E ni ja ne znam sto navaliste, 2 puta sam je jeo u zadnjih 15 dana, ista ka i vazda. I dalje nema bolje u grad sigurno.
Pomfrit im je prva liga, ali čini mi se da im piletina nije više kao prije
E ni ja ne znam sto navaliste, 2 puta sam je jeo u zadnjih 15 dana, ista ka i vazda. I dalje nema bolje u grad sigurno.
Nikako da odem da probam nešto iz menija. Mada nisam veseliji plaćat tortilje po 7 eura. I dalje je u vlasništvu porodice kolege sa foruma?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
jel ovo euro ili marka
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
pokušao sam da nadjem, ali nema trika, čini mi se da se ovdje pominjala neka konoba/kafana u bandice, koja ima kao i neki mali bazen otvoreni? Ima li neko link/slike/kontakthvala
edit: nista, nasao sam, to je ova katunjanka konoba
Last edited by esimidobar; 20-07-23 at 08:55.
Bez potpisa.
Jedoh danas burek kod Sulja na Ct, bješe nešto gorak...vjerovatno zagorio luk. Ali sve u svemu lijepo tijesto i nije puno masan nego knap
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Pekara u Bijelu, burek 2.2eur, da ne vjeruje čovjek![]()
Treba to dići na 2.5e.
Zbog kusura
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Perper Kod Masinske … nula prekrizana po svakom polju . Porucih preko telefona jer mi je bilo to najblize , dolazim ova me gleda i ubjedjuje da nisam kod nje narucio no sam nedje drugo zvao (njen glas, jedan br telefina ) . Baci ono meso na resetku , u sebi govori e zaprlo ti a mene jednom momku sto je josh cekao otvoreno kaze a dobro ste sad nasli da jedete , kamo srece da ne dolazite nikadja gledam i ne vjerujem sto prica djevojka. Gurmanska toliko mala da lepinja viri sa svih strana barem po 2cm . I na kraju racuna 6+2 joj je 9e .
E qq dje ljudi nalaze te radnike i jesu li svjesni da mu je bolje zatvorit no da mu se neko s*re po imenu.
Nesto sam vazda jeo kod autobuske i do sad je bilo ok , al posle ovoga ne znam dal ikad vise tamo da jedem
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ps. Moram pohvaliti Cezar pica sendvic u Pizza Cut . Ili sam ja bio pregladan ili je stvarno bio preukusan i ogroman ali bas ogroman (mada pise da je 1100gr)
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Za jednog?
Poslato sa kornjo komunikatora P50
A i ti, jedes rostilj na 40 stepeni...
Ovaj odnos sa musterijom me podsjeti kad sam prije 2 mjeseca zvao u subotu u 18h jednu hemijsku cistionu.
Dobar dan
DObar dan
Reko, do kad radite?
Do 20h, veli.
U komsiluku sam, bih li vam mogao donijet jednu kosulju za peglanje, nista vise?
Kako da ne, jos neku muzicku zelju?
Prolazih danas pored Vukcevica i reko nisam odavno jeo, davno se islo u elektro pa da vidim jesu li ga sto poboljsali ne daj Boze. A ne da ga nisu poboljsali nego bjezi iz ruka kolko je masan i pun one lukcine, podjoh do Stiva da ocistim zeludac i bruka kako i dalje gazi tamo a posla ne da su imali no stajali nisu.
Baošići, fale komsije beogradjani e sad koliko im vjerovati...
cijene ok
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
![]()
Last edited by NetworkMaster; 24-07-23 at 08:11.
moze li mi neko preporucti neki dobar ketering ? (djeciji rodjendan je u pitanju)
neki hvale ketering_vesele_dascice na insta
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 15 users browsing this thread. (1 members and 14 guests)
Bookmarks