Onaj iz CM,njihov brend, od 2015 ga imam. I livada i plot i sa nozem onim cirkularskim bagreme prst debele. Trosak crijeva2x, filteri 1x, 1x svecica, tuba masti. 150e tad placen a ni sad mu nije puno veca cijena. Emix mislim, od 2ks
Alko bc500.Nedostaci:bučan i potežak u odnosu na štil istih karakteristika koji je 2-2,5puta skuplji.Dere dvije godine bez mane 3-4 puta ljeti nekih 10+ ari placa.ako izdrži još 2-3 godine-isplatio se
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Onaj iz CM,njihov brend, od 2015 ga imam. I livada i plot i sa nozem onim cirkularskim bagreme prst debele. Trosak crijeva2x, filteri 1x, 1x svecica, tuba masti. 150e tad placen a ni sad mu nije puno veca cijena. Emix mislim, od 2ks
VILLAGER BC 1900 S MOTORNI TRIMER
placen prije 5 godina oko 220 eura
kupljen jer nisam.imao para za stihl tad su bili od 450.eura , bez greske do sad
Kad spomenu bagreme,izgleda se komšijski,koji su posječeni prije par godina,počeli omlađivati kroz moje dvorište.U početku sam ih čupao(žile im idu plitko prema nekadašnjem stablu) ali sad ako malo zakasnim sa košenjem već narastu na debljinu malog prsta.Ode to nekako s trimerom,ali mi rekoše da neki glifosan jedino to može suzbiti?Neko drugo rješenje,manje hemijski agresivno?
Glifosan i pitanje je oce li se omladiti. Ali, glifosan je tesko kancerogeno sredstvo. U Usa su milijarde izgubili na sporove od ljudi koji nijesu koristili opremu zastitnu. Mjesto koje se tretira je za dugo godina zabranjeno za proizvodnju ljudske i hrane za zivotinje.
Nas pametni narod ne cita uputstva,pa su njime i baste i travnjake, trotoare itd tretirali.
Za bagrem je jedino kultuvacija efikasna, redovno zatiranje, prekopavanje i obrada zemlje.
Imamo li kakvog dezurnog advokata na forumu, sa sveopstim znanjem i dovoljnim iskustvom da udijeli besplatan savjet?
Sent from my SM-A736B using Tapatalk
"The best argument against Democracy is a five-minute conversation with the average voter."
Gdje su najjeftiniji original parfemi?
Vidio sam negde kod nas club de nuit intense 200ml za oko 50e, ali zaboravih gde, video sam samo flajer pre 2,3 meseca.
Gdje ima najjeftinije da se uzme? Ili ima li neko preporuku za neki drugi?
Ili negde gdje ima da se uzmu one male bociceali je original 100%?
Dior Sauvage Elixir je preskup.
![]()
Uzmi Stihl i miran si 20 godina, poslusaj me. Samo da izaberes snagu motora, zavisno koliku povrsinu kosis..
U Okov ih imas, u suteren. A imas i kod Vukcevica na Zabjelo. Vukcevic ima i svoj servis, radi Stihl evo 40 godina
Last edited by mexiko; 17-07-23 at 21:48.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Kad ste već kod košenja imate li možda preporuku za motornu kosačicu, kosi se 1500 m2 jednom u par mjeseci.
Ja nemam štil ali sam se uvjerio u njegove performanse.Kažem opet,meni za nekih hiljadu m˛ odrađuje odlučno i kinez(alko 500bc) i samo da ispravim kolegu gore,ne treba birati snagu trimera spram površine koja se kosi(bar ne za štil) nego od zahtjevnosti terena koji se kosi(je li trava ili ima i što ozbiljnije da se ometla),jer ako već imaš para za štil ne znam zašto štil od 1.2ks neće isto kositi 500 ili 2000m˛?
PS ima jedna mana kod štila.Pošto svi znaju da je nedoder i da moš po dana s njim kosit neprekidno,oće komšija da ga traže da ga uzajme,jer,"što mu može bit.nisi ga kupio da ti leži u garažu"
Last edited by joni; 17-07-23 at 22:16.
NIje bas isto kad sa manjom radis cijeli dan i kad uzmes jacu. Evo ti primjer, moj drug je imao FS90, ima livadu od 8500 kvadrata, trava, poslije 5-6 godina kvar da je neisplativa opravka, prakticno izgorela. Moja FS 120, evo 30 godina kosi bar tri put toliko, sto trave, sto drače, svega i svacega, nekad strunom nekad nozem, nekad mora i cirkular da se stavi.
I sto pomenu Duch za crijeva, kod trimera i motornih testera, nikad ne ostavljati gorivo u rezervoaru, isprazniti i upaliti dok ne potrosi gorivo iz sistema. A imam i Stihl segu kupljenu '85Mada....prvi ozbiljniji kvar....nema djelova za nju vise, bar ne originalnih.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Stihl sad kinezi masovno rade. Ja ne bih bježao od husqvarna trimera.
Zbuniste me narode sad...koliko sjutra bih da kupim trimer, a da nije neki krš....Imam nekih 6000m2 koje treba preći....drače i tako to, svega tu ima. Ne da u zlato plaćam mašinu, ali ipak da je dobra...
Vukcevic ima sve. Ako nema mozda trenutno nozeva, onda uvjke mozes pogleda u okov. Za toliku povrsinu moras uzeti prilicno jak i izdrzljiv trimer. Nozeve paazi na kamenje, par udaraca i nije vise za upotrebu. Nije u vinklu, onta pocne da trese i pride ti osteti glavu od trimera.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Huskvarna je svakako odlican proizvodjac, ne treba bjezati od njega, Servis je u Spoz, kod Dogandzica.
A sto se Stihl tice, imas proizvode iz Madjarske i iz Njeacke. Znam d aima i divljih sto prave Kinezi. Ali Vukcevic i Okov (od prije par mjeseci) su zvanicni distirbuteri za Stihl
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Zbilja koliko se sad krece da ti sa trimerom ovih 6000kvadrata ociste ?
Bilo je 10 eura po potrosenom rezervoaru goriva.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks