Mislim da Mobileland prodaje rezervne gume. Vidio sam u HDL u Nikšić da imaju makar 30 vrsta.
Zovni ih, pretpostavljam da imaju i u PG.
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Samo će biti dostaaaa tvdji/neudobniji
Imam neke komsije kojima kucici napadaju koje prolaze ulicom, nisu do sad nikog ujeli jer svi pobjegnu. Nesmije da im se kaze jer se odmah bune, briga ih.
Ko je nadlezan za to, jeli komunalna?
Volim kucice i to nemogu da uradim, samo da se sprijece da iskacu na ljude da normalno prolazimo ulicom to je sve.
Slazem se i mislim da nije pametno stavljati pune gume, mnogo je neudobnije i citav trotinet se rasklima brzo i pocne da klimaju djelovi..
Zna li neko dje ponijeti u PG patike od prevrnute koze da se ociste? Perfect wash ne rade patike do septembra, kod njih je cijena oko 10e kazu.
E zbilja ne treba dalje od foruma gledat kad je u pitanju uzorak za profil ličnosti na ovim prostorima
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ao brate uzmi kakav stap pa kad krene da te kolje po njemu - mislim na psa a ako krene gazda onda njega po vilica...
ps komunalna policija prijava
evo Kolasin sta je radio prije par godina
Prema informacijama koje smo dobili od Komunalne policije, u periodu od 8.12.2020 do 16.6.2021, napisala je sedam prekršajnih naloga vlasnicima pasa koji su bili pušteni na javnim površinama. Takođe je pokrenut jedan zahtjev za prekršajni postupak kako bi se izrekla kazna u rasponu od 60 do 500 eura. Do sada su napisane dvije kazne po 30 eura, jedna 50 i jedna od 70 eura vlasnicima pasa koji su bili pušteni na javne površine”, kazao je Bulatović.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Gde ima neka prodavnica knjiga u Budvi? Ili biblioteka?
Unapred hvala na odgovoru.
Last edited by GerdaBuddenbrook; 03-08-23 at 17:22. Reason: Zaboravih da kazem
Da se kupi knjiga ima u Meditetanskoj ulici ovdje https://maps.app.goo.gl/BwktU4s8DKFyc1C97
Gradska biblioteka je ovdje https://maps.app.goo.gl/QgqQJBr1A6c7uNZ58
Hvala wulfy!
digla nogu na papucu, pa sve vice "necu!", a na kuma namiguje da se kola krecu
Postoji li neki ukrasni sakrivač kablova koji bi mogao da stavim na ugao zida.
Kanalica tanka mi je zadnja opcija, sigirno postoji nešto ljepše
Ovo je dobro za radne stolove, ali meni treba za ćoškove zida...
Ja to zamišljam kao ugaonu kanalicu neku, koja je kao poklopac na ćošku zida.
Ikea ima kutije za kablove, tipa ovako nešto pa da ti služi kao stalak za neku saksiju ili sličnonaravno ako je buljuk kablova skoncetrisan u ćošku, idealno sa produžnim nekim
https://www.ikea.com/rs/sr/p/romma-k...bela-90289836/
Jeste Ikea ima te momente praktično i estetski dobro odrađeno.
@Bugi ona radnja Lubenica ti je zastupnik ikee u Podgoricu kad ideš put zabjela.
Meni se cini da njemu treba vertikalna lajsna da sakrije kabal koji ide coskom a ne smotane na jedno mjesto sto mu predlazete![]()
Zastupnik nije sigurno, mogu poručiti kao i X drugih firmi koje prodaju ikea stvari….![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks