Nikšić - Čanj kroz Sozinu.
Kao da je jesen, prošao lagano kao da nema sezone.
Da nije smjena?
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ ¯\_(ツ )_/¯.............
Na sozinu niđe niko kao da je Jesen
![]()
Druže, ovo je za PG.
Iz PG koliko ja vidim niđe nikog.
Evo na tvoju sliku niđe nikog kao da je jesen.
Ko ti je kriv kada ide u pogrešnom smjeru.
Na Sozinu prije sat nidje niko ni na jednu stranu
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Uživo...
Mnogo ljudi na plaži, ispravka nije kao jesen, već kao da je korona...
Da se razumijemo, meni odgovora
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
juce zastavice, danas bas prelijepo
nothing comes from violence and nothing ever could
Ovo iznad sam napisao 16.9.2015 god., ono sto je drugačije je da je tzv. špic sve kraći i sada je na nekih 25 dana.
Ono sto (skoro) svake godine napišem je da uopšte nije važan broj turista već je važan prihod od istih (a taj podatak nekako izmiče). U Budvi je trenutno oko 70.000 ljudi (stanovnika, turista, radnika, izbjeglica,…), a grad ima projektovan kapacitet infrastrukture (saobracaj, elektroprenos, voda, kanalizacija, komunalno,…) za oko 30.000 ljudi, ,,srećom” taj špic traje kratko pa se nekako premosti.
Tako je, većina domaći.
Gdje idu svi ti ljudi, vječita je misterija.
...
Inače, malo elitnog turizma.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...je-puna-kupaca
Zamišljam da dođem na ljetovanje i naiđem na ovo...
Kakav fukarluk, bi oluja ,talasi ,nisu sredili plazu na vrijeme , a ovi bezobrazni mediji ugrabe da na svaki moguci nacin upropaste lijepu sliku o crnogorskom primorju! Pa za koga se ti raspali mediji bore ko ce. prije da izbaci sto ruzniju sliku o turizmu crne gore!
uzas. raspadi novinarski
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ironija?
nije no patriotizam, ako mi sami o.sebi sirimo.negativne slike a svi ostali mediji svjetski to preuzimaju i stavljaju na svoje portale i time i to malo turista odvrate od dolaska u crnu goru pa sta je to nego bukvalno medijski terorizam. Ili bukvalno da ovi portali otvoreno rade protiv Crne Gore i budzeta!
Plaža je potpuno promijenila oblik(nagib) posle nevremena,nanijelo more svega i svačega.Jesu li mogli naći bolji termin da se plaža vrati u prvobitno stanje,ne znam,ali znam da su je zatvorili na dan i vraćali sve koji su dolazili brodicama ili kolima do Žanjica da se kupaju,opet ne bi valjalo.
Sada dođoh kući (motociklom) u najgore vrjeme, ko ide kolima do Budve zaglavljen u koloni… trenutni pogled sa moje terase na cetinjski put
Ja koga god pitam od ovih što drže restorane, apartmane i slično svi kukaju, kažu da je loša sezona.
Prije nisi mogao sobu da nađeš u ovom periodu pa neka vam to bude bolji reper, a ne auta.
Dođite na sjever i odmorite i glavu i tijelo. Nisu mi jasni ljudi koji idu u onu pržionicu i kukaju stalno kad se vrate da su umorni a toboš otišli da odmore. I još kad se vrate centa nemaju
The north remembers![]()
Last edited by mneonly; 28-07-23 at 19:57.
Love, peace and respect.
zato je sad elitna prostitucija nula
nothing comes from violence and nothing ever could
Kada bi na sjever napravili neki aqua park (manji grad Sunca), vjeruj da bi dobar dio ljudi išao tamo.
Na klizanje,bob ili...?
Žalosno kako niko u ovoj nesrećnoj državi nema viziju da napravi autobuske linije po pristupačnim cijenama za lokalno stanovništvo da se ne gomilaju automobili dolje u toku sezone. Em gorivo, em gužva i nervoza, em parking, em pjani voze...
Bijah prije 15 dana u Bečiće i uveče prošetah do Budve. U povratku su neki kukali kako je daleko i vruće i bijasmo naumili taxiem da idemo iako znamo da će da odere.
Preko puta vrtića kod Perle bijaše autbus na kojem piše Petrovac - Budva - Petrovac.
Za cijelih 1.5 euro po osobi smo se prevezli od Budve (kod Perle) do hotela Mediteran u Bečiće. Autobus ide na svakih 10-15 minuta. Za te pare ne bih upalio auto, a kamoli tražio parking po BD.
Sve ove godine na prste jedne ruke mogu da nabrojim ljude koji su rekli da su bili zadovoljni sezonom. Čast izuzecima, svaki primorac kuka kako je gužva i kako je seozna loša.
Većina njih bi ako kako mogu turisti da ostave te pare i da im ne dolaze da smetaju tu.
Kažem opet, čast izuzecima kojih je jako malo. Kad se sjetim kukanja Krsta Niklanovića 2020 i loše sezone zbog korone...
Last edited by hercules; 28-07-23 at 22:41.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks