Šta se desilo sa WOK-om? Evo ne radi mjesec dana.
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Rebra su u donjem sloju a ovo gore mislim da je od trbuha.
https://instagram.com/highlander_brushes/
Da nije Bojana mijenjala broj, ili je na odmor možda da ne zna ko, na muke smo jutros đe pitu uzet?![]()
Na odmor je, ja htjeo u subotu uzeti, ne javlja se niko... Poslije vidjeh kad sam prolazio da stoji natpis za odmor, nisam siguran do kad...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Na odmoru su i oni, izbor pade na Ti Amo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tačno komšu treba reć' da diže i on cijene one pite.Ja mu vazda zaokružim,iako nemam naviku to u pekare da radim.Svaka mu čast,on i žena samo rade i nije dizao cijene ja mislim 3-4godine,tačnije i ne pamtim da su one pite bile jeftinije nekad ali je pronašao zaradu i na te cijene
U stvari njega treba ako ne za mandatara a onda bar za ministra finansija.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Zbilja sad komentarišemo, velika s mesom i mala sa sirom - 6e, ide na količinu izgleda komšo
Odlične pite btw
To je onamo blizu Autobuske? Ne probah jos kod njega...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Ide on,a i uspijeva mu,da mrzim sve druge pekare đe je burek 1,5-1,7€.Takođe posredno utiče i na bolju naplatu PDV-a,jer em kuca sve na fiskalnu,em kad uđem u drugu pekaru(Centar npr) tražim im račun da mi kucaju jer skoro pa nikad to ne daju.Sto posto misle da kupijem za nekog pa im tražim da mi kucaju račun i tako im oduzmem dragocjenih 10sek vremena.Nisu bolji ni ovi iza mene u red.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Koliko su ova rebra u Roštiljijadu?
You'll Never Smoke Alone..
Da malo demistifikujemo ovo sto mi nazivamo i što se odomaćilo kao turska kafa.
Kao prvo nit je turska, niti je ikada bila,...ostala uzrečica medju veljecrnogorcima
koji su ratovali protiv raznoraznih balkanskih vojski, a koje su poslovale u okviru veće
korporacije koja se zvala Otomansko carstvo. Skoro nikada nije zabilježena nijedna direktna bitka izmedju
Crnogoraca i baš pravih Turaka, bitke su se vodile većinom protiv Albanaca, Muslimana iz Bosne i Muslimana iz Sandžaka.
Kao drugo, svako ko je jednom zakoračio u Tursku zna da je tursko nacionalno piće Čaj, i to crni.
Kao treće , kafa koju možete popiti u Turskoj nema nikakve veze sa našom, ako piju kafu , piju neku
filterušu, koja je toliko isfiltrirana da je jako blaga i samo malo mirisa prave kafe ima
Dakle ,ono što pijemo i nazivamo turskom kafom je u stvari i u porijeklu bosanska kafa,
koja je i tamo nastala i otuda se proširila po Balkanu, kad su naši pretci sve pripadnike muslimanske vjere
nazivali Turcima...
Eto tako nekako ...
Last edited by Dimitris; 07-08-23 at 14:18.
Neka si nas naučio. Sad je sve mnogo jasnije.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Bas.
Narucivala sam u Istambulu tu njihovu kafu.
Ona se sprema skroz drugacije od ove nase domace. Nesto se preliva vrelom vodom, pa se vraca na jos dva tri kljuca, na kraju nisam provalila najbolje koja je fora. Imaju cak posebna kuvala i aparate za to.
I daleko je kiselija i gorcija od ove nase.
Nisam je mogla popit.
Najbolje je kad se narucuje reci "domacu kafu".
I nece se ljutit ni Grci, ni Turci, ni Srbi, ni Bosanci![]()
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Odomaćilo se ,,kuvana kafa”, a turci su je donjeli na Balkan. Nebitno, ko je voli uzivace u njoj kako god je nazivao, ,,dojč” nema nikave veze sa njemcima, već sa njihovom valutom (daj mi onu kafu sto košta dojč marku). Ko od slenga pravi problem neka se malo preispita.
Edit: pošto sam ja mojim postom pokrenuo ovu temu (gdje joj nije mjesto) izvinjavam se svima, ajde da se vratimo na temu. Hvala.
Last edited by wulfy; 07-08-23 at 14:35.
I ja da pohvalim Roštiljijadu. Ne bješe mi mrsko da odem do tamo po specijalitet, nešto dodatnih ćevapa i lepinje. Svi mrtvi zadovoljni... Kobasica mi je nesto posebno dobro pala juce...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Prroxima... Nego odoh u off...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
ima li ko preporuku za ketering? sto jednostavniji, 2-3 vrste kanapea, ali da je ukusno.. za nekih 35 ljudi
1.5 kg 12e крап у цијело
13е 600гр у звона
Може ли ми неко објаснити зашто је то тако, нисам превише пута крап наручивао.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Za početak nema glave i repa
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Kad ti da zvona vjerovatno štetuje najveći dio ribe (ali ne baca on to, no ide u čorbu je li) a daje ti najljepši dio ribe.
Sent from my SM-G780G using Tapatalk
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Bookmarks