Au kakvi izrazi, rezidencije, Peaks, Masteri, Village-i, i cuda ahahahahah. Rekao bi coek da smo u Monte Karlo, a ne u 'Monte K*ralo'.
Nidje u cijelom provizorijumu normalnog puta, normalne TK, elektro, vodovodne infrastrukture. Sve improvizacija, od danas, do sjutra (a mozda ni do tad).
Navalite 'gradZani' na 'Peaks', da dobijete 'bunch of di*ks'
Sto bi jedan rekao, *tards (jbga postali smo moderni, sad se sve koristimo Engleskim izrazima), za 1800 EUR/m2 mozete sebi vilu da gradite, a ne da dobijete cumez u kojem ne mozete da se okrenete ka coek. Nego, osnove matematike, logike i tako to - dje je prozor da to sve izbacimo vani, jer je suvisno
Usput gradZani, gledajte kako Mile gradi biznise po svijetu od vasih para. On to za vase dobro cini. Jes da necete gledati centa od toga nikad, pa ni tad, ali dobro se on brine o vama, i vasim parama
https://www.cdm.me/ekonomija/forbes-...o-jednu-plazu/
Bravo. Vala ga u Peaks neću trgovat ako neće bit odličan pritisak vode da se istuširam ka čovjek. Nema smisla.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
jes bogme tamo vise ne kazu zmije nego snejkss a nema ni komaraca nego evo ih moskitoo...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ta mjesta su dobra za CG jer se nesto desava i poboljsava se standard tih gradica , posebno za djelove dje je bilo zamrlo sve pa se sad napravio elitni turizam kao Tivat a posebno Lustica , a uz njih ima koristi i okolina …
Mada prije neko vece sam bio do Porta i iskren da budem nije to za moj ukus , jer je sve isfolirano , toliko laznih zivota i furanja , likovi koji bise da budu kao milioneri i sl. a ovi pravi milioneri daleko van vidika u svoje jahte , penthause i sl)) . Tako da to je zadnje mjesto dje bih kupio nekretninu , radije bih u zaliv nedje tipa Perast , Prcanj i sl. dje bi imao svoje parce plazice , mir , da bacim stap da pecam i da me patka boli. Da su komsije neki normalni likovi. A iste pare su u pitanju
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
u Perast i Prčanj da imaš svoje parče plažice isto moraš spremit blizu milion
She is only here to annoy herself!
Pa znam , bila je u Prcanj skoro jedna kuca oko milion , ali dobro dvoriste , dva sprata , ispred plaza bas ono brutalno . Dao sam uporedbu jer ako je na lusticu kvadrat 6-7-8k eura , bolje je ova kuca no stan od 100m2 u onu betoncinu
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
CIN-CG: Cijenu stanova često ne prati i kvalitet - investitor obećao luksuz, a stanari dobili probleme
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...obili-probleme
Ovo je horor prica... podsjetnik kako se moze proc kad se kupuje stan u izgradnji od lokalnih biznismena.
Cu skoro 4000e kvadrat u Pg...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Jedan forumaš ima stan ođe. Kešnuo doata para. Unaprijed. Jad.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Površina dnevnog boravka u dvosobnom stanu moraće da bude najmanje 22 metra kvadratna, a dvosoban stan moraće da ima površinu od najmanje 71,3 metra kvadratna. “Suvišno je i reći koliko postojećih stanova, izgrađenih u posjednjih petnaest godina, ne zadovoljava ove parametre”, navode iz KANA.
https://www.razvoj-karijere.com/euroglobus
tako je to kad od varioca auspuha, konduktera, krenete sa nekakvom veleprodajom pa izigravate gospodu.
jos mu je ove godine produzena licenca od strane ministarstva umjesto da ide u zatvor ko svuda po svijetu.
nothing comes from violence and nothing ever could
Znaš kada bi mene ubijedio da dam nešto na neviđeno?
Ne on, nego ne postoji majčin sin na svijetu
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ ¯\_(ツ )_/¯.............
A jbg. Pogriješe ljudi.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
E gledaj kuhinju a stan 81 m2, u garsonjere je veća….
1000€ lele
Last edited by stefke; 01-08-23 at 00:24.
Pisala sam više puta ovdje o toj zgradi jer smo tu pored živjeli. Sretnem čovjeka prije neki dan i ladno vozi novog mercedesa, prije je imao malo stariji ML model, sad novi. I zamislite kako se osjećaju prevareni.
Ova što je kupila stan 2021. je sama kriva. Pa to se godinu prije vidjelo da nem aništa od toga i već tada je bio maknuo mnogo onih rendera sa neta kako je trebalo da bude.
Ako si jednom ušao mogao si sve da vidiš a ne da t eneko maže i laže. Mi smo tada taman kupovali stan i čula sam priču o ovim stanovima iz prve ruke, ali malo staneš i tazmisliš i vidiš i sve ti je jasno.
Lvadrat je tada u izgradnji bio 1700eur što je bila visoka cijena jer je to bila ja mislim 2019.
Zgrada izgleda i dan danas ovako kao na slici i niko ništa. Auta gore na suncu a ovako solarni paneli na parkingu hahaha.
Znam čovjeka koji je kupio stan tu 2022. Prodao stan u mnogo boljoj zgradi i kupio ovdje, vjerovatno je mislio da je zgrada više fensi pa se džaba sad žališ.
Ne mogu da shvatim da je čovjek prevario ljude, ne ulaže novac u zgradu za šta su ljudi platili nego ulaže u svoj Mercedes. Tužne države.
Kolega forumaš mislim da j eprodao taj stan, bio je ovdje oglas.
Ja ću kupiti stan kod Bugija
A ovome Zejaku treba tri mercedesa kupiti kad ima budala... Haha, njima obećavano, nijesu provjeravali no samo pare sipali. Beaoletamo.
nemas ti nacina previse da provjeris...
ja se evo svadjam sa venturom godinu dana
dok nisu pare uzeli sve su mogli i sve je bilo sjajno, sad vec...
planiram na kraju sve fino da slozim na papair, pa ili sam ili nagovorim jos malo stanara da ih fino tuzimo
Das oko 200k eura za stan , potpises ugovor kod notara i druga strana nista ne ispostuje, tuzis ga i sud to otegne nekih 10g , posle ga kazni nekom smijesnom sumom i naredi mu da mora objekat zavrsit po propisu, naravno on je pare potrosio na razne mercedese, jahte i ostale uzitke i nece nikad zavrsit objekat
Njemu ostaje mercedes i jahta jer nisu na njegovo ime a kupcu cir i kredit do kraja zivota
Ovo tuzilastvo i sudstvo su nam vrh
Znači da se ne potpisuje ugovor dok sve ne bude kako treba?
A sto ako zgrada nije ista kao na render? Dal se tu može čupnut koji €?
Pošto đe je predviđen parking se pravi lokal? Dal ga mogu cepnut koji € na taj dio?
Ukoliko se planska dokumentacija mrdne za milimetar poslije potpisivanja predugovora ili ugovora treba da radi robija momentalno.
Ali posto smo masovno pristalice vjerovanja da su nam tuzilastva i sudovi revnosni i nekorumpirani i da ih treba cekati koliko god treba da se glasnu...onda je efikasnije plakati u Vijesti i na CDM.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks