Možda i do Skadra svratio
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ima li dobrih ponuda kad su hoteli u pitanju za septembar?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Što se tiče nepostojeće strategije razvoja turizma:
5 godina sam bio u Đenovićima zbog izgradnje Portonovog i gledao kako se mjesto ''razvija''.
U suštini mještani a i pridošlice rade u korist svoje štete. Svi se trude da dograde, prošire, naprave nove apartmane za izdavanje.
Uklanja se zelenilo koje je mjestu davalo šarm, ruše stare kuće, betonira obala, zida ispod šetališta direkt u moru i sl.
Uništava se sve ono zbog čega bi dobro platežni gost želio da dođe u Đenoviće.
Vlasnik apartmana gdje sam bio smješten ima 6-7 apartmana koje izdaje a ima 2 parking mjesta.
U Julu i Avgustu treba uvesti poseban režim i gostima koji se kolima zapute na primorje tražiti potvrdu da imaju obezbijeđeno parking mjesto.
Naravno bez pečata i sličnih gluposti....osmisliti potpuno elektronski sistem tako da gosti mogu da sve pokažu na telefonu.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Uh danas Tivat-Budva okruglo 1:30 (krenuh oko 11h)
Gužve užas… samo zamišljam turistu koji je smješten u Hn i oce npr na dan da ode do Ulcinja…..
Ko ide iz Tivta za Bd a guzve su velike skrene pored Iveco servisa u Radanovice i tuda ide preko Naljezica i Sisica i dodje tacno u Lastvu Grbaljsku kod Idee i moze odma da skrene i ide preko Toplisa. Jeste da je na pojedinim dionicama uzi put ali nista strasno na dosta mjesta su ga prosirili.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kod Toplisa bio udes manji, a onda do kruznog tj izlaza iz bd bar 15-20min … uzas![]()
Ajde vi koji putujete Pg-Bd ćešće...kakva je situacija negdje od 15h do 17H na tom putnom pravcu? Je li guzva ili je ok?
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
a nije gužva na samom putu(tj. podnošljivo je) ali na ulaz u BD zna da začepi nekad gore skoro do Markovića
She is only here to annoy herself!
Pružamo sve užitke.
https://www.instagram.com/reel/Cvb4-...RlODBiNWFlZA==
Novi put na Lusticu
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Ja jutros pošao motociklom na posao (radim van Budve), biće zanimljiv povratak kući
Sent from my Motorola 8400
Bolje je na Adu Ciganliju
A bice mu top ako ES formira Vladu jer izgleda sad za njih agituje. Racunajte da ce mu sledeca sezona biti nikad bolja ako Spajic bude premijer i dalje
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ide sve daje-> samo kolona ne mrda.
https://www.instagram.com/reel/CvcTB...RlODBiNWFlZA==
Stvarno sramota ovoliko auta da prođe i da niko ne svrati kod tebe u Petrovac...
Toliko gostiju da ima, a tebi pusto ne ide. Jesmo li se za to borili i glasali ES?
No aj dako se formira Vlada pa će bit još bolja od trenutno rekordne 2023 kako javljaju iz TO Budva 20% bolja sezona. Ostvarili su više noćenja.
https://www.facebook.com/groups/4621...ibextid=NSMWBT
Još jedna fotomontaža zlih medija.
Za ovo nema para al ima milion eura za poslanike i 7000 evra mjesečno za onog Slovenca.
Srbija premo Harpa narucila nevrijeme u CG kako mi Informer mogao da kenja.
Zlobno je ovo, s znamo da im nedostaje radnika, sad ce jos malo zaposlit.
Danas mi slobodan dan, u Budvi vrućina, odlucih da se provozam punih 30 km, magla, hladno, kao da sam na drugoj planeti. Njeguši i jedva vidim motocikl koji je na nekoliko metara parkiran
Sent from my iPhone using Tapatalk
47:15
Sat vremena od rampe do izlaza iz tunela.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks