Ja svega mi jos nikako da ukapiram po kojoj osnovi neko moze danas da trazi pravljenje koalicije u parlamentu po modelu "avgustovske vecine". Moze li mi ozbiljno neko uprostiti jer je ocigledno do mene.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Brat Ivo je sve to uradio dok je bio uz SDP skute. Zestoki napadai su bili na njega sa vrha SDP-a, Rasko bio najglasniji.
Uceni vele da je Limenka glavni razlog zbog kojeg su se odmah razisli.. par godina kasnije.
Autoput je bila samo kap koja je prelila casu, Ranko je htio i ranije da ga se trsi, ali kao i nas Ivo - nije imao petlju
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Нема смисла јер та 30.08. већина садржи и УРА-у а не видим да се ико па ни они сами поломио да уђе у 43. владу.
Било би фино када би ови политичари престали да троше тај датум који би требао да представља најсвјетлији дан демократије у ЦГ у скоријем периоду (или икад?) а не да се користи за именовање старих трајектата и да служи као поштапалица за улазак у владу.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
DPS i URA definitivno su OUT svake varijante, a rekao bih i DF sve izvjesnije da je van, jer su kao u uvijek nenormalni u svemu, pa i u pregovorima.
SNP kao ne bi volio vladu od 41 ili 43, ali ipak nije rekao da neće
I Demokrate bi voljele i URA da uđe, pa ipak pregovaraju samostalno.
BS i Dem podržale Spajića, HGI danas takođe dao podršku Spajiću uz uslov da ne bude DFa u vladi.
SNP bih rekao da upada, SD se nudi (mislim da su oni spremni da budu rezervna varijanta u slučaju nekog zatezanja od strane SNP+Civis recimo, čisto da je onemoguće, pa mislim da baš zbog saznanja da postoji druga opcija neće doči baš do potpunog zatezanja).
Ostalo je još da sačekamo još Albance i Civis...
Meni je ova izjava Pipunova da bi ZBCG trebala da dobije 7 ministarstava i predsjednika skupštine, kao i Mandina da ih interesuju resori koji se bave uređenjem identiteta, odmah za isključenje iz pregovora.
Na svu sreću uvijek možemo uvijek računati na alavost i glupost lidera DFa
![]()
Last edited by kimmi; 02-08-23 at 21:51.
ZBCG odustaje od pozicije šefa Skupštine?
Prema nezvaničnim informacijama Vijesti, koalicija ZBCG spremna da napravi kompromis, a zauzvrat traži da dobije četiri resora u budućoj vladi
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...sefa-skupstine
Frka u DF-u, vide moze vlada i bez njih pa daj sta das...
Ne bi oni to, ipak oni imaju neke principe i drže se istih![]()
Forever young, i want to be forever young
I Kosova će se odreć, samo daj što daš, da zajašemo. Očekujmo, neočekivano...
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Last edited by isnogood; 03-08-23 at 09:06.
Neka se DF odrekne čelnika njihovih partija pa će sve dosta lakše dogovorit.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
kako splasnuše apetiti Ibri i Mandi čim su vidjeli da ne može biti kako su htjeli
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Vjerovatno da si u pravu za određeni procenat. Ostali su jedva dočekali da preuzmu dps prakse.
Crnogorci/Srbi: ''Želimo da naše istorijsko i kulturno bogatstvo prisvoji druga država''.
Isto Crnogorci/Srbi : ''Nema ođe sreće. Političari sve pokradoše''.
Slazem se.
Zanimljivo koliko vidimi Crkve i Manastiri jos su na scom mjestu,transport u Srbiju jos nije krenuo izgleda?
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks