Pa eto, kakvi god da su, obavljali su posao. Rad ili nerad skupštine se ogleda u tome kakvi su predlozi zakona, predlozi imenovanja, predlozi budžeta i sve ono što prolazi kroz razne skupštinske odbore, kao i da li se ti predlozi blagovremeno usvajaju u parlamentu. Viđeli smo na šta je ličio proces imenovanja članova sudskog i tužilačkog savjeta, sudija Ustavnog suda. Jedan Momo Koprivica se, koji može bit i ima pravničko znanje, us.rao u to svoje znanje tako što mu je bilo potpuno nebitno koliko su stručni kandidati i glasao je u skladu sa partijskim interesom, a ne u skladu sa interesom svih građana. To je samo jedan primjer. A inače je skupština očajno funkcionisala ovih nekoliko godina. I na sve to zajedno predsjednici parlamenta nisu imali mnogo uticaja. Imali su u onim naopako tumačenim ovlašćenjima prilikom zakazivanja sjednica i slično.
A naravno da volim da omalovažam političare. Kad su moderatori naglašavali da je zabranjeno vrijeđanja političara, napisao sam da ja onda nemam šta da tražim na ovom forumu. Ne mislim prestajat, pa ako me banuju, nikakve štete. Lično bih političarima radije lomio glave i kosti, ali pošto nisam raspoložen da vrijeme provodim u zatvoru, moram da se zadovoljim ruganjem po internetu. Ne misliš valjda da nisu zaslužili omalovažavanje?
Last edited by NHM; 25-07-23 at 13:53.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Cus da te banuju.. ajd' ne mudruj, zivota ti. Nemam ja nista protiv zdrave kritike, ali ti volis neumorno da mutis vodu, relativizujes i iseravas se, ma koliko neko odskakao od njegovih prethodnika na nekoj poziciji. A to jeste slucaj sa Becicem. Da budem jasan, ja ih ne glasam. Upravo iz razloga sto me je frka takvom karijeristi dozvoliti da vlada. Kao i mnogi, u Becicu vidim malog Mila kad bi ga zapalo. Ali, kao takav, izmisljen je za mjesto predsjednika skupstine. Odmjeren, elokventan, konkretan.. mada ne sumnjam da bi ti to bolje...
E, sad sam ti dao povod da budes ono tvoje "skroman", pa da pocnes opet sa mudrovanjem kako ne bi ti to mogao, ti bi bio radikalan, izbacivao, samarao, lomio rebra.. pa bolje ovako sa tastature... Ali cisto da se cuje kako je taj posao neka sprdnja, coce, iako sam nabrojao karikature koje su, po tebi, radili taj posao, kako-tako. Za neke je dovoljno kako-tako, a za neke treba dici ljestvicu do visine koju samo NHM moze dosegnuti u njegovom utopistickom svijetu. Tezak si...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Svaki dan se nauči nešto novo. Danas naučih da je Bečić elokventan. Majko mila...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
To se vidi u situacijama koje su spontane, gdje se ne bifla tekst naucen kao pjesmica, sto jeste njegov manir. Ali kad dodje do takvih situacija, kad malo uzavri rasprava, maltene na ivici konflikta, tu se vidi koliko je britak i brz, sa vrlo bogatim vokabularom. Ne znam koliko si uopste pratio ta zasijedanja. Ali.. kad je o elokvenciji rijec, ne sumnjam da su ti tu standardi tek previsoki, jer.. niko kao ti...
Kilibarda je bio elokventan, Miro Vickovic, Slavko, Šoć... Bečić nije. Ne znam što si nervozan danas, ali isto skalaj.
Bosnjaci mozda jesu nesposobna bagra koja samo uzima i nema nista kvalitetno da ponudi, ali objektivno ne mogu nikako da budu gori od DF-a.
DF je u najmanju ruku jednako povezan sa strukturama organizovanog kriminala kao i DPS i finansiraju se iz tih izvora. Nije Milo Bozovic dio DF-a slucajno. I ne brani njega DF jer ga voli. Za njega se jos 2015. godine znalo da se bavi svercom droge na medjunarodnom nivou. Sto znaci da je mnogo ranije poceo kad je vec tad bio poznat policiji po tome. Tako da sa DF-om u vladi mozete da ocekujete isto sto i od DPS-a, a to je nastavak vladavine organizovanog kriminala. A da stvari budu gore, DF radi za interese drugih drzava u cilju sprjecavanja Crne Gore da udje u EU.
Last edited by VanjaTheMan; 25-07-23 at 14:34.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
I da, BS nije povezana ni sa kakvim klanom dok je DF na poljubac sa Skaljarima. I posle veli DF za koplje bolje od BSa. Urazumi se ovizi
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ja da se urazumim? Prodajes mi pricu kako su Bosnjaci bolji za saradnju? Haha, kuku.. Kaaako moze biti dobar partner neko kome je gazda Milo Djukanovic? Za ove mozes govoriti da je Vucic, Putin, crni djavo... ali sve je to podnosljivo naspram utvare koju smo oburdali na parlamentarnim i predsjednickim. Milov trojanac nam ne treba. Uprotivnom, dzabe smo krecili. Urazumi se ti, mrcio se...
Jes, gazda Milo Djukanovic a pritrcase ES u zagrljaj (samo da ih Spajk hoce). Slab neki gazda taj Milo. BS je kao i svaka politicka partija u CG interesna stranka i zbog toga nemaju gazdu. Dok ih DF ima u Srbiji i Rusiji sto je za CG interese katastrofalno i zbog toga je BS za koplje bolji za saradnju
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Pritrcase mu u zagrljaj tako sto mu trazise sve zivo i jos ga zaebavaju hahahahahaha sta radi ovaj lik srece mi
Last edited by ovizionizi; 25-07-23 at 15:26.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
napisat u istoj recenici becic i spontante situacije je stvarno vrhunac
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
nema više Spajk, dvojno državljanstvo
https://m.cdm.me/politika/milojko-sp...anstva-srbije/
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Sad ce rec kako ga jos vise voli
f6
Ja mislim da sam rekao da ne podrzavam Demokrate. PES je drugo, njih sam glasao i na lokalnim i parlamentarnim, a i na predsjednickim.. samo i iskljucivo iz jednog razloga: sto su obecali da ce sirotinji povecati minimalac i to su uradili ne gubeci vrijeme. Maltene odmah. Alal vjera. Nisam navikao na to od politicara. Mozda su takvi jer, zapravo, i nisu politicari. Tek postaju... Ali sad su obecali dodatno povecanje, pa penzionerima isto, kao i krace radno vrijeme. To je najjaci bilbord za izbore ikad, samo 3 stavke. Pa da vidimo...
Korektne dopune od BS-a.
Šta je predložila Bošnjačka stranka PES-u
https://www.cdm.me/politika/sta-je-p...stranka-pes-u/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Hahahaha a sleceli su na zemljuuu! Preslatko.
Nego.. dje nestadose ona Srebrenica i ono Kosovo?
Citam vijest na vise portala, ni rijeci o tome. Kao da se nikad nije desilo. Hahah
Sad sam cuo sve. Ko o cemu...Takođe, dodao je da su, potencirali da se u principima navede i princip nulte tolerancije na korupciju u javnoj upravi i državnim preduzećima
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Momci, pazite na rječnik.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
https://www.vijesti.me/tv/emisije/66...cem-i-mandicem
Kakav plot twist![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks