Nisam znao da se tako formira cijena.Ja mislim da ovaj moj alko i troši više od štila,tako da bi mi se isplatilo da krenem u argate.
Biznis ideja bi mi bila da ugradim slavinu na dno rezervoara pa ispuštam po livadi gorivo kad gazda ne gleda
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ne mora svih 6000m2 čistiti stalno...Ali bih taj stihl uzeo svakako...u aokov mi je najlakše ako su zastupnici
Uzmi ga kolko je danas,i dodji kod mene da ga isprobash.
...
Uzimali su nam po 100e...neka fala...
Dacu 250e za triler i kosti sam
dje ima trimerisanje zarasloga po 10e?
meni uredno uzmu 15-20e u Bjelopavlice po punilu, a zaraslo je samo u drace (zeljaste biljke)... nesto sam kicmu odvalio pa ne mogu da kosim za cijelim komsilukom (koji nece) pa sam placao par puta... sve oko puta zaraste, mrsko mi ga i gledad i frkat kola od njega
cijena se uvijek formirala po punilu... e sad, punilo nece ni primac istu povrsinu da pokosi travnjaka od 20cm, fine trave, divlje trave ili draca... to bas moze da varira od 50m2 do 500+m2
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
ne sporim ja da i dalje nije po nedje 10
siguran sam da je na sjever mozda i jeftinije - volja ti trimerom, volja ti kosom... no oko mene ima dosta neradnika pa i to diktira cijenu
vjerujem kad bih trazio nekoga kosom da pokosi bi prije nasao zavjetni kovceg![]()
![]()
![]()
E da ralo kosenja kosom je 100 eura toliko su trazili komsiji
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Evo 2 dana neće da mi prođe trgovina na Sports direct...zna li ko o čemu se radi?
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Ekipo koji tv preporucujete do 500e od prilike po kvalitetu ako moze gradacija?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ljudi molim vas....
Imam kafic sa kuhinjom ispod stana od cijeg ulja, tijesta, senfa, mesa, luka itd ne mogu normalno da zivim 24/7.
Gazda ima neku ventilaciju koja funkcionise taman koliko i kad se iznajme gume na registaciju za auto i sve kao ce pogledati nesto a ustvari ne rjesava nista...
Takodje u ljetnjim mjesecima, citaj sad ne mogu da zivim, spavam, ohladim se od pizza peci ispod....
Molim vas recite mi kome tacno ali tacno da se obratim jer ako drzava nema mehanizam da me zastiti, nadam se da necu morati sam...
MOLIM VAS ZA NEKU INFO/ BROJ ORGANA KOJI STVARNO FUNKCIONISE. HVALA!!!
Last edited by zubizaretta; 19-07-23 at 11:32.
Stambena zgrada pretpostavljam. Ako jeste ide to preko skupštine stanara, odnosno zgrada kao pravno lice se obraća komunalnoj (to ima veću ,,težinu” nego kada se obrati privatno lice). Izduv nape bi trebao biti (minimum) u visini krova zgrade. Problem je ako je stan u drugoj zgradi koja je viša, onda ide priča ,,u krug”, pa kome prije dosadi…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pretpostavaljam da je ventilaciju iz kuhinje prikljucio na zajednicku ventilaciju, sto, cini mi se, ne bi smio. Svakako prvo preko skupstine stanara.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Izduv mi je direkt ispod lijevog uva kad spavam. Ima navodno filtere sa aktivnim ugljem ali mi je direkt ispod male terase prilijepljeno za pod iste. 99% sam siguran da to nije zakonski. Dakle bukvano 35 cm od glave kad spavam razdvojeno zidicem od terase cca 60 cm sirine i 10 cm debljine.
Kako mislis stan u 'drugoj zgradi koja je vasa'? Nije nego u prvoj koja je nasa, sve regularno
Pod je toliko zagrijan da ne mogu da spavam, isijava i uvece, tri klime u stanu imam..
Idem spavam u dnevnu koja je iznad gostinjskog dijela kafane pa je lakse. Bas sam na ivici da krenem da sam ovo rijesim jer se ne zna ko je veci magarac, institucije ili ove gazde.....
Last edited by zubizaretta; 19-07-23 at 12:25.
Dje imam uzet gotovu ribu da valja ista? Ova Aroma kod mene(zgrada Ei Nisa) mi je nikakva
Imas kad ides kroz masline pa pred kraj (onaj put ka kuchima) super ribarnicu koja sprema. Izgoiglaj, zaboravio sam ime ali imaju dostavu.
Ribara Aja Fish , pridružujem se preporukama
JigSaw, a ribarnica "Ribnica", tu pored Šargarepe ? Nisam bio odavno jer brzo prođe (mora se izjutra poručit) ali je vazda super i tu bila.
Last edited by BiTrAtE; 19-07-23 at 12:52.
Prosli put kad uzeh ribu kod Aje bijase presoljeno nagrdjeno.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Oni su posli na odmor do septembra al su i meni bili prva opcija uvjek jer su odlicni.
Vidjecu ovu Aja Fish, obecavajuce izgleda
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks