Page 117 of 127 FirstFirst ... 1767107113114115116117118119120121 ... LastLast
Results 2,901 to 2,925 of 3153

Thread: Parlamentarni izbori - 11. jun 2023.

Thanks Thanks Given 
    2,578
    Thanks Thanks Received 
    677
    Thanked in
    403 Posts

Ovaj mali drzi sve konce u ruke.

2. The Following User Says Thank You to p0smatrac For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,668
    Thanked in
    3,834 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Tooo, NHM! Tako je, bre! Daj, da brojimo krvna zrnca. U maniru DPS-a, doooobro da se proceslja koliko crnogorskog u svakom od njih ima. To je nacin!

Kazi vec jednom sta te zulja. A onda se iscudjavaj sto te ljudi s razlogom trpaju u kos sa DPS-om. Jer kao da nam duh nacije govori iz tebe.

"Ah, nije to dovoljno.. mora da nema nista srpsko da bi bilo crnogorsko. Ne, ne, ne smije se njima dati... Bosnjaci, sa druge strane, sami nece da imaju nista crnogorsko u sebi, ali oni su bolji izbor"...
    Sam si lupio potpuno neistinitu stvar i onda ti se ne sviđa odgovor. Tvoj stvar.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Kakva ekstremna mržna prema srbima i pravoslavlju. Nevjerovatno.
    Ali mogu bs i hgi veli. Show.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

5. The Following User Says Thank You to lucke91 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Neka, no sad hoce i URA silom na sramotu.

Stvarno bi trebalo da odhebemo zapad vise, pokakim im se u usta.. decenijama nam ne daju da isplivamo, konstaaaantno nam kroje vlade koje nema sanse da budu funkcionalne.
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    5,042
    Thanks Thanks Received 
    12,414
    Thanked in
    6,718 Posts

Default Parlamentarni izbori - 11. jun 2023.

jes Zapad je kriv što smo ovakvi. najlakše je vazda kriviti druge a ne pogledati sebe

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    jes Zapad je kriv što smo ovakvi. najlakše je vazda kriviti druge a ne pogledati sebe
    Zapad je kriv sto mi ovakvi, kakvi god da smo, ne mozemo od vecine da pravimo vecinu, nego moramo neku nategnutu vecinu da pravimo od skarta koji je trebao biti opozicija.

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Zapad je kriv sto mi ovakvi, kakvi god da smo, ne mozemo od vecine da pravimo vecinu, nego moramo neku nategnutu vecinu da pravimo od skarta koji je trebao biti opozicija.
    Sami smo krivi za ovakvo stanje u drzavi, narod je glasao DPS, prodavao se za pare, brasno, ulje, placene racune, tu zapad nista nije kriv...
    Amerikanci su ulozili ogromne pare ovdje da bi sad dosao neki zecanin da im kaze kako ne mogu oni nista da se pitaju, a kako da ne, receno je i DF-u da mogu u vladu ako prihvate sve uslove koje je ambasada USA pisala PES-u (10 "zapovjesti" (sarkazam dusebriznici)), ko to prihvati moze u vladu, ko ne prihvata ne moze, vrlo jednostavno, ja tu ne vidim nikakav problem...najveci problem je oko fotelja, e sigurno je i tu zapad kriv...

10. The Following User Says Thank You to Whisperer For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,111
    Thanks Thanks Received 
    6,664
    Thanked in
    3,179 Posts

Stabilnu vladu napravit kad svak svakoga mrzi iz dna duse. Show.

Abazović nakon konsultacija sa Milatovićem: Predložiću model ako ne uspiju da naprave vladu, nametnuli se kao supermeni a sada više nije tako

https://www.cdm.me/politika/abazovic...rsku-za-vladu/

“Mi sebe vidimo u 45. Vladi. Što se prije formira 44. Vlada, to će prije doći do 45. Vlade. Naš stav je jednostavan, želimo puno uspjeha, ponavljam što prije dobijemo novu Vladu to će prije biti 45. Vlade”, rekao je Abazović.

“Nametnuli su se kao supermeni, sada baš i nije tako. Sada im je neko drugi kriv. Ne možemo da završimo posao za druge. Želim im puno uspjeha. Što prije, to bolje, ako je moguće za 15 dana, ide primopredaja i idemo dalje u zanimljivu političku jesen”, kazao je on.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Kad se dobije vjetar u ledja, kako se zamudati, jado moj...

Thanks Thanks Given 
    5,042
    Thanks Thanks Received 
    12,414
    Thanked in
    6,718 Posts

Milan Knežević i Andrija Mandić bi danas u 15:00 mahali zastavom NATOa i pričali kako je to najbolja stvar koja se desila svijetu i nikad Rusiju ne bi pomenuli više kad bi im Ameri došli i rekli - vi ćete biti premijeri države al pod ovim uslovima. uvijek je bilo i biće sve oko fotelja. od 81 poslanika novog saziva Parlamenta niti jednog ne zanima boljitak društva i države no lični interes. jel Zapad kriv što novi i dalje jašu na sistemu dpsa? eo neka df udje u vladu sjutra. dje je garancija da ne bi bušili Spajka na svakom koraku?

14. The Following 2 Users Say Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Quote Originally Posted by Whisperer View Post
    Sami smo krivi za ovakvo stanje u drzavi, narod je glasao DPS, prodavao se za pare, brasno, ulje, placene racune, tu zapad nista nije kriv...
    Amerikanci su ulozili ogromne pare ovdje da bi sad dosao neki zecanin da im kaze kako ne mogu oni nista da se pitaju, a kako da ne, receno je i DF-u da mogu u vladu ako prihvate sve uslove koje je ambasada USA pisala PES-u (10 "zapovjesti" (sarkazam dusebriznici)), ko to prihvati moze u vladu, ko ne prihvata ne moze, vrlo jednostavno, ja tu ne vidim nikakav problem...najveci problem je oko fotelja, e sigurno je i tu zapad kriv...
    Ti ne vidis tu nikakav problem, jer ti ideoloski odgovara, ali.. Ako neko podrzava rusku vojnu interbenciju u Ukrajini, taj ne moze u vladu, jer zapad to ne tolerise. Isto i za Kosovo, ako ne priznajes tu drzavu, to se ne tolerise. A stani malo, serdare.. jel treba da se prebrojimo? Daj brate, da lupimo koji referendum o tim spoljnopolitickim pitanjima, da se usta zacepe.

Iako ni to nista ne bi promijenilo, zapad je guba...

16. The Following User Says Thank You to ovizionizi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    457
    Thanks Thanks Received 
    697
    Thanked in
    379 Posts

Ti ne vidis tu nikakav problem, jer ti ideoloski odgovara, ali.. Ako neko podrzava rusku vojnu interbenciju u Ukrajini, taj ne moze u vladu, jer zapad to ne tolerise. Isto i za Kosovo, ako ne priznajes tu drzavu, to se ne tolerise. A stani malo, serdare.. jel treba da se prebrojimo? Daj brate, da lupimo koji referendum o tim spoljnopolitickim pitanjima, da se usta zacepe.

То је то овизи.

У том смислу, да ли ће наши врли заговорници отворених листа , дакле директне а не посредничке демократије, тражити потврду на референдуму о питањима која су производ владавине клијентелистичког режима Милојице&Бенда и која сво вријеме дијеле црногорску јавност.

И зашто не?

18. The Following User Says Thank You to Geralt of Rivia For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

A zašto automatski DF računaš u neku većinu?
    Po toj logici bi DPS treba u Vladu sa PES-om (mneonly u ekstazi)
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Ti znas sta meni odgovara ideoloski, kako da ne, ja ti govorim samo koja je realnost, ocigledno da zivis u nekim snovima, o kakvom prebrojavanuju pricas?
    Ako cemo u EU moramo postovati njihova pravila, ako su zapad i EU guba, sta mi onda da radimo, kome da se okrenemo, rusiji, kini koji bi nas progutali da ne trepnu (vidjeli smo super uslove koje su nam kinezi dali za autoput), a da ne pricam o sankcijama...
    Nidje ne pise u 10 principa da moras da priznas kosovo da bi bio dio vlasti, principi su jednostavni, ovdje nisu oni problem, vec nezasistost nasih politicara koji bi opet "po dubini" da nastave da rovare kao DPS i sta je tu bolje? Gdje je tu napredak?
    Meni licno ne smeta referendum za bilo koje pitanje, siguran sam da je preko 60% ljudi za ulazak CG u EU tako da tu ne vidim neku prepreku...

21. The Following User Says Thank You to Whisperer For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Kakva ekstremna mržna prema srbima i pravoslavlju. Nevjerovatno.
    Ali mogu bs i hgi veli. Show.
    Tako je!!! Mi Srbi iz DF i DPS smo najugrozeniji.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

23. The Following User Says Thank You to Jakuza For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    A zašto automatski DF računaš u neku većinu?
    Po toj logici bi DPS treba u Vladu sa PES-om (mneonly u ekstazi)
    Kojoj logici? Ne idem ja tom tvojom logikom, nego kako formirati vecinu od anti-dps snaga, kojima Srbi NISU gubavi! Ko je to? To je PES. To su Demokrate. To je, naravno, DF. To je MOGLA biti URA, Dritan je imao odlicnih izleta u tom pravcu s pocetka, ali.. "spustavah se ja niz vase uze, umalo se uze ne pretrze..."

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Kojoj logici? Ne idem ja tom tvojom logikom, nego kako formirati vecinu od anti-dps snaga, kojima Srbi NISU gubavi! Ko je to? To je PES. To su Demokrate. To je, naravno, DF. To je MOGLA biti URA, Dritan je imao odlicnih izleta u tom pravcu s pocetka, ali.. "spustavah se ja niz vase uze, umalo se uze ne pretrze..."
    DF su stetocine koje su minirale Zdravka na svakom koraku, a bio je lider njihove liste i mandatar, a na kraju kao sto znamo i premijer. A rezultat su tada ostvarili zbog Amfilohija i upravo tog Zdravka i sto su stavili Mandica na dno liste. Suznji druge drzave. Vuciceve marionete, a vjerovatno i sam znas da vecina Srba odje ne podnosi Vucica, to na kraju krajeva govore i izbori i strmoglav pad DF.

Ako mislis da nema Srba koji su glasali za PES, Demokrate, pa i DPS poslednjih 30 godina stvarno ne znam sto bih ti rekao. O SNP da ne pricam. Da se razumijemo stetocine su i DPS sateliti koji ce uci u sledecu Vladu ali ipak sumnjam da ce rusiti Vladu i minirati je na svakom koraku kao sto je DF do sad i kao sto ce ako budu dio Spajiceve Vlade.

Oni jednostavno ne mogu sami sa sobom, a kamoli sa drugima. I to nije mrznja nego cinjenica. Sto puta su imali priliku da budu korisni clanovi drustva, sto puta su dokazali da nisu. I to je to.
    Last edited by Jakuza; 02-08-23 at 12:30.

26. The Following 7 Users Say Thank You to Jakuza For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Oces da kazes da samo u DF ima srba i nijedna druga partija nema, ni PES ni Demokrate ni SNP?
    Last edited by Whisperer; 02-08-23 at 12:29.

Thanks Thanks Given 
    5,042
    Thanks Thanks Received 
    12,414
    Thanked in
    6,718 Posts

Deljošaju su Srbi gubavi? moguće da sam ja propustio to, al ima li izjava na tom fonu? Dješoljaj je ono sa dcg formirao vlast u Tuzima prije 4 godine? kako dodje do toga? zabolje df briga za Srbe, ja ne znam kad će to ljudi skapirati. snpu Srbi gubavi? oćemo li opet da su Srbi samo u df? jel Slaven Radunović je Srbin, taman koliko Gvozdenović Crnogorac

Thanks Thanks Given 
    6,111
    Thanks Thanks Received 
    6,664
    Thanked in
    3,179 Posts

Nijesu Srbi gubavi nidabog, nego su gubavi lideri politicke partije koji su sebe proklamovali kao istinski i jedini predstavnici svih Srba u CG. A nemaju politicku podrsku ni 50% tog korpusa. Gube.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

30. The Following User Says Thank You to avet For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    Deljošaju su Srbi gubavi? moguće da sam ja propustio to, al ima li izjava na tom fonu? Dješoljaj je ono sa dcg formirao vlast u Tuzima prije 4 godine? kako dodje do toga? zabolje df briga za Srbe, ja ne znam kad će to ljudi skapirati. snpu Srbi gubavi? oćemo li opet da su Srbi samo u df? jel Slaven Radunović je Srbin, taman koliko Gvozdenović Crnogorac

Marko Kovacevic je srbin isto koliko i Andrija Vuksanovic je hrvat, eto toliko...

32. The Following User Says Thank You to Whisperer For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Ako mislis da nema Srba koji su glasali za PES, Demokrate, pa i DPS poslednjih 30 godina stvarno ne znam sto bih ti rekao.
    Oces da kazes da samo u DF ima srba i nijedna druga partija nema, ni PES ni Demokrate ni SNP?
    Sto je s ljudima, sto ste zaglupili, ja se ne mogu toliko trositi, zaista. Ja sam naveo 3 partije koje imaju ozbiljan broj pristalica, a koje u svom glasackom tijelu imaju dosta Srba. Znaci, kojima Srbi nisu gubavci. Kaaako zakljuciste iz toga da samo u DF ima Srba?? Vama nije dobro...
    Last edited by ovizionizi; 02-08-23 at 12:36.

Thanks Thanks Given 
    5,042
    Thanks Thanks Received 
    12,414
    Thanked in
    6,718 Posts

Marko Kovacevic je srbin isto koliko i Andrija Vuksanovic je hrvat, eto toliko...
    ili Ervin bošnjak. jes, sve Masja štiti interese Srba u CG il Andro Hrvata. pokazuju svojim djelima sve. od '20 godine opet i opet ide priča kako su Srbi samo oni u dfu i kako su Srbi onakvi i ovakvi. a to dolazi samo i isključivo od strane snsa i na tome junoše dfa jašu. pa sve je bilo u redu dok Vučić nije izašao i rekao kako je vlada CG sastavljena i da u njoj neće biti Srba

a najsmješnije od svega (il najtužnije) što se lucke sad bori za prava Srba u CG. on koji je dio partije koja je godinama izazivala podjele koje su nas dovele do ove tačke

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Spajic bi sad bio predsjednik i covjek bez ikakvih ovlascenja maltene da nije bilo Vucica i DF koji su na sve nacine radili protiv njega i da mu ne dozvole da se kandiduje. I sad on treba s njima da saradjuje? Ili sa Dritanom? Ili sa DPSom? To je politika, sve je moguce, obraz ne postoji, ali ima odje ljudi koji pamte duze od dva dana.

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Sto je s ljudima, sto ste zaglupili, ja se ne mogu toliko trositi, zaista. Ja sam naveo 3 partije koje imaju ozbiljan broj pristalica, a koje u svom glasackom tijelu imaju dosta Srba. Znaci, kojima Srbi nisu gubavci. Kaaako zakljuciste iz toga da samo u DF ima Srba?? Vama nije dobro...
    Vjerovatno nama nije dobro, ali moze samo pojasnjenje, ako u PES, SNP i Demokrate ima srba, kako to da onda DF zasluzuje da bude dio vecine, a npr DPS ili SD ne?
    Sve sto je Jakuza naveo sto je DF radio svom covjeku koji je bio na celo liste, koliko je opstruirao rad te vlade, zasto mislis da nece to raditi i PES-u?

Page 117 of 127 FirstFirst ... 1767107113114115116117118119120121 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)