Ljakse bio i ljakse ostao, sa dujom za vijeke vjekova, amen.
Prema tome, šta da ti kažem?
Toyota pogodila sa dizajnom pravo u centar. Inace, novi Defender ispade krama, kao i svaki drugi LR uostalom.
Stay salty.
Stvarno su tragedija.
Pa ja rekoh za etetiku, nisam uporedjivao druge stvari
Drugo, priznajte da je ovo FJ naprijed a neki land rover discovery stariji po sredini i pozadi neki amer. Tuzno estetski
Nije ništa od navedenog nego svjesni retro dizajn, koji emulira Land Cruiser J60 iz 1980. godine.
-------------------------------------------------------------------------------------
Tip farova je po izboru kupca:
![]()
Last edited by ASC; 07-08-23 at 20:48.
Ovaj sa jednim socivom ide serijski, tripple-beam uz doplatu.
Mislim, nemoj uzeti za zlo, da procitah danas da je okrugli kao uz ovu seriju edition 1958 a na redovnu ide triple…
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Pa taj 1958 je bazni model. Tripple idu uz najjaci paket.
Sto kazu od koliko ce da mu krece cijena u EU?
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
58000 rekose na sat u nedelju...smijesne pare za danasnje prilike...
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
Ne vjerujem da ce biti ispod 65000. Pa Highlander je 60000.
Sad nadjoh da je to neko spekulisanje da ce u US biti starting price od 50ak hilada USD... A vidio sam i na zvanicnoj prezentaciji da im je cilj da bude affordable... Pa zato pitah...
Unlike the old 200 Series, which at the time of its discontinuation had an MSRP just shy of $90,000, the new Land Cruiser will start at around $55,000, according to Toyota. Given the simplicity of the trim level hierarchy, expect a fully-loaded example to fall in the mid-high $60,000 range, though this is just speculation at this point. Again, as this new model isn’t a direct descendant of the old 200 Series — you aren’t likely to see these outfitted to handle IEDs — but the lower price point seems appropriate. Great, even.
Last edited by Incognito; 08-08-23 at 11:50.
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Evo jedna Corolla u glavnoj ulozi
https://www.autonet.hr/aktualno/vije...ube-tutoriala/
Ako je decked-out u amerikama u high-60's, to ti je ovamo laganih 80-85K.
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Stay salty.
To sto zajebavaju sa MSRP cijenom je zbog velike potraznje a premale ponude pa im se moze.
Stoji li i dalje ono da ce se čekati par godina? Ovu sam preskočio https://autodiler.me/automobili/toyo...-ad327844265me, jer mi je glupo da dajem 80k za stari model, iako je full, bomba i sve to...
Slazem se.
Pitaj u Efel kad ce je dobiti. A jos nesto, nije bas pametno kupiti prvi primjerak/prvu modelsku godinu.
Ma slobodno zaboravi one cijene za US trziste. Ovdje ti LC nece biti ispod 80000.
Niko i ne računa da ce osnovni model biti ispod 60-65k. Prošli model je bio 52k u Efel, a ovaj najavljuju kao jeftiniji, tako da ne bi trebalo neke razlike velike da bude.
Slazem se.
Ova stara je ljepsa 15 puta.
Strasno sto napravise u 2023 i jos su zadovoljni.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Gledam sada Corollu koju je Mios izbacio - savršena je
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks