Rece mi sin za to. Valjda je nesto lose pisao za Djokovica, pa ova splacinica od Dajka mu zajaha na zivot.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Dajko je šljegao iz Vučićevog kabineta tamo mu i tetka radi , jedan nepoznat kvazi politicpickic blati sportskog komentatora!?
bas je onaj tarzancic kad se osusi kucku pod rep... Sledeći na listi Dajkovoj je Bećo sa Zabjela.... a mozda mu i kumara ne bude lijenj...
pih
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Love, peace and respect.
Šofro ima dijagnozu, odavno je za javne ustanove, ali kao korisnik, ne kao radnik.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Dajković nema taj izgovor...
Dajku je izgovor sto jednostavno u zivotu ne zeli da cuva koze ili bude taksista.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
LOL
![]()
Love, peace and respect.
kakva je ovo sam po sebi kazna rodjena, ali komplet da mu druga i ne treba
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...govor-za-posao
nothing comes from violence and nothing ever could
Tatin ponos.
Ovo je od njega i naucio.
Evo i lEpih vEsti:
https://www.dan.co.me/vijesti/hronik...stekla-5188439
Ajmoooo...
https://youtube.com/shorts/TTeqUci3pnk?feature=share
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Njihahaha seljačine.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ova slika bi jedino mogla biti bolja nego sto je, da se ovom pastuvu jos razvuklo splovilo
uh, kakva nam je kalamiti dzejn, na grm nam ostala
Da ti nije sin i rekao da je nazivao srbe krezubima, čobanima i slično ?
Ili si nekako misteriozno preskočio to ?
ustvari ček, eto Čurović govori kako su navijači CG krezubi fašisti i čobani...jesi li splačina ti(navodim primjer) koji si se sad odma uvrijedio zbog toga ili Čurović ?
nema razlike izmedju Čurovića i Šola. Čurovića su doduše kupili ka kilo sira i sad po uzoru na mnoge koji odu iz CG pljuje po istoj
mogli su se Dajko il Čurović glasnut kad je Šole vrijedja mnoge ljude po komentarima. isto kao što su ćutali kad je Šole svašta pisao za Partizan a dolje ga podržavali navijači Zvezde i pisali mu - tako je doktore
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 18-07-23 at 18:29.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Sofro je vrhunski sportski komentator i jedan veli komad budale. Cuh od nekih koji prate njegov FB profil, ovi sto vole kladionicu, da je prilicno drzak i bezobrazan u nekim komentarima. Sto se tice Dajka, vec sam gorepomenuo. Generalno me zabolje za jednoga i za drugoga, samo prokomentarisah razlog njihovog prepucavanja. Radi mene oci povadili.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
🤣🤣🤣 radi mene oci povadili 🤣🤣🤣
zamisli stvarno da se prepires oko 2 komada budale
Najgore je što se o šofru piše kao da je normalna osoba, a ne mentalno poremećena pedofilska ameba.
Svaki put kad vidim one dvije Medeničine slike odozgo, iz nekog razloga ih u glavi zamislim ili na omotu čokolade Seka i Braco, ili u formi izvezenog goblena koji je uokviren i poperen iznad komode sa EI Niš televizorom.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Nije, najgore je što se o njemu piše kao o vrhunskom sportskom novinaru iako on za to nema ama baš nikakvih sposobnosti osim logoreje.
da li to odje ima Dajkovicevih pristalica, tj branitelja lika i djela uvazenog outsourcing elementa?
Ah ti gospe lipa Mare ....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Mogle bi vijesti skalati malo sa ovim idiotom od Z juniorom, pa ako nemaju sta novo lagano nek iskuliraju jer su ga presrali i samo vrte istu pricu; supkanje pljevljaku i kesa u glavi suparnicima - vidjeli smo sve.
To je sad već sinhronizovani pritisak na Novovića koji i 20 dana (a u realnosti dosta duže) nakon dokaza ne vidi udaljenu sumnju. Jasno je i po tome ko vodi taj pritisak od novinara ,kojima su lično životi ugroženi pa apsolutno podržavam ovaj vid pritiska.
Novović je nažalost ozbiljno razočarenje, ne postoji razlog po kojem je Lazović još na slobodi.
Ko se u Novovića nadao ičemu, ništa od toga. Kakav sudija takav tužilac i ostalo....neću dalje
Vi koje je GST razocarao imate li predstavu koliko se drzavljana CG vode kao nestali?
Za koje je potreban protok vremena od 5 godina da porodica spusti prazan sanduk u grob?
Sigurno radite nedje i zavrsavate svij posao do 8 a onda pomazete drustvu,naravno volonterski.
Last edited by hidra; 19-07-23 at 00:13.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks