Ovaj mali drzi sve konce u ruke.
![]()
Kakva ekstremna mržna prema srbima i pravoslavlju. Nevjerovatno.
Ali mogu bs i hgi veli. Show.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Neka, no sad hoce i URA silom na sramotu.
Stvarno bi trebalo da odhebemo zapad vise, pokakim im se u usta.. decenijama nam ne daju da isplivamo, konstaaaantno nam kroje vlade koje nema sanse da budu funkcionalne.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
jes Zapad je kriv što smo ovakvi. najlakše je vazda kriviti druge a ne pogledati sebe
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Sami smo krivi za ovakvo stanje u drzavi, narod je glasao DPS, prodavao se za pare, brasno, ulje, placene racune, tu zapad nista nije kriv...
Amerikanci su ulozili ogromne pare ovdje da bi sad dosao neki zecanin da im kaze kako ne mogu oni nista da se pitaju, a kako da ne, receno je i DF-u da mogu u vladu ako prihvate sve uslove koje je ambasada USA pisala PES-u (10 "zapovjesti" (sarkazam dusebriznici)), ko to prihvati moze u vladu, ko ne prihvata ne moze, vrlo jednostavno, ja tu ne vidim nikakav problem...najveci problem je oko fotelja, e sigurno je i tu zapad kriv...
Stabilnu vladu napravit kad svak svakoga mrzi iz dna duse. Show.
Abazović nakon konsultacija sa Milatovićem: Predložiću model ako ne uspiju da naprave vladu, nametnuli se kao supermeni a sada više nije tako
https://www.cdm.me/politika/abazovic...rsku-za-vladu/
“Mi sebe vidimo u 45. Vladi. Što se prije formira 44. Vlada, to će prije doći do 45. Vlade. Naš stav je jednostavan, želimo puno uspjeha, ponavljam što prije dobijemo novu Vladu to će prije biti 45. Vlade”, rekao je Abazović.
“Nametnuli su se kao supermeni, sada baš i nije tako. Sada im je neko drugi kriv. Ne možemo da završimo posao za druge. Želim im puno uspjeha. Što prije, to bolje, ako je moguće za 15 dana, ide primopredaja i idemo dalje u zanimljivu političku jesen”, kazao je on.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kad se dobije vjetar u ledja, kako se zamudati, jado moj...
Milan Knežević i Andrija Mandić bi danas u 15:00 mahali zastavom NATOa i pričali kako je to najbolja stvar koja se desila svijetu i nikad Rusiju ne bi pomenuli više kad bi im Ameri došli i rekli - vi ćete biti premijeri države al pod ovim uslovima. uvijek je bilo i biće sve oko fotelja. od 81 poslanika novog saziva Parlamenta niti jednog ne zanima boljitak društva i države no lični interes. jel Zapad kriv što novi i dalje jašu na sistemu dpsa? eo neka df udje u vladu sjutra. dje je garancija da ne bi bušili Spajka na svakom koraku?
Ti ne vidis tu nikakav problem, jer ti ideoloski odgovara, ali.. Ako neko podrzava rusku vojnu interbenciju u Ukrajini, taj ne moze u vladu, jer zapad to ne tolerise. Isto i za Kosovo, ako ne priznajes tu drzavu, to se ne tolerise. A stani malo, serdare.. jel treba da se prebrojimo? Daj brate, da lupimo koji referendum o tim spoljnopolitickim pitanjima, da se usta zacepe.
Iako ni to nista ne bi promijenilo, zapad je guba...
То је то овизи.
У том смислу, да ли ће наши врли заговорници отворених листа , дакле директне а не посредничке демократије, тражити потврду на референдуму о питањима која су производ владавине клијентелистичког режима Милојице&Бенда и која сво вријеме дијеле црногорску јавност.
И зашто не?
Ti znas sta meni odgovara ideoloski, kako da ne, ja ti govorim samo koja je realnost, ocigledno da zivis u nekim snovima, o kakvom prebrojavanuju pricas?
Ako cemo u EU moramo postovati njihova pravila, ako su zapad i EU guba, sta mi onda da radimo, kome da se okrenemo, rusiji, kini koji bi nas progutali da ne trepnu (vidjeli smo super uslove koje su nam kinezi dali za autoput), a da ne pricam o sankcijama...
Nidje ne pise u 10 principa da moras da priznas kosovo da bi bio dio vlasti, principi su jednostavni, ovdje nisu oni problem, vec nezasistost nasih politicara koji bi opet "po dubini" da nastave da rovare kao DPS i sta je tu bolje? Gdje je tu napredak?
Meni licno ne smeta referendum za bilo koje pitanje, siguran sam da je preko 60% ljudi za ulazak CG u EU tako da tu ne vidim neku prepreku...
Kojoj logici? Ne idem ja tom tvojom logikom, nego kako formirati vecinu od anti-dps snaga, kojima Srbi NISU gubavi! Ko je to? To je PES. To su Demokrate. To je, naravno, DF. To je MOGLA biti URA, Dritan je imao odlicnih izleta u tom pravcu s pocetka, ali.. "spustavah se ja niz vase uze, umalo se uze ne pretrze..."
DF su stetocine koje su minirale Zdravka na svakom koraku, a bio je lider njihove liste i mandatar, a na kraju kao sto znamo i premijer. A rezultat su tada ostvarili zbog Amfilohija i upravo tog Zdravka i sto su stavili Mandica na dno liste. Suznji druge drzave. Vuciceve marionete, a vjerovatno i sam znas da vecina Srba odje ne podnosi Vucica, to na kraju krajeva govore i izbori i strmoglav pad DF.
Ako mislis da nema Srba koji su glasali za PES, Demokrate, pa i DPS poslednjih 30 godina stvarno ne znam sto bih ti rekao. O SNP da ne pricam. Da se razumijemo stetocine su i DPS sateliti koji ce uci u sledecu Vladu ali ipak sumnjam da ce rusiti Vladu i minirati je na svakom koraku kao sto je DF do sad i kao sto ce ako budu dio Spajiceve Vlade.
Oni jednostavno ne mogu sami sa sobom, a kamoli sa drugima. I to nije mrznja nego cinjenica. Sto puta su imali priliku da budu korisni clanovi drustva, sto puta su dokazali da nisu. I to je to.
Last edited by Jakuza; 02-08-23 at 12:30.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Deljošaju su Srbi gubavi? moguće da sam ja propustio to, al ima li izjava na tom fonu? Dješoljaj je ono sa dcg formirao vlast u Tuzima prije 4 godine? kako dodje do toga? zabolje df briga za Srbe, ja ne znam kad će to ljudi skapirati. snpu Srbi gubavi? oćemo li opet da su Srbi samo u df? jel Slaven Radunović je Srbin, taman koliko Gvozdenović Crnogorac
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Sto je s ljudima, sto ste zaglupili, ja se ne mogu toliko trositi, zaista. Ja sam naveo 3 partije koje imaju ozbiljan broj pristalica, a koje u svom glasackom tijelu imaju dosta Srba. Znaci, kojima Srbi nisu gubavci. Kaaako zakljuciste iz toga da samo u DF ima Srba?? Vama nije dobro...
Last edited by ovizionizi; 02-08-23 at 12:36.
ili Ervin bošnjak. jes, sve Masja štiti interese Srba u CG il Andro Hrvata. pokazuju svojim djelima sve. od '20 godine opet i opet ide priča kako su Srbi samo oni u dfu i kako su Srbi onakvi i ovakvi. a to dolazi samo i isključivo od strane snsa i na tome junoše dfa jašu. pa sve je bilo u redu dok Vučić nije izašao i rekao kako je vlada CG sastavljena i da u njoj neće biti Srba
a najsmješnije od svega (il najtužnije) što se lucke sad bori za prava Srba u CG. on koji je dio partije koja je godinama izazivala podjele koje su nas dovele do ove tačke
Spajic bi sad bio predsjednik i covjek bez ikakvih ovlascenja maltene da nije bilo Vucica i DF koji su na sve nacine radili protiv njega i da mu ne dozvole da se kandiduje. I sad on treba s njima da saradjuje? Ili sa Dritanom? Ili sa DPSom? To je politika, sve je moguce, obraz ne postoji, ali ima odje ljudi koji pamte duze od dva dana.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Vjerovatno nama nije dobro, ali moze samo pojasnjenje, ako u PES, SNP i Demokrate ima srba, kako to da onda DF zasluzuje da bude dio vecine, a npr DPS ili SD ne?
Sve sto je Jakuza naveo sto je DF radio svom covjeku koji je bio na celo liste, koliko je opstruirao rad te vlade, zasto mislis da nece to raditi i PES-u?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks