Svakako je nezakonito.
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Ne moraju sebi da ustanovljavaju novi namet za banku kao procenat od ukupno realizovane transakcije pa i ne posjeduju POS terminale. Zasto bi iko bio obavezan da placa procenat od necega sto nije njegov izvorni prihod, na koncu svako moze sam poci direktno kod osiguravaca i od njega kupiti polisu i priloziti je dokumentaciji.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Herkules ce znati bolje,koliko banka uzima za koriscenje pos terminala.
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Najjače su mi ove priče sasam ti od dolje.
Ja sam ti bijo dolje 24dana to krcato to ovo to ono.
Do 16.07 nidje nikoga nije bilo a ne vjerujem ni da je sad što bolje.
Petrovac - Budva prazno kao da je Jun mjesec.
Sezona gora za nekih 30% (što se tiče drzave) a ne sto se tice price.
Sasam ti od dolje fulirano.
Prijatelju sve fulirano.
Kolona 3km trle vrle.
Petak vece - subota vece u grad (bd) kao da je policijski čas od ponoći da očekujem da mi neko trazi imas li potvrdu za izlazak posle ponoci.
znači lažu ovi što su bili dolje da ima naroda? e kakvi prevaranti, pale narod namjerno
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
ja na cijevnu mjesto ne nadjoh a ne na more.... do mene je...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
kako je krenulo zaboraviće se rasprava stari vs konik naspram ove ima li naroda na moru il ne
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ceca je pjevala na Konik, tako da nema tu rasprave...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
pa veli do 15. Jula nije bilo nikog.
ja sam bila zadnju nedelju juna, hotel pun, a jedna na tviter kuka za ove praznike da je bas guzva zbog, navodno, popusta.
gledah i hrt sinoc, na jednom ostrvu popunjeno 80% smhestaja i jos kazu da im tako i odgovara jer bi sa 100 bile nenormalne guzve.
evo ne znam stvarno, dako se dogovorimo
nothing comes from violence and nothing ever could
Sinoć iz Hrvatske, Šolta, Brač, Split, prvo dvoje na 30% od prošle godine, Split na 50%...Kažu prije smo bili destinacija koja ne nudi ništa i mogla se priuštiti, a sada smo destinacija koja ne nudi ništa i pri tome je preskupa ( ovo da ne nude ništa nisu moje riječi, nego lokalaca). Cijene po lokalima i restoranima-opada vilica.
Cijene apartmantskog smještaja u Splitu su u slobodnom padu jer imaju mnogo rupa u bukingu, za avgust pogotovo, što je prošlih godina bilo nezamislivo. I to za smještaj bliže centru, ovi koji su dalje od centra prelaze na mjesečni najam.
Struktura gostiju je od 16-25 godina, cio grad je u panoe da je zabranjeno pišanje, povraćanje i lokanje na javnom mjestu.
Na ulazu u HR ne da nije bilo gužve, nego nije bilo nikoga, a nedelja je bila.
A zvanična statistika kaže da je gostiju više nego lani, ali se ne vide....
ne znam u odnosu na proslu, vec 80% od raspolozivih smjestajnih kapaciteta
Mali je patološki lažov i kontraš, ozbiljna dijagnoza, ne znam što se čudite.
Ovo mora da je drekavac uša u Sozinu i ne pušta nikoga te se ovoliko kola nagomilalo...
https://www.instagram.com/p/CuzDoCes...I2MzMwZWM3ZA==
A ovi ti dolaze da popune tu petrovacku prazninu
i meni, jer mi je bas odgovaralo da nikog ne gledam.
nedje cu da ispricam jednu anegdotu iz perioda kad si posle 19h mogao samo s psom napolje, majko mila
Ne lažu oni.
Jedno je kad mislis da si pametan a drugo je kad pojma nemas.
Pazite ovaj mozak -> koji zakljucuje stanje na zatvorenu sozinu.
Dodje 100 auta u Sutomore i napravi se kolaps jer je put iz Titovog vremena ostao.
Pazi guzvu u Sozinu km kolone -> ova sezona je bum.
Da se maknemo iz ovih bajki forumasa kako je ful sezona itd da se vratimo u realnost naseg turizma.
https://www.google.com/amp/s/www.vij...zlivaju-u-more
bogme smo naviklo evo zadnje 3 decenije svako put kad upalimo vijesti ili nesto da je turista vise barem za 2% u odnosu na proslu sezonu.
a da se pisu racuni na papir pisu, eto i po podgorici na karticu se kuca racun a za kes pamti a ne na primorje uhhhh
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ne znam kako je stanje, sjutra idem na odmor, sve kako iz kojeg ugla posmatra ali djeluje da je sezona extra.
Jedno je sigurno, bizbi kao pokvarena ploca svake godine vrti istu pricu
- nije jedini
- jedini na forumu.
![]()
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks