajci.....
https://www.antenam.net/drustvo/2948...ZKDxyHdcRNMbFU
Inace ovo se isto desilo u Tuzli dje vecinsko muslimansko stanovnistvo
https://pressmediabih.com/vijesti/20...do-ocigledno/#
tako jednostavno postovati red na plazi i bazenu , ako je zabranjeno u odjeci ne kupaj se u odjeci , vlasnika plaze bi trebalo kazniti jer je neotesan i bezobrazan.
inace stvarno pored izuma 20 vijeka kupacih gaca dvodjelnih kostima da se pored tebe kupaju u odjeci malo je nastrano..... viva sloboda
Прегадна сцена, жао ми је што је снимак прекинут тачно кад овај рече "мрзим муслимане", интересује ме како се наставио разговор.
Мислим да није забрањено носит и купат се у буркинију, нисмо ми као Тузла, Француска и која већ држава/град, ЦГ треба да буде мјесто гдје свако може да ужива сву слободу док не угрожава другог, а буркини колико год био симбол женске потчињености у исламу, није нешто што неког може угрозит.
Лика казнит ако може (говор мржње?), овим туристима платит љетовање ове или следеће године, ако уопште желе да се врате.
ПС
Ако је вјеровати твитер троловима, лик је (био) ДПС-овац, иронично то сам сазнао испод твита ДПС шпијуна Ивана Вуковића (опет тагује амбасаде мученик).
Last edited by Mstislav; 07-08-23 at 19:18.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Ne moze tako mora da se zna red!
https://feral.bar/post/22709?fbclid=...Yp_06WsnM5J4KE
evo znak i sve isto je bilo u Tuzli i ne znam sto avetaju, dosli su u Crnu Goru i moraju crnogorska pravila da se postuju.
isto kao sto mi postujemo francusku kad se u njoj nadjemo i njene zakone i red tako i obratno ocekujem.
Bez ako ovo nije uslov za poglavlje 37....
Ne branim lika ali kako i$ekoše nesojski snimak, bagra raspala koja bi samo da zavadi pi (ko god da je)
100% je bio komentar u stilu "mrzim muslimane, biće da je zato" tako neki komentar...
Буркини није одјећа већ купаћи који покрива колко 95% тијела?
Ако је ово по закону, моја грешка, ја сам мислио да исти није забрањен у ЦГ, мада опет кажем овај његов знак не наводи буркини већ одјећу која није намијењена за купање за разлику од буркинија који је у ту сврху и измишљен.
ЦГ мора бит широка за све, и за оне који носе буркини, и оне који се купају голи и оне који би вратили брод Јадран Хрватској....
Поздрав за Рифата Фејзића овом приликом, није одолио прилици да покаже да је ДПС плаћеник, макар овдје није киксао као оно кад 5 година није видио 4с на зиду око џамије па прогледао 2020те.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...rzim-muslimane
kakve egzaktna obrada podataka. ovoga treba u monstat zaposlitDržim lokal u Mrkojevićima već 22 godine, gdje je 100 odsto muslimanska populacija, a 89 odsto gostiju su mi muslimani iz dijaspore sa kojima imam izuzetan odnos.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
2023. godina veli 300 ljudi smeta. ljepse je da gledamo one spagete na cmaru vjerovatno.
nothing comes from violence and nothing ever could
Covjek siguran sam nije vrijedjao muslimane ali ovi odradise sve da ga predstave tako
Sta se desava sa cg covjece, slobodna zemlja. Narod hrli u crkve svake nedelje u sto vecem broju. Zene u saudijskom svijetu se bore da skinu ove muke a u cg pocele da se motaju. Da ih pita neko zasto ali iskreno rekle bi zbog muzeva, brace i oceva koji na sjever ne rade nista pa nasli novi izvor prihoda. Imam zensko dijete sve bih dao za njega a ovi u slobodnu zemlju se zamotavaju. Sto dalje znaci da im i biraju muzeve i partnere jer ko je moze vidjet ispod ovoga...
Da se razumijemo, ovo po arabiji nekad su svi nosili da se stite od sunca i pijeska ali nosit 2023. u cg kukala nam majka
Bitno je da se fejzic smece javilo da potpiruje kako bi mi krivicnu popio
Cudno mi je sve ovo. Evo je covjek kazao svoju verziju price. Ne bih se zacudio da je u pravu. Znam dosta ljudi u BR, i tamo je prilicno dobar suzivot pravoslavnih, katolika i muslimana. A ima on i prezimenjaka muslimana, evo da vidimo, no mi volimo da trcimo pred rudu.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
U TUZLI dje je vecina muslimana isto se desilo, aman klasicna namjestaljka ...
E sad kad krenu NVO ova NVO ona, osuda ovoga osuda onoga, svi da pokupe jeftine poene na racun iskidanog snimka
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Odvratno podmetanje ovom liku, koliko god da djeluje nepristojno. Mada se ne bih iznenadio da su ga dobro iznervirali prije početka snimka.
Ako je snimak iskidan tako da se ironija predstavi kao potpuno suprotno, onda toga ko je montirao snimak treba kazniti za raspirivanje vjerske netrpeljivosti.
Svako ima pravo da vjeruje u šta hoće, ali reda mora da bude.
U staroj zgradi sam imao komšiju koji je pred Božić uvukao 'balvan' u ulaz ispred stana. A tu je relativno uzak hodnik kojim moraju da prođu komšije do njihovog stana. I ti ljudi su muslimani.
Ja sam reagovao, 'balvan' je eliminisan.
Burkini nije odjeća, nego je kupaći .Nije go*no, no se pas pos*ao.
Zabraniti na svim javnim kupalištima isto kao i nudizam.
Ne razumijem kako takve vjernice mogu da idu među skoro goli narod.
Pošto očigledno ima interesovanja , otvoriti isključivo žensku plažu gdje se vjernice mogu kupati obučene, ali bez njihovih gologuzih muževa.
I bilo bi lijepo i korisno da na ulazu štand ima neka ženska NVO koja bi mogla da ih pita da li to rade svojevoljno.
Svi se nečelno zalažemo za ženska prava, a ovde potencijalno imamo maltretiranje maloljetnice od strane njenih roditelja.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
U Ulcinju postoji ženska plaža, i šta sad ja mogu da pođem tamo i zahtjevam da me puste jer su ugrožena moja muška prava?
Ako postoji pravilo, postoji tu sa razlogom i branio je to pravilo. Ako je stvarno razlog vjerska mržnja, onda osuditi najviše što se može.
Ali, jedno je sigurno, mediji prenose senzacionalno informacije prije nego ih potvrde i štete ugledu države a niko ne odgovara za to. To je ovdje mnogo veći problem.
Samo regulisati zakonski.Kao što je crvena zastavica znak da se kupate na svoju odgovornost i da spasilac ne odgovara za vašu sigurnost,tako i kupanje u odjeći,pa bio to hidžab,burkini ili odijelo D&G.Ne može radi vaše sigurnosti ili može na vašu odgovornost.Kolko ja znam čovkek ako upane u vodu obučen,prvo treba da proba da skine odjeću sa sebe da bi olakšao sebi održavanje u vodi dok ne dođe pomoć.
Evo nek neko ko se kupa u kupaćem proba da pliva u onoj odori pa nek reče kako je lakše(sigurnije)
I sto cemo sad? Kako izbraljse coeka, novinari pisljivi, i politicari, ma i reis.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...rivicnog-djela
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ahahahahahahaha
Ako bi još samo mogo navest koju od tih čuvenih saobraćajki kojima su naši 007-preci eliminisali narodne neprijatelje i postali tako poznati
Inače, sve te ''čuvene'' službe SFRJ, kao i naslednice, bile su poznate po brutalnosti i beskrupuloznosti, a mnogo manje sofisticiranosti poput ubistava saobraćajkama, koje su gledali samo na filmove.
I bile su poznate po tome što su im pripadnici napolju bili ko čopor bijesnih vukova, a kad se vrnu u zemlju, manji od makovog zrna. Odnosno, te ''poslove'' doma nisu radile, i to je bio najtvrđe poštovan zakon.
A, kad već pominješ, na saobraćajke kao sredstvo eliminacije se sumnjalo u dva poznata slučaja- nikad dokazanog Slobodana Penezića Krcuna, i dokazane Ibarske magistrale i Vuka Draškovića.
Oba su pripadala službi jedne druge zemlje
A premijer neka nam je zdravo, lakše mu je bilo da su neđe na Ribnicu našli kakvi snajper, ka onomad u Surčinu![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks