A lakireri su ucili zanat radeci samo VW

Dobro se sjecam prica, a i sad znam ove sto se kurce sa vw grupacijom, recite mi kako je to tako vrhunski lim na karoseriju? sto bi rekli pocinčani?
Objasnite mi onda zasto je trula svaka golf petica u koseve i na bankine, zasto je truo svaki audi a3 na gepek(ispod zadnjeg stopa) i u bankine, isto vazi i za jettu i eos podmornicu?
Godista proizvodnje 2005-2012, jeftina auta za siroke narodne mase
Jer mi obicno tu pricu pricaju ljudi sto voze ta kola, a na dizalicu se ne mogu dignut.Svakome fleke rdjave na haubu dje god ga je kamencic strefio.Bankine mozes punit pur pjenom, polumjeseci vidimo se ako su bilo dje zagrebani.
A da ne pominjem trapove i mostove zadnje.
Taj lim njihov je mozda mrcivu deblji od ostalih i malo je bolji jedino sto se buke tice(manje vibracija)...Ostalo nista, niti je auto sigurniji niti je cvrsci, nego cak prije satrune.
Slazem se da su francuzi plasticni, i da se prije "raskantaju", plastike pocnu da skripucu, "bocna krila" plasticna se savijaju na sunce, na dodir su meksi kad ih kucnes, grad zna da ih nagrdi...ali su daleko manje truli i rdjavi, po meni karoserije daaaleko manje problema imaju od njemaca.
Bookmarks