Ko zna što se tu dešava u pozadini, možda im UFC da pare da predaju pojas, samo da ne bi divizija stagnirala, mi ništa ne znamo što Dana i ekipa mute u pozdini.
Ko zna što se tu dešava u pozadini, možda im UFC da pare da predaju pojas, samo da ne bi divizija stagnirala, mi ništa ne znamo što Dana i ekipa mute u pozdini.
Last edited by Solid; 15-07-23 at 06:20.
Izzi se nije nešto pokazao kao toliko dobar u LHW kad se borio protiv Jana, ne znam kako bi se snašao protiv ostalih boraca iz te divizije. Mada moguće da bi odradio meč samo za taj pojas i ako ga osvoji samo ga preda.
Sa Janom je prilicno prosjecno izgledao, ali Jan je dosta koristio rvanje sto vjerujem da sa Alexom ne bi slucaj bio, ali izzy je odbijao da nabaca kilazu za lhw nego je sa kilazom iz mw usao u mec, a Alex je ogroman sad. Mada nezavisno od potencijalnog ishoda, vjerujem da ce Dana to iskoristiti kao priliku da ubije sa ppv, njemu je najmanje bitno ko drzi pojas.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Here we go
Islam vs Oliveira II
Khamzat vs Costa
21okt
Opet Abu Dabi? Nema sto Oliveira da trazi, pogotovo tamo. Impulsivno je prosli put pristao tamo da se bori. Trebao je da saceka nedje drugo.
Ps procitah Anikovim glasom nesvjesno ovo 'here we go'
ovo je bilo glasom fabrizia romana![]()
Jedva cekam Costin press
Taj mi vec nije poznat.
Ja jedva cekam ufc291
Svi nesto jedva cekaju ali ova jesen su brutalni eventi, Izzy vs Strickland valjda u septembru
Zar nije izzy sa ddp ?
trebalo je ali DDP ne moze zbog povrede izgleda tako da upada Strickland.. I to ce biti festa od pressa i prepucavanja
Oce, isprzio ga je Stikland dobro na press kad su Izzy i Alex radili 1.put
Ovaj Pavlović je moderna verzija Fedora, lik je u posljednjih 6 borbi pobijedio nokautom u prvoj rundi protiv najboljih boraca iz divizije, masu masu je podcijenjen borac u pm.
Sent from my S23 ultra using Tapatalk
Zivotinja. 30 godina tek ima, krece njegova era ubrzo. Aspinal se vrace u subotu.
Projektovao sam Aspinala za sampiona u periodu prije povrede. Momak je izuzetno brz, tehnicki potkovan, jak. Najbitnije, jako zreo. To se moglo vidjeti kad je komentarisao postepeno napredovanje i stav da ne zeli odmah da puca na najjace borce. Pitanje je kako ce se povreda odraziti na njega. Ali mi je jedan od najuzbidljivijih boraca za gledati
I meni je masu drag, kompletan i preinteresantan fajter.
Mislim da ce i stipe i jj okacit rukavice o klin u ovom mecu, osim ako dana ne bude pametan pa potpise nganua na makar 1 mec sa jj
Jonesu vise ne preostaje izazova posle ovoga.. Ne isplati mu se da radi meceve sa manje poznatim borcima vise jer rizikuje perfektan rekord, jedino money-fights
Nganu bi mogao da bude money fight, posle meca sa Fjurijem ce mu popularnost skociti sigurno, jedino je pitanje hoce li Dana to realizovati jer koliko se sjecam JJ je potpisao zadnji ugovor na vise borbi sto znaci da ce biti vezan sa ufc-om do kraja.
Georges St. Pierre and Demian Maia, two of the most decorated veterans in MMA and grappling, are set to face off in an epic grappling match at UFC Invitational 6 on December 14th.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks