To sto krca je mozda suva spulna.
Hoces da kazes da su ti jednom zamijenili letvu?
Rekli su da je letva, od oka. Volan je skroz izgubio funkciju, ugradili jednu što sam našao, međutim ne vide je na dijagnostici.
Prethodno je volan pri dužoj vožnji i toplijem vremenu krckao, škripao.
Last edited by tigi; 16-07-23 at 10:16.
To sto krca je mozda suva spulna.
Hoces da kazes da su ti jednom zamijenili letvu?
Prema tome, šta da ti kažem?
Ne, u Baru su podmazivali letvu, mijenjali ležajeve, crkla špulna volana, pa stavili novu. Problem škripanje je i dalje ostao.
Sada više ništa ne škripi :-)
Ne treba da se podmazuje letva, niti da se mijenjaju lezajevi. Ovdje je problem sa elektronikom serva, e sad problem moze biti osigurac, relej, kontakt, kabal, kompjuter ili elektromotor. Dobra dijagnostika ce otkriti problem.
Zlatila se dvica![]()
3000 za gospodina:
https://www.instagram.com/reel/CubiF...RlODBiNWFlZA==
delete
Last edited by BiTrAtE; 24-07-23 at 13:26. Reason: delete
Evo jedna za Fabiju
![]()
Nemogudaverujem!!!
A dobro makar nije dizela ubacio, mada ko zna
fabrički motor od RX8 je voda, ovo je dobra kombinacija
She is only here to annoy herself!
Jeste, voda, trosi ulja koliko i benzina, ali ideeeeeee…
A što, 30 godina star M52 sigurno ne troši ulje antifriz i suze Svetlane Ražnatović?
Vjerovatno je overholovan prije ugradnje.
Makar nema apex tops
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Stay salty.
Volio bih vidjet tu instrument tablu, kad motor krene da se dere a kazaljka na pola obrtaja
Sent from my iPhone using Tapatalk
Treba da idem ujutro put Srbije...auto sam iskontrolisao, valjda se necu uzdit na autoput...
Nego, vidim da je MUP izbacio upozerenje za vremenske nepogode(a i preko granice najvljuju), valjda me nece strefit tornado i grad od 2.5 kila?
U PG mi za sad djeluje mirno, ne izgleda mi da ce neka kataklizma![]()
Upravo su mi javili iz DZS-a da ce biti zestoko nevrijeme.
Idi gore jedino ako bas moras.
dobro preživjesmo sinoć ovaj grad i nevrijeme
Boga su molili rusi da udari grad .... pa da izvlace limariju....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
The Fremantle Highway is still on fire and several emergency services are still present near the ship and there are fears that the vessel may sink. Reports claim that the fire erupted on the cargo deck and then probably spread to other decks.
The ship left Bremerhaven at around 14:30 UTC on July 25, bound for Egypt. The fire erupted at around 21:30 UTC. The car carrier was carrying 2,857 cars on board, 25 of which were EVs.
Reports have come out that the fire started in one of the EVs which is a major issue. The EVs on board are a serious fire accelerant since its lithium-ion batteries when on fire can reach temperatures of more than 2,700 degrees Celsius. The firefighters are not using water to put out the fire because of the EV cargo.
Kako ce nas nagrdit ove litijumske baterije.
Za to se sad i ratuje za litijum....istina je bolna i gorka...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks