ovi ti ne idu na more no podju kroz sozinu za reels i vrate se nazad
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
ovi ti ne idu na more no podju kroz sozinu za reels i vrate se nazad
nothing comes from violence and nothing ever could
Cijela Budva bez struje….
preoptereceno, a?
nothing comes from violence and nothing ever could
Najavljeno je nevtrjeme oko ponoci, preuranio nestanak strujeovo je dođe dok tipkam poruku…
Preventivno iskljucenje da ne bi naglo nestalo kad krene nevrijeme. Ja od trofazne trenutno samo jednu fazu imam ...bolje ista no nista.
Na hercegnovskoj rivijeri početak jula nije bio na nivou, ali zato zadnjih dana je nagrđeno od gužvi, sveg mogućeg tipa - barem kako mi javljaju. Nisam doma, evo me sjedim u duge rukave sa kapuljačom na glavu i kuckam
Što se restorana tiče, otac mi javlja da su prekjuče imali najveći pazarni dan od 2015. Inače je stvarno katastrofa sa radnicima, sezonskim ili ne. Trenutno mu u šanku rade dva momčića iz Ukrajine, a tacne nose jedan profesionalni konobar, jedan student građevine i studentica (ili studentkinja) ekonomije.
Mislim da mu ni jedne godine nije bila ovakva frka sa radnom snagom, uz sve povoljnosti koje nudi sezoncima.
Stay salty.
Kod mene ovamo je drugi problem, ne mogu posao da nađu svi koliko ih je došlo preko ljeta, svaki dan uđe 5-10 naših studenata da pita za posao..
A đe si ti Kaniđa? Mada, teško sad da se nađe posao, bez ako neko ne popuši ili da otkaz. Ko nije 01. juna spreman za sezonu i u punom sastavu, teško se njemu.
Stay salty.
Lijep video.
https://fb.watch/m1Sc2DrmBo/?mibextid=Nif5oz
Nikad ovoliko ljudi u Perast. Nikad!
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Eto. Ove godine se trudim da izbjegavam primorje (ostavio septembar, ne moraju đeca baš svaki dan u školu), a i posao sam dolje smanjio maksimalno. Ali ovo što sam sad vidio, nije bilo nikad milion posto. Ali milion.
kroz Sozinu nikoga, Budva i Petrovac prazni a Perast pun!?![]()
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Bizbi
Svi idu preko Risna, manja je guzva
Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока
Puštite Bizbija, njemu su prazni apartmani jer uz peškire nudi i tipove za kladionicu pa se pročulo među turistima da je baksuz.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ja vise ne mogu provalit kad je ko sarkastican
To je sve do osjećaja
Pukla sezona, niđe nikoga po ulici...
Osim kilometarskih kolona od Tivta do Budve:
Što bi rekao kolega sa praznim apartmanima to je zbog udesa... a udesa niđe...
Od volija tj kruznog do Tivta sam putovao 35-40min (3km)
Mada tata juče bio do Bara kaže nisam kočio (nidje gužve) oko 14h![]()
Od kružnog do Tivta je pakao često i van sezone, čisto da znate od nekoga ko tu svaki dan prolazi. Jadranska magistrala ne može više da isprati potrebe Tivta i Boke.
A u špicu sezone je uglavnom ovako kao što vidite na slici gore.
A kad se dvojica malo kvrcnu, suvišno je govoriti kakva ludnica nastane.
Budva - Tivat je najopterećenija dionica u Crnoj Gori (preko 17.000 vozila dnevno) pa se ni zimi ne može uhvatiti prazna suprotna traka radi preticanja, a ljeti… odavno je ta dionica preopterecena.
Pakao je zadnjih nedelju dana.
Inace je makar 70-80% domacih auta i guzve koje mi domaci pravimo, da ne misli neko da vecina su turisti.
Do prije mjesec dana, vikendom kapi guzve nije bilo, cim je neradan dan i nema nas domacih sa milion auta.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks