Procitah nocas da ce roben u barsu, je ovi ne mogu da angazuju c. ronalda... sto mislite?
bekam ih oblaci i izvodi slobodne i kornere![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Procitah nocas da ce roben u barsu, je ovi ne mogu da angazuju c. ronalda... sto mislite?
tako pisu englezi i spanci.ja samo znam da je barsa njega i ovog ljeta htjela da dovede s Anrijem...moguce,vrlo moguce!!!
Anri za l'equipe rekao da ostaje do kraja karijere u arsenalu... Vrlo moguce.
Kakav gol Kristijana Ronalda i Malude na ovom revijalnom mecu... Vidio sam samo jos gol Brauna, ali ova dva su mi vrh bila
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
ima`l kakav link !?
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
neka nam ovi likovi iz "Vijesti" ne kradu postove...sve o cemu mi pricamo odje oni shutra u novine prenose.Sram ih bilo !!!
super gol ronalda iz slobodnog,auuu a i diuf dao dobar gol iz penala![]()
sahtjor - sevilja 2:2
to i ne bi bilo tako zanimljivo , da PALOP (GOLMAN sevilje!!) nije zabio gol glavom ka` Birof u nekad, i to u 94. min i izborio produzetak![]()
Vrh, ubija utakmica, cuo sam.
4-2 Newcastle (Inglaterra)-AZ (Holanda) 0-2
0-0 Maccabi Haifa (Israel)-Espanyol (Espańa) 0-4
1-1 G. Rangers (Escocia)-Osasuna (Espańa) 0-1
2-3 S. Braga (Portugal)-Tottenham (Inglaterra) 2-3
2-2 Sevilla (Espańa)-Shakhtar D. (Ucrania) 3-2
2-1 Lens (Francia)-Leverkusen (Alemania) 0-3
2-1 PSG (Francia)-Benfica (Portugal) 1-3
0-1 Celta (Espańa)-Werder B. (Alemania) 0-2
Last edited by laciale; 15-03-07 at 23:42.
Uefa Cup
1/4 finale
AZ-Werder
Leverkusen-Osasuna
Sevilla-Tottenham
Espanyol-Benfica
1/2
Espanyol-Benfica/AZ-Werder
Sevilla-Tottenham/Leverkusen-Osasuna
i prolaze werder, lever, tottenham i espanyol!
ja mislim da vise sansi ima osasuna, vidjecemo ..
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
meni je krivo sto je rangers ispao,a domacini su finala kup UEFA![]()
Ko prodje iz para sevilja-totenhem osvaja...
pa sad ove ekipe i nisu nesto sem sevilje hehehehe.jaka je sevilja
Az op5 dobar u UEFA cupu.. mogu oni daleko..
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
momci jel ko chuo za ovog krkica![]()
trener barselone frank rajkard namjerava da vrlo brzo pruzi sansu 16-godisnjem "vunderkindu" bojanu krkicu.
jedan od najvecih evropskih talenata ove sezone blista u B timu barselone,pa je holandjanin najavio da ce mu pruziti i u prvoj ekipi.KRKIC je za mlade kategorije katalonskog kluba,za koji igra od 1999 godine,postigao vishe od 500 golova.
trener barselone odlucio je da nakon ispadanja kluba iz lige sampiona ,vishe prostora otvori za krkica,za kojeg mnogi strucnjaci tvrde da moze da bude jedan od najboljih napadaca svijeta
KRKIC junior je sin nekadasnjeg fudbalera crvene zvezde BOJANA.talentovani as je clan spanske reprezentacije do 17 godina![]()
p.s ronaldinjo za 110 miliona eura u milan,ahahahahahaa,e blagos njemu
jesam ja.pisao sam nedje u vezi njega i dos santosa.krkic je bomba od igraca-gledam ih na barsa tv i odavno su prevazisli njihove vrsnjake.
Juventus planira uloziti masivnih Ł71.6m (€107.4) samo za pojacanja za povratak u Serie A, potvrdio je Didier Deschamps. Ovo je rezultat dogovora vecinskih vlasnika kluba.
"Nas plan razvoja ima kao cilj posizanje visokog sportskog nivoa kako u kvaliteti igraca tako i strucnog osoblja. Ovo ce biti garancija konkurentnosti ekipe u najvisem razredu (Serie A, Liga Sampiona) pojacavajuci svaku poziciju u ekipi i osiguravajuci stabilnost osoblja" -potvrdjeno je na press konferenciji.
Stoga je Juventus potvrdio da ce trener i slijedeec sezone biti Deschamps iako sadasnji trener postaje sve vise nepopularan medju navijacima.
"Razgovarao sam sa igracima i objasnio im nase planove te sam primjetio dobru reakciju medju nima" -dodao je John Elkann, jedan od naslijednika carstva Agnelli porodice.
Ovo je bio i kljucni momenat u razvoju situacije u buducnosti, jer su svijezde kluba (Camoranesi, Trezeguet i Buffon) cesto upozoravali da ce napustiti klub ukoliko se tim ne pojaca da bude dovoljno konkurentan slijedece sezone.
"Nasa porodica je uvijek bila bliska klubu i nikad nije osporila prisustvo. Danas dajemo dobar dokaz koliko je Juve u nasim srcima"
Ranije je direktor Jean Claude Blanc upozorio da Juve nece biti u stanju da se bori za Scudetto narednih 5 godina ali Elkann je bio mnogo veci optimista.
"Ne znam da li ce Juve biti u top4 slijedece sezone. Za sada se treba fokusirati u osvajanje Serie B, pogotovo sta zadnje dvije utakmice nisu bile nimalo jednostavne".
Alessandro Del Piero je u ulozi glasnogovornika ekipe izjavio: "zelimo da se zahvalimo 'porodici' jer ovo predstavlja vrlo vazan gest za nas koji smo odlucili ostati u ovoj jako teskoj godini.
U povecavanje kapitala ce se ubrajati i pojacavanje uticaja Juventusa kao svijetskog brenda te rekonstrukcija novog Delle Alpi stadiona.
.
NA POMOLU NAJVECI TRANSFER SVIH VREMENA
Za Ronaldinja 110 miliona
Kaka - Ronaldo - Ronaldinjo. Lako je moguce da ce se u Milanu naredne sezone igrati samba.
Italijanski mediji javili su u srijedu da je Ronaldinjov brat i menadzer Roberto Asis minulog vikenda razgovarao sa Silviom Berluskonijem i Adrijanom Galijanijem, i na intimnoj veceri napravio prvi korak ka realizaciji jednog od najvecih transfera u istoriji fudbala.
Xexexexexexe........ DAJ BOZHE !!!!!!!!!!!
Shto se tiche bojana krkicja,chuo sam za njega one god, kad je buknuo messi..
Krkicu je majka spanjolka,dobio je drzvajanstvo spansko,takodje igra za Reprezentaciju Spanije i bash skoro sam ga gledao za Europe U19 , bruka igrach..
~
There are currently 27 users browsing this thread. (0 members and 27 guests)
Bookmarks