Sto se saobracaja tice, kultura (bezobrazluk) je najveci problem.
Prema tome, šta da ti kažem?
za čas je i sad i to da se vozi realno i uz malo sreće i izbjegne koja gužva.dakle ne pričam preticanje na duplu punu,160 na sat đe realno ne možeš da vidiš hoćeš li koga ubiti,već bukvalno koliko te put i razum puste.i garantujem da većina bar ođe tako vozi nego se pravimo fini.
Juce kod delte, cura bulji u telefon zamalo udari u nekog forda da lik nije pobjegao skroz desno, jos ona mase rukama kao "đe ĉeš stoko jedna", on se naljuti i stade htio da joj da koju vaspitnu, ali likusa full gas i ode..
Prije par dana na putu ka Srbiji, u Prijepolje,ograničenje 50, pravina i onda ide blaga krivina u lijevo,bacim pogled izmedju 2 auta neko pretiče,stariji covjek 50-60godina,Plavi Ford Fokus i naravno PG table.
Najeba su tri lijepe majke,da ga nisam vidio i da nisam vozio po ogranicenju, ne bih mogao da zakočim na 20.
Sent from my Redmi note 12 Pro 5G using Tapatalk
U tunelu Mogren (između Budve i Jaza) se prevrnuo kamion, kome treba tuda bolje da odloži put.
Sent from my Motorola 8400
trenutno u tunelu Mogren
Sent from my Motorola 8400
Otprilike koliko treba da se ocisti put? Ja sam na Jaz, ne bih da osvicem odje
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Kolega je prošao tuda, sklonili su kamion (Iveco Daily HN tablica) tako da su sada gužve samo one uobičajne.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Dutch; 11-07-23 at 21:54.
Auuh kakav udes na Union, Golf 2 za dlaku promašio onu pekaru i zabio se u zid a na sred raskrsnice starija C klasa razvaljena.
https://www.cdm.me/hronika/bar-petor...j-bolnici-bar/
Strašan udes.
Oba bulevara zatvorili
Sent from my Redmi note 12 Pro 5G using Tapatalk
Čim sam vidjeo na DG kružnom da je policija zatvorila put prema Nk odmA sam znao da je neki udes bio.
Idem 90km svi me zivi preticu.
Kod nas?
nothing comes from violence and nothing ever could
Mislim da je ovo Škoda (policijska), a one se ne koriste kod nas, ima ih u HRvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji…
Ne vjerujem. Koja policija ima Skode?
Prema tome, šta da ti kažem?
Mostar, tu je bilo ovo.
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Stay salty.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks