Ovo bi za Pg i Primorje bila odlicna stvar.
Ovo (dva nadzora nad jednim radnikom) sam svojim ocima vidjela i ostala u soku
Bili mi na ono brdo iznad Rogama kod spomenika, kad dolazi auto komunalnog i izlaze 2 covjeka u pantalonama i kosuljama i jedan radnik (koji je sjedio pozadi) u narandzastom odijelu.
Ova dvojica ga cekaju dok on iz gepeka vadi metlu, kantu i ostalo...
Covjek je poceo sam da cisti i sluplja smece po brdu, a ova dvojica su se smarala, premjestali se sa klupe na klupu i pricali jedno sat vremena dok ovaj kukavac nije zavrsio posao.
I ovi ce se vratit kuci i reci kako su se odrali radeci terenski posao i na kraj mjeseca obojica dobiti pozamasnu platu.
Nasa posla...
Last edited by Kliker17; 05-08-23 at 09:42.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Meni je najjace bilo kad sam morao nesto u opstinu da zavrsim i zena na salteru zavrsi dio posla i umjesto da sve zavrsi jer je samo ostalo da u djelovodnu knjigu upise valjda datum itd., ona daje drugoj zeni do nje djelovodnu knjigu da bi i ona imala nesto da radi, i kaze mi da predjem kod koleginice. Ostao sam bez rijeci. Bukvalno posao za jednu osobu koji rade dvije zene.
Sad je stanje sigurno gore jer sam cuo da je nova vlast pozaposljavala jos ljudi.
Look upon my works ye mighty and this pear...
Princip četiri prsta.
Dps ruleZ.
Izvjesni Jelic”.
neka neka bog im pomogao ja prije kod privatnika da bi otisao na odmor morao sam dvije nedelje bez odmora da radim da bi pokrio kolegu koji odmara tako ne mlatite posao za jedno zasto zavrsavaju dvije osobe....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Bruka i sramota policije tj odjeljenja za sticene licnosti kad su doveli sticenu licnost u ovakvu situaciju. Nebitno je li kvar ili sabotaza - bruka i sramota. Dobro je sto neka strana licnost nije bila u vozilu.
Nego oni bivsi nisu valjali, ceraj to doma, doci ce novi mladi i pametni. Brat od strica ima dijagnostiku, lagano cemo mi to popravit. Taj neki fazon.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...kazale-kocnice
Nadležni utvrđuju zbog čega su iznenada, tokom vožnje otkazale kočnice na državnom “mercedesu” u kom je bio predsjednik Vlade Dritan Abazović, saopšteno je Vijestima zvanično iz Minisatrstva unutrašnjih poslova (MUP).
Prema informacijama Vijesti, kočioni sistem na službenom vozilu potpuno je prestao da radi dok je Abazović bio na Obzovici, pedesetak metara prije velike nizbrdice. Incident se desio 31. jula, a Abazović je u tom trenutku išao u službenu posjetu Tivtu. Prema nezvaničnim informacijama, u automobilu - na komandnoj tabli, nije bilo nikakvih upozorenja.
Abazović je nakon što se vozilo zaustavilo na makadamu pored puta, prešao u drugi automobil iz pratnje, a od tada koristi drugo službeno vozilo, marke “audi”.
Iz MUP-a kažu da dosadašnje kontrole ukazuju da je riječ o kvaru zbog starosti i znatne kilometraže koju je to vozilo prešlo, ali i naglašavaju da je prvi čovjek te institucije i partijski kolega Abazovića, Filip Adžić inicirao vanredni nadzor od strane Direktorata za bezbjednosno-nadzorne poslove, “radi utvrđivanja uzroka i okolnosti pod kojima je došlo do ovog događaja”.
“Do sad odrađenom kontrolom uvjereni smo da je kvar na vozilu nastao usljed starosti i znatne kilometraže koju je to vozilo prešlo, ali i da prethodno nijesu postojali nikakvi indikatori koji bi ukazivali da može doći do takvog kvara na pomenutom vozilu”, saopšteno je Vijestima iz Ministarstva.
Objašnjavaju da je 12 godina prosječna starost službenih motornih vozila, koja se koriste u okviru Odsjeka za obezbjeđivanje domaćih štićenih ličnosti u cilju vršenja poslova zaštite bezbjednosti štićenih ličnosti:
“Ali napominjemo, da se ista uredno tehnički održavaju i servisiraju posredstvom i u okviru kapaciteta Direkcije za održavanje i eksploataciju prevoznih sredstava i organizovanje ishrane i smještaja, Ministarstva unutrašnjih poslova, pa se, s tim u vezi, i na taj način adekvatno ispunjavaju svi neophodni bezbjednosni standardi utvrđeni na polju zaštite bezbjednosti štićenih ličnosti”, tvrde iz Ministarstva unutrašnjih poslova, u odgovorima Vijestima.
Oni su naglasili i da se ta službena motorna vozila, koja se koriste za poslove obezbjeđivanja štićenih ličnosti, nalaze pod dvadesetčetvoročasovnim nadzorom službenika Uprave policije:
“Kao i da za sada ne postoje indicije koje bi ukazivale na to, da je kvar na gore pomenutom vozilu u predmetnom događaju, uzrokovan ljudskim faktorom. Imajući u vidu da se radi o vozilu koje koriste službenici Uprave policije koji obavljaju poslove obezbjeđenja predsjednika Vlade Crne Gore, ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić inicirao je vanredni nadzor od strane Direktorata za bezbjednosno-nadzorne poslove radi utvrđivanja uzroka i okolnosti pod kojima je došlo do ovog događaja”, saopšteno je iz tog vladinog resora kojim rukovodi Adžić.
Last edited by hercules; 05-08-23 at 16:37.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Maybach pravde
Forever young, i want to be forever young
Mislim da je u pitanju W166, a biće da je prije nemar nego diverzija.
Sent from my Motorola 8400
Kakva crna diverzija...to jedino mogu da izjave ovi cirkusanti od politicara.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Kod nas je malo sta organizovano, strucno i planirano, osim kriminala.
Uzrok vecine havarija i problema u drzavnim upravama je prosto - neznanje i nesposobnost.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Ali kažu da je od starosti.
12 godina i starost.
Problem je samo što vjerovatno ne voze na servis đe su oni bivši jer su se ti napunili, nego kod nekog njihovog pa sada ne mogu da kažu do čega je...
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Realno, ni alfa kad rikne nije ostala bez kočnica, a kamoli mercedes star 12 godina...
Druže nije to jugo privatni pa da se vozi na servis od marka iz maslina do miljana u donju goricu zna se procedura kako se taj auto održava ne može svaka budala da pridje tom autu i da radi oko njega tako da nemar i starost je nemoguca vec da je nesto drugo u pitanju koje ne smiju da saopste sve i da žele ali kad je vec procurijela informacija moraju nesto da mlate
Sve to pod uslovom da ne lažu.
Zanimljivo
![]()
Zar nije Crna Gora na 72% a Srbija na 85%?
Kako mi je milo sto je pukla CPC...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Pa procedura se ocigledno nije postovala i neko ce sigurno da odgovara sad oce li to biti dostupno javnosti pitanje je ali je glupost da se to auto vodi po servisima od jednog do drugog i da je starost u pitanju ove stvari su nemoguce ako se postuje procedura sto znaci da neko svesno nije uradio svoj dio posla
Vučić sa Alija, again
https://www.cdm.me/hronika/abazovic-...jude-oko-sebe/
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks