Page 124 of 198 FirstFirst ... 2474114120121122123124125126127128134174 ... LastLast
Results 3,076 to 3,100 of 4927

Thread: Rusko-ukrajinski rat 2023

Thanks Thanks Given 
    24,165
    Thanks Thanks Received 
    10,006
    Thanked in
    7,498 Posts

Ispravka za višegrad24 nije ovako bilo stoljećima neki dignitet se ima za vrijeme Petra Velikog npr.No kad su činovnici neki FSB-a nagrnuli suknje mislim mantije.
    Specijalna vojna pajalica.Bajalica što li.
    I poslije joni meni veli što ja svićem na ovu temu.Pa ovo zna biti jače od montijevaca.Montijevci su najjači carevi na svijet ali moram priznat ruska armija ih je nad*ebala.

https://twitter.com/visegrad24/statu...JXhbiSL6Q&s=19

Thanks Thanks Given 
    6,232
    Thanks Thanks Received 
    5,850
    Thanked in
    3,387 Posts

...da da popovi spijuni i brodovi puni oruzja umjesto zita.... Afrika umire zbog Ukrajine.... Rusija ne daju uvoz oruzja preko brodova

Sent from my 2201117TY using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    30 Posts

Stara vijest ali da se podsjetimo.
    Nego interesuje me koliki procenat ide botovima.

https://www.tanjug.rs/svet/politika/...www.google.com

Thanks Thanks Given 
    24,165
    Thanks Thanks Received 
    10,006
    Thanked in
    7,498 Posts

Nisu špijuni no špijunčine.Ima dobar materijal kako su u Norvešku crkvu posadili ne da se mole nepostojećim bogovima no da Norvešku špijuniraju.Da su askete neke i popovi pravi posadili bi crkvu dalje od vojnih objekata.Norvežani o tome mislili nisu do prošle godine oad je đavo zakuca odnosno zalupa na vrata.

Ima o tome opsjeg.

https://orthodoxtimes.com/orthodox-c...-recent-years/

Mozak su malo uključili oko "slučajnosti".To sve obučeno u Spetsnaz.
    Bivše sovjetske republike su odlično znale s kim posla imaju njima se baš nije trebalo crtati.

Thanks Thanks Given 
    1,850
    Thanks Thanks Received 
    5,399
    Thanked in
    2,078 Posts

6. The Following 2 Users Say Thank You to ASC For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,020
    Thanks Thanks Received 
    4,111
    Thanked in
    2,316 Posts

Quote Originally Posted by Geralt of Rivia View Post
    Прави је тренутак да се подсјети да је Русији остало ракета за 3 дана прије 450 дана.

А онда су открили веш-машине...
    Па нешто се и нису прославили са тим дјеловима од веш машина.
    Испаљиваше и по 300 крстарећих мјесечно, а у Кијеву нису много користили дизел агрегате.

Сад могу да погоде, ево видимо, складиште ватромета у Одеси, и по који силос са житом.
    Са друге стране добро им гори по Криму.

Пошто су сад најавили да ће пуцати на бродове који превозе жито, јер исте не могу зауставити јер се Одеси примаћи не смију, вријеме је да се и остатак црноморске флоте пошаље код Москве, Саратова и Васила Беха.
    Осим ако онај са босфорске наплатне рампе не одлучи да обезбиједи безбједност тим бродовима, на своју руку.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    1,020
    Thanks Thanks Received 
    4,111
    Thanked in
    2,316 Posts

Руска самоходна хаубица Гиганцит С 152мм, разнешена у запорошкој области:

https://twitter.com/UAWeapons/status...2mVO-IPzQ&s=19

И још једна у доњецкој области:

https://twitter.com/UAWeapons/status...6qC-Hqncw&s=19

Русима се не дозвољава да извуку оштећену технику у доњецкој области:

Скуван руски Т80БВ, околима Бахмута:

https://twitter.com/UAWeapons/status...uEqhB5Ehg&s=19

Т90М околина Маринке:

https://twitter.com/UAWeapons/status...--IODR13g&s=19

БМП1 Берестове:

https://twitter.com/UAWeapons/status...3GRunGyZA&s=19

Thanks Thanks Given 
    19,077
    Thanks Thanks Received 
    8,896
    Thanked in
    4,328 Posts

Quote Originally Posted by Lommy View Post
    Nego interesuje me koliki procenat ide botovima.

https://www.tanjug.rs/svet/politika/...www.google.com
    Zavisi jesi li junior(samo copy/paste info koje ti se serviraju) ili si senior bot(junior+ lične emocije+ working hours 14/24 h)

10. The Following User Says Thank You to joni For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by joni View Post
    Zavisi jesi li junior(samo copy/paste info koje ti se serviraju) ili si senior bot(junior+ lične emocije+ working hours 14/24 h)

Zna li ko od forumasa dje da se prijavim?

Edit: kako nema vise rep da se doda
    Last edited by Lommy; 19-07-23 at 17:18.

Thanks Thanks Given 
    24,165
    Thanks Thanks Received 
    10,006
    Thanked in
    7,498 Posts

Ne mogu da vjerujem da neko postuje smeće od Tanjuga koji je inače bio najjača institucija dok ga Miloševići i Mira Marković nisu uzeli pod svoje ali postuje iz vremenskih okvira kad je Tanjug postao najveće smeće na svijet.

22.december 2022. veli.

Tačno pred invaziju Kremlja na Kijev.

I još veli da se podsjetimo.
    Oli @Lommy ja da te podsjetim na pare u demokratski front iz Kremlja i kako su se sa istim lizali ili ti je isti nelagoda pa ti promiče.To što Kijev nije pao nek se zahvali isključivo ZSU a da je pao isti bi demokratski front ovdje čuda pravio.
    Otkopava bi kako Mandić Vojvoda stari reče oružje.

Ka sablja što su Pipunu uručili.
    Da se ne shvati pogrešno meni je posebno drago što su to "mozgovi" ruske agenture u Crnoj Gori.Dok se Moskva na takve oslanja ovdje Crna Gora može mirno da spava.
    Nedobog da su jačeg kalibra.

Thanks Thanks Given 
    24,165
    Thanks Thanks Received 
    10,006
    Thanked in
    7,498 Posts

Quote Originally Posted by joni View Post

Jes,jes.Bra'o.

Odlično si ti to iskalkulisa.

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    Ne mogu da vjerujem da neko postuje smeće od Tanjuga koji je inače bio najjača institucija dok ga Miloševići i Mira Marković nisu uzeli pod svoje ali postuje iz vremenskih okvira kad je Tanjug postao najveće smeće na svijet.

22.december 2022. veli.

Tačno pred invaziju Kremlja na Kijev.

I još veli da se podsjetimo.
    Oli @Lommy ja da te podsjetim na pare u demokratski front iz Kremlja i kako su se sa istim lizali ili ti je isti nelagoda pa ti promiče.To što Kijev nije pao nek se zahvali isključivo ZSU a da je pao isti bi demokratski front ovdje čuda pravio.
    Otkopava bi kako Mandić Vojvoda stari reče oružje.

Ka sablja što su Pipunu uručili.
    Da se ne shvati pogrešno meni je posebno drago što su to "mozgovi" ruske agenture u Crnoj Gori.Dok se Moskva na takve oslanja ovdje Crna Gora može mirno da spava.
    Nedobog da su jačeg kalibra.
    Prvo, nemam pojma je li Tanjug smece ili nije. Objavio sam provjerenu informaciju. Ne patim od toga je li nesto istocno ili zapadno, ili cije god, sve dok objavljuje istinu.

Drugo, invazija je pocela u februar 2022, a ovo je decembar iste godine. Ne shvatam ti poentu.

Trece. Za ove iz DFa si u pravu. Bacili su pare Rusi. Toliki im je uticaj u CG da su njih izabrali da finansiraju. Kako velis ti buahahaa! Zamisli koliko treba da budes u neznanju, da njih podrzis. Toliko o ruskom uticaju odje.
    Dok amerikanci kvalitetno trose. Sto kazu isplati se svaki cent.

Thanks Thanks Given 
    24,165
    Thanks Thanks Received 
    10,006
    Thanked in
    7,498 Posts

Prvo, nemam pojma je li Tanjug smece ili nije. Objavio sam provjerenu informaciju. Ne patim od toga je li nesto istocno ili zapadno, ili cije god, sve dok objavljuje istinu.

Drugo, invazija je pocela u februar 2022, a ovo je decembar iste godine. Ne shvatam ti poentu.

Trece. Za ove iz DFa si u pravu. Bacili su pare Rusi. Toliki im je uticaj u CG da su njih izabrali da finansiraju. Kako velis ti buahahaa! Zamisli koliko treba da budes u neznanju, da njih podrzis. Toliko o ruskom uticaju odje.
    Dok amerikanci kvalitetno trose. Sto kazu isplati se svaki cent.
    Očito te onda mrzi da znaš i njegov istorijat.A za to ti ne treba više od dva klika.

Osnovan 5. novembra 1943. kao zvanična jugoslovenska novinska agencija - njen naziv je akronim - Telegrafska agencija nove Jugoslavije.Tad je to bila INSTITUCIJA.

Ali.

9. marta 2021. Tanjug je i zvanično prestao da postoji.Od tada "Minacord media" (većinski vlasnik Željko Joksimović) i "Radiotelevizije Pančevo", stekla 10-godišnja prava na korišćenje prava intelektualne svojine i žigova agencije.

Kakva istina o čemu pričaš ti?Veliš ne znam što je Tanjug a istoga link postavljaš.

Jel znaš kako se to zove u svijetu odraslih?Bulšit.
    Last edited by Bluemoon; 19-07-23 at 18:02.

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    30 Posts

Izbroj do 10, svaki put kad ne mozes da se kontrolises. Kazu da djeluje.
    Bar tako ti postovi izgledaju.

Ne zanima me ko je objavio. Imas iz vise izvora po netu.

Nego prijavi me zajedno da pisemo.

17. The Following 2 Users Say Thank You to Lommy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Nisu špijuni no špijunčine.Ima dobar materijal kako su u Norvešku crkvu posadili ne da se mole nepostojećim bogovima no da Norvešku špijuniraju.Da su askete neke i popovi pravi posadili bi crkvu dalje od vojnih objekata.Norvežani o tome mislili nisu do prošle godine oad je đavo zakuca odnosno zalupa na vrata.

Ima o tome opsjeg.

https://orthodoxtimes.com/orthodox-c...-recent-years/

Mozak su malo uključili oko "slučajnosti".To sve obučeno u Spetsnaz.
    Bivše sovjetske republike su odlično znale s kim posla imaju njima se baš nije trebalo crtati.
    Antihristima su uvijek smetali sakralni objekti koji su toliko skromni i pristupačni za posjetioce !!! Jedini je uslov da se mržnja ostavi ispred vrata ali pojedini ne mogu ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    24,165
    Thanks Thanks Received 
    10,006
    Thanked in
    7,498 Posts

Izbroj do 10, svaki put kad ne mozes da se kontrolises. Kazu da djeluje.
    Bar tako ti postovi izgledaju.

Ne zanima me ko je objavio. Imas iz vise izvora po netu.

Nego prijavi me zajedno da pisemo.
    Očito ti nemaš pojma kako izgleda kad nekoga lična safra plaća i kad mu je nečija politika saćerala bližnjeg 2m pod zemlju.A da ne znaš to je ovo njesra što se pišeš za Tanjug.

Malo si ti osjetio neke stvari na ove prostore sva sreća pa idi sam tamo đe treba da se upišeš pa se upiši mene gledaj da zaobiđeš i sad i ubuduće.

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    30 Posts

Očito ti nemaš pojma kako izgleda kad nekoga lična safra plaća i kad mu je nečija politika saćerala bližnjeg 2m pod zemlju.A da ne znaš to je ovo njesra što se pišeš za Tanjug.

Malo si ti osjetio neke stvari na ove prostore sva sreća pa idi sam tamo đe treba da se upišeš pa se upiši mene gledaj da zaobiđeš i sad i ubuduće.
    Zao mi je sto je tako. Forum ti nije mjesto za iskaljivanje bijesa, pa bio po sto puta opravdan. Siguran sam da ces nac nacin da to shvatis.
    Odje smo da razmjenjujemo misljenja.
    Ne znam niciju biografiju odje, niti ulazim u to.
    Ako ti se ne svidja sto pisem, ti me blokiraj ili sto vec, jer od kad sam poceo da pisem odje, ti stalno reagujes na moje postove, a ja ti odgovaram. Ako nije tako ti me demantuj.

Thanks Thanks Given 
    1,175
    Thanks Thanks Received 
    718
    Thanked in
    521 Posts

Quote Originally Posted by Saruman View Post
    Koja je razlika bgt ko M-777 ko kasetna municija, osiromašeni uranijum, 7.62mm, sve ubija. To dal će ubit više ili manje, i na koji način. Sasvim je svejedno. Dosad je poginulo ljudi u Ukrajini za 10-15 taktičkih nuklearnih glava. I to sve konvencionalnim oružjem. Kasetna municija manje više.

Dok god nije nuklearno, samo se rokajte.
    Blizu četiri stotine italijanskih vojnika umrlo je od zračenja zbog upotrebe os. uranijuma 1999. god. a oko četiri hiljade se razboljelo od kancera. Italijanski sudovi isplatili su odštetu za oko tri stotine žrtava.
    Ali nije u tome poenta. Ako se uranijum i kasetne bombe koriste zbog uvođenja demokratije i "evropskih" vrijednosti (tj. vrijednosti EU) na tretiranoj površini onda to nije ... loše. Zbog demokratije i ljudskih prava i sloboda moramo (morali smo) sa zadovoljstvom da podržimo rat protiv Iraka (ne invaziju) iako nikakvih skladišta hemijskog oružja tamo nije bilo ali ako dovoljno vjerujemo...ko zna, da se radujemo ubijanju Bin Ladena (righteous kill, pa se ne računa), da bez uobičajeno-nekad-davno normalnih ljudskih osjećanja prihvatimo sa zadovoljstvom linč M. Gadafija, vješanje S. Huseina, ili da dvadeset godina američke okupacije Avganistana posmatramo kao borbu za očuvanje civilizacije i "američkog načina života". Danas samo ludaci ne podržavaju američke planove za Ukrajinu/Rusiju a ako nisi lud onda te plaća Putin.
    Uvijek se znalo, nekome rat, nekome brat. O ratnim profiterima da ne govorim. Bora Đorđević je jednom rekao: Budale ginu za ideale. Nekad smo na ulicama vikali: Bolje grob nego rob. Život damo, Trst ne damo! Sad je sve to više a la Bora. Kopi pejstuju se postovi sa društvenih mreža i pati se u samoći doma svog, hallo darkness my old friend isl. Umjesto dobrovoljaca imamo plaćenike a znamo što je Makijaveli rekao o njima.
    ...

Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
    Yes, I'm in need of something
    But it's something you ain't got​

22. The Following 4 Users Say Thank You to Raulio For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,165
    Thanks Thanks Received 
    10,006
    Thanked in
    7,498 Posts

Zao mi je sto je tako. Forum ti nije mjesto za iskaljivanje bijesa, pa bio po sto puta opravdan. Siguran sam da ces nac nacin da to shvatis.
    Odje smo da razmjenjujemo misljenja.
    Ne znam niciju biografiju odje, niti ulazim u to.
    Ako ti se ne svidja sto pisem, ti me blokiraj ili sto vec, jer od kad sam poceo da pisem odje, ti stalno reagujes na moje postove, a ja ti odgovaram. Ako nije tako ti me demantuj.
    Vidi kako.

Sve okey dok mi neko ne podmeće laž i ne izigrava mangupa.
    I samo jadovi jadni sagovornika/cu mogu diskvalifikovati u svom svijetu da su strani plaćenici,botovi i slično umjesto da se uhvate u koštac i odgovore argumentima.
    Ja sam se na ovaj forum svega nagledala možda mi je zato fitilj kratak.
    O tom istom Tanjugu i devedesetim nažalost više znam no dostina ovdje zbog familije i to baš bliske koje je isto to života koštalo pa kad vidim neka pro*eravanja stvarno ne mogu ni do 3 da izbrojim a ne do 10.

Postuješ članak Tanjuga iz decembra 2022.

Nakon toga kad ti objasnim što je Tanjug u tu godinu ti veliš prijavi me zajedno da pišemo.U prevodu - izigravaš mangupa.
    Inteligenciju mi nemoj vrijeđat jer kad to učiniš meni koja malo više baratam sa nekim činjenicama i ovdje pišem iz čistog altruizma jer ovo je forum i službama ovim i onim puca Q da u isti ulažu ne očekuj uvrijeđenu mladu ili francusku sobaricu kad mi takvo njesra podmećeš no to što tražiš to ćeš i dočekati.
    Nikada ali nikada ovdje nisam niti pomislila a kamoli nekoga nazvala stranim plaćenikom jer bi to bio prije svega s moje strane čist debilizam.Da išta znaš o obavještajnim službama zna bi jednu činjenicu da su im forumi potpuno van - interesna zona.Za obavještajne službe forum je mrtva forma društvenih mreža.
    Za njih su ljudi ka ti i ja potpuno out zona tako da ćeš ako bi htija neki keš da zgrćeš u službe na druge fontove da se aktiviraš.A ruska služba ti je najcrnja.
    Tu možeš završiti sa nekim aditivima u čaj.

Direktno iz nuklearnih reaktora pod kontrolu GRU-a.Mogu da te sahrane ka Sašu Litvinjenka da narednih 30 godina zračiš (nuklearno) I tek nakon 30 godina onda da te sahrane ka običnoga smrtnika.Ono - da ti je laka crna zemlja.

Ovaj RAT je najveća konfrontacija istoka i zapada nakon WW2.

To je jeziva činjenica.Jel se meni ta činjenica sviđa?Ne da mi se ne sviđa no me prestravljuje od 24.februara.
    A ovaj forum mi dođe kao list papira đe mogu da se raspišem i sav teret na taj jad što se dešava negdje napišem a da nisu bilo koje društvene mreže koje su prokletim obavještajnim službama bilo koje države od značaja.

Eto čisto da pojasnim da sam ti ja baš pogrešna adresa za te nakane.
    Last edited by Bluemoon; 19-07-23 at 19:38.

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    30 Posts

Ja sam Tanjug linkova zato sto mi je bio prvi na pretragu. A ispod njega ima jos medija sa istom vijescu. Vec sam ti to rekao, ako citas. Ti mi pricas o istoriji Tanjuga, sto je potpuno nebitno i mene i ikome ko cita ovu temu.

Ulovila si se na vijest da je US dala 50 miliona za blokiranje ruskog uticaja u CG.
    Ali ne pominjes US nit te to zanima, nego prebacas na Ruse i njihovo finansiranje DFa, i jos dodajes da mi je nelagodno zbog toga. Ali kad sam ti unistio te tvrdnje, pricas da sam rekao da ne znam sto je Tanjug, sto je potpuna laz. Nisam ti kriv sto ne citas pazljivo.

25. The Following 2 Users Say Thank You to Lommy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,165
    Thanks Thanks Received 
    10,006
    Thanked in
    7,498 Posts

E baš me "čudi" što je tebi tanjug u vremenskom okviru 2022. prvi na listu za pretragu.Kad bi se zezali.Imaš "savršen" algoritam no to ti je u skladu sa svjetonazorima.I što si mislio ti?Da su ruski špijuni ođe velkame,ili te tuga uhvatila što im je ipak uručeno ono dasvidanija.Savršeno ja čitam.To ti se u svijetu hakera zove dekodiranje ako nisi zna.Knjiški to se zove čitanje među redove.Ako si sve ono gore napisa a da ipak znaš što je Tanjug uto gore.
    Da je sreće USA ne bi centa morala da donira CG da mršne KGB pacove.
    A pošto ti voliš ali baš voliš da bježiš od teme i prebacaš se na Libije i tako to da te ja lijepo vratim na temu.
    Najjača obavještajna služba koja je bila u sastavu GRU-a i od istog se odvojila nalazi se (pazi sad)- u Ukrajini.

Sove imaju frekvencije kakve nijedna tica nema.Nisam se ja "ulovila" no ti.Meni je vizir savršen.

Thanks Thanks Given 
    457
    Thanks Thanks Received 
    697
    Thanked in
    379 Posts

Укровермахт ,ваљда, и даље чита упутство за употребу Челенџера.

Компликована играчка, је ли, јер неће ваљда бити да их на фронту нема због Лансета...

Thanks Thanks Given 
    1,020
    Thanks Thanks Received 
    4,111
    Thanked in
    2,316 Posts

Quote Originally Posted by Geralt of Rivia View Post
    Укровермахт ,ваљда, и даље чита упутство за употребу Челенџера.

Неће ваљда бити да их на фронту нема због Лансета...

Лансет му за тенкове дође ко мува на међеда.Ако не погоди нешто запаљиво или експлозивно нема неког ефекта.
    Много тога се до сад није видјело, али ће се видјети.

До тада нека Шојгу одмашћује оно што су Брежњев и Андропов оставили, требаће му.Чујем да је трупна ПВО у одличном стању, послије "ремонта".
    Last edited by BAR; 19-07-23 at 21:37.

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    30 Posts

E baš me "čudi" što je tebi tanjug u vremenskom okviru 2022. prvi na listu za pretragu.Kad bi se zezali.Imaš "savršen" algoritam no to ti je u skladu sa svjetonazorima.I što si mislio ti?Da su ruski špijuni ođe velkame,ili te tuga uhvatila što im je ipak uručeno ono dasvidanija.Savršeno ja čitam.To ti se u svijetu hakera zove dekodiranje ako nisi zna.Knjiški to se zove čitanje među redove.Ako si sve ono gore napisa a da ipak znaš što je Tanjug uto gore.
    Da je sreće USA ne bi centa morala da donira CG da mršne KGB pacove.
    A pošto ti voliš ali baš voliš da bježiš od teme i prebacaš se na Libije i tako to da te ja lijepo vratim na temu.
    Najjača obavještajna služba koja je bila u sastavu GRU-a i od istog se odvojila nalazi se (pazi sad)- u Ukrajini.

Sove imaju frekvencije kakve nijedna tica nema.Nisam se ja "ulovila" no ti.Meni je vizir savršen.
    Prvi si forumas koji ide na ignore, posle 16 godina na forum. Cestitam, zasluzeno.

30. The Following 2 Users Say Thank You to Lommy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    457
    Thanks Thanks Received 
    697
    Thanked in
    379 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Лансет му за тенкове дође ко мува на међеда.Ако не погоди нешто запаљиво или експлозивно нема неког ефекта.
    Много тога се до сад није видјело, али ће се видјети.

До тада нека Шојгу одмашћује оно што су Брежњев и Андропов оставили, требаће му.Чујем да је трупна ПВО у одличном стању, послије "ремонта".
    А шта ће се то видјети?

Невидљиви , јопет?

https://archive.ph/2023.07.18-202444...tating-defeat/

Ајде се мало занимај...
    Last edited by Geralt of Rivia; 19-07-23 at 21:47.

Page 124 of 198 FirstFirst ... 2474114120121122123124125126127128134174 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)