Beach Bar Bridge u Buljarici, samo nek su zdravo. Narucili hranu, cekali 45 minuta da bi nam rekli da nijesu porucili a ovamo morali uzet vodu flasiranu (4,3 eura) dok smo cekali jer ne daju cesmovacu (u lokal do moze sa cesme). Jos se prepire konobar od 18 godina sa nama kako nije njegova greska vec sistema koji im "funkcionise" preko viber za interne porudzbine sa kuhinjom i kako treba da pricamo sa gazdom.
Крап ђе да узмем? Гуглам Стари Рибар, пише temporarily closed.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Aaaaaaa ne vjeeeeerujem
Sramota je da u drzavi kao sto je nasa (bogata izvorskom pijacom vodom) cijena vode bude bilo gdje preko euro...
Jedna Grcka koja je ultra turisticka destinacija, pritom takodje vole da deru turiste (kao i mi), je ogranicila cijenu bocice vode (0.5l) svuda na maksimum 50 centi.
Voda, pogotovo na ovakvim vrucinama, treba da je dostupna svima, ne zivimo u pustinji...
Grcka:
Water bottle at most restaurants/cafes € 1
Water bottle (small, at grocery store) € 0.20 – 0.30
Water bottle (small, everywhere except at grocery store) € 0.50
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Pa kako da se osjeca cojek kad ga neko derne za vodu 4e... Katastrofa.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Vi ste jos ludji, kad vidite te cijene ustanete i odete. Kasni hrana tolko? Ustanete i odete
U jednom kafeu u Solunu (ulica Nikis, u blizini sastajanja sa ulicom Aleksandra Makedonskog) voda je besplatna, ima poseban konobar zadužen samo za vodu, drugi donosi šta treba. No, ima caka, tu sam i popio najskuplju kafu u životu, sedam (7) eura, ništa posebno (makjato), umalo ne bismo i izbačeni iz lokala jer je moja sestra narucila tursku kafu, naučismo da je to grčka kafa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Haha, tako je, Grci posebno ne vole reference na Tursku ili Makedoniju... Kafa je grcka, Makedonija je Grcka, itd...
Inace i u Atini/Pireju, pa i po ostrvima, gdje god bih sjedao u kafic obicno ti po defaultu donesu bocu vode prije nego porucis...
Cak i u hotelu kad sam dosao jednom prilikom motorom ljeti u Pirej (izgoren od sunca i znojav) poslali su mi free bocu vode u sobu, znali su da mi je trebala![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Mi prije 20 dana na Krfu i vlasnik jednog restorana rece otprilike a no sto je no turska kafa. Onda sam guglovao....i oni su je zvali turska sve do 60tih godina proslog vijeka, pa poceli zvati grcka za vrijeme nategnutih odnosa grcke i turske...
In fact, Greek coffee was known as Turkish coffee up until the early 1960s, when relations between the two nations began to deteriorate. In 1974 when the Turks invaded Cyprus, the name was officially changed to “Greek coffee.”
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Poneko to kapira i kod nas, juče gledam neki restoran na Hvaru uveo u ponudu da svaka kafa košta euro. Vlasnica kaže - mi na većini vrsta kafe gubimo, ali nema veze, to je dio kulture da se pije kafa i gustira, a ljudima je to lijep gest pa dolaze i više naručuju i ostalo tako da smo dobri.
OT - kako mi ispade dobar čokoladni mafin sa višnjom iz Le Parisienna, uh, izgleda sam ubola svjež, ne pamtim bolji.
Jednom prilikom u Trebinje sa zenom. A ona vazda nekakve dimije ili sl nosi. Veli konobaru tursku. Kako se smrknu faca, nemamo mi to![]()
Restoran Ljubiš Zlatibor, sve im je perverzija.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Neka baci prvi kamen onaj koji nije pomenuo kafu koja unosi podjele...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Dje je najbolja turska kafa u PG?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
U grčki restoran.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Znas li kako su mi rekli jedom u BG , nije turska nego srpsko-vizantiska .. zamisli to??
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kraljevska rebra, Roštiljijada. Riječi su suvišne.
https://instagram.com/highlander_brushes/
Speaking of ribs...
![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks