Srpska kosarka ga ne zasluzuje i cao..
nema razlike izmedju ovih i onih. no su isti, od A do Š. e, sad što ljudi na Balkanu moraju u torove da se svrstavaju čak i bolesnike podržavaju govori o plemenima koji naseljevaju ova divna mjesta
najbolje. nema potrebe da dolazi i igra da bi mu neka budaletina nešto uradila. imaj u vidu da se radi o državi u kojoj televizija ne prenosi dodjelu pehara jer ovaj, to
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Srpska kosarka ga ne zasluzuje i cao..
samo uzeti i čitati komentare od kad je izašla vijest da će postati igrač Partizana. dakle, nekome je odgovaralo da ta vijest izadje. jer od tada kreću najgori komentari vezani za Mirotića. mogu da zamislim šta su mu pisali privatno
Meni je najveće ludilo to što mu je i Porfirije "išao na noge" da mu "objasni" kako mu nije pametno da dolazi u Partizan.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Pa i ja sam to isto reka' 100x, samo što se nekako uvjek napada jedna strana, a ovu drugo aVaNgArDNO da se ne dira, jer jbg.
Pa evo ti ga tipičan primjer ispod, ovaj što vjeruje u milione BLanka Nordeusa.
Xaxaxa, znači Milutinovu nije prijećeno i to je gnusna laž, nego živ ne bi otiša' kod Čovića, ali je Mirotiću lrijećeno i zato neće u KKP.
I jedan Obradović je u jedan tim doša' zbog para, a drugi iz ljubavi i da ostvari jedan davni san.
Ka' da čitam GTR jbt, greote.
Forever young, i want to be forever young
Fora je sad sto su ove prijetnje uspijele, pa ce ih biti i u buducnosti..
A kako kod koga, čisto sumnjam da se on prepa' za sigurnost svoju ili porodice, još se nikome ništa nije desilo, nego je Mirota takav tip, dobar je sa oba kluba, sa navijačima KKCZ tek posebno, neće nikome da se, da kažemo "zamjera" i da ga provlače kroz blato pojedine budaletine i prozivaju.
Možda i najpametniji potez.
A sad neki drugi, koje boli tuki za te stvari, ne vjerujem da bi ga puno obeshrabrile ovakve stvari
i onda se pitamo dje su nasi igraci..
pa pošto su mu prijetili, normalno da mu nije bilo svejedno. a momak zna da ga zaštiti ne mogu, jer Čovke ćera policiju sa terena kao da ne postoji. Partizan ni sa Mirotom ne bi pošao na F4, al on nije smio da postane igrač Partizan i kraj
potpisujem sa koliko god para oćete da jedne jedine prijetnje ne bi bilo da je odabrao Zvezdu
A ko su ljudi sto prijete ? ne vjerujem da mu se prijetilo na drustvene mreze.. ima tu nesto vise..
Jes, orepa se da će ga neko prebit, ne sprdaj se.
Još se nikome ništa ne desi, i to od silnih orelazaka iz CZ u KKP i obratno, što direktnih što posle nekog vremena, jednostavno je vidio da mu to provlačenje kroz navijačko blato i neka skandiranja i povici ne trebaju ništa u životu
Povukao bi on jos neke igrace kod nas, koga sad dovesti para se ima.
Nakon povlacenja kandidature Nemanje Vidica, slucaj Nikole Mirotica novi je poraz srpskog sporta..
Last edited by Nantecut; 22-07-23 at 13:20.
Pa sto ako nije dosao, trebalo je da ga plate ka trojicu dobrih igraca da im ka protiv Reala u finalu da dva kosa, covjek nema hrabrosti da dodje u taj mulj i vjerovatno ce naci bez problema neki klub dje kosarka nije pitanje zivota i smrti.Partizan sad bar moze te novce koje su njemu namijenili za ugovor da potrose na dva tri dobra igraca.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Mirota je kroz blato provlačen od strane medija u Madridu momenta kad je postao igrač Barse. i svaki put kad je igrao u Madridu bilo je svakakvih povika, čak su i fejk novčanice bacali u njegovom pravcu. da ne pričamo o onoj situaciji kad je pocijepao zastavu, šta se tu pisalo i pričalo za njega. tako da je on to sve prošao, i znao je da će toga biti. ljudi su mu po tw pisali da je prodao pravoslavlje, pa kačili smo nas par odje samo neke stvari. misliš da mu nisu stizale ozbiljne prijetnje daleko od očiju javnosti?
ps. pričamo o ljudima kojima ne valjaju Piksi i Nemanja Vidić, izmedju ostalih
Last edited by outline; 22-07-23 at 13:25.
Posle fudbala dje su nam sve trenere pocerali, sad ovo, dobro je i Zoc jos trener, mada me strah da ce i njega brzo ako ovo ne prestane
Uporedjuješ navijačke budalaštine u Španiji i na Balkanu, prvenstveno Srbiji?
2 svijeta, bukvalno.
Tamo te gadjaju papirima, odje te gadjaju novčićima, upaljaçima, bubrezima, kesama urina.
O tome, da koliko god vremena je tamo proveo, sigurno bi se lošije x puta odje osjećao da navijači bačaju hejt prema njemu, jer je povezan sa istima, preko raznih organizacija, humanitarnih akcija itd.
Atmosfera ka' odje se jedino u košarci može naći samo još južnije, kod Grka i Turaka, da gori, Španija je neuporediva sa tim.
A da se boji za sigurnost, rekoh već, bilo je x transfera iz jednih u druge i direkt i "naokolo", pa niko nikad ne nayeba, a ne tek Mirota što nije igra ni za jedne
Y
Ali Vučić lično zvao Mirotića da dođe u KKP.
Kakav pakao.![]()
Aleksandru Vučiću koji je lično uputio poziv igraču i potvrdio da je bezbednost njega i njegove porodice garantovana u Srbiji i da su oni dobrodošli.
kako volite da izvrcete rijeci show
Ali zahvaljuje se covjeku koji mora svima u Srbiji da garantuje bezbjednost.. koliko on prica istinu ne bi me cudilo da mu je rekao kontra![]()
Pa nisam ja toliko avangardan da mislim da su "oni" SNS igračka, a da "mi" nismo, jbg uplovio bata na silu
Samo, ako je ko štanca' saopštenja, to je KKCZ, ali se nisu ovako odma na prvu zahvaljivali "najvećem" Srbinu.
Izgleda da i dalje postoje sumnje da SNS upravlja KKP, pa je Ostoja tu da to otkloni
Last edited by technus; 22-07-23 at 14:10.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks