I dugogodišnje loze iz inoksa znaju biti odlične. Posebno ako se prije pečenja ne odlije vino, onda to bude prava priča. Za šljivu si u pravu, ali ipak u buretu izgubi onu kiselost i poprimi neke nove arome, posebno ako duže stari 🙂
Ima Stara Pesma u inoxu što im je starila više od deceniju ali je bezbojna a kod nas niko šljivu ne računa ako nije iz bureta.
A ona je skroz solidna.Bolje da ne kažem al evo neka 5 eura sam je na neki sajam platila.
![]()
I dugogodišnje loze iz inoksa znaju biti odlične. Posebno ako se prije pečenja ne odlije vino, onda to bude prava priča. Za šljivu si u pravu, ali ipak u buretu izgubi onu kiselost i poprimi neke nove arome, posebno ako duže stari 🙂
Probaj mu ovu ne košta te mnogo a i moj je uvijek savjet što se tiče destilerija posjetiti samog vlasnika.
Lijepa riječ i gvozdena vrata podruma otvara.Buahahah.Zezam se a opet sam ozbiljna treba više sa samim ljudima se upoznati a Ilić je meni bar okey lik.
Oni su tamo oko Bajine Bašte? Blizu je i Sokolova, pa bi to mogao da bude zanimljiv Tour de Šljivovica 🙂
Uteftereno. Jednog lijepog vikenda.
Jeste probali ovu našu "Arambašu" (Simonovića rakija, iz COK-a), ja jesam i odlična je samo paprena. Ima li više uopšte neke naše komercijalne rakije a da je vrijedna pomena, probao sam "Žar dunju" i meni se to ne dopada, da budem blag.
Last edited by BiTrAtE; 15-07-23 at 22:28.
Ja nijesam, ali ako je odlična i košta 50€ - nije mnogo. Pio sam prije neke mnogo dobre (bezbojne) šljive sa sjevera zemlje, mogu da zamislim kakve bi tek bile nakon 10 godina oplemenjivanja u kvalitetnim bačvama.
Najjača kombinacija.
+
Sent using Tapatalk
#fakenews
Uozbilji se
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Od kad nema Alapače nema ni ove teme.
@aLaPaCha vrati seeeee.
A kad smo već na temi
Ima ljudi kojima ne pada na pamet sami da sjednu u kafanu. Ja sa druge strane baš volim. Ne često ali povremeno volim sam.
Ja recimo baš ne volim da "planiram" i da se dogovaram.Imam par mjesta đe se znamo i znam vlasnika ako nekoga od grupe vidim a obično se desi da nekoga od društva sretnem sasvim spontano na mjesta đe izlazimo.
Sva sreća što ne živim u Đenoviće ne bi izlazila odande đe sam ti objasnila ali zbog društva.
nista preko ...
bomba
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
A jes.Malo sode,malo boje i to.
Enivej.
Nik.
![]()
@assassinate fali jabuka ali nije ni sprite loš sa icebergom. Iseberga mrvicu.
![]()
Last edited by Zuma; 02-08-23 at 21:42.
Uh, ka zmija...![]()
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Idemo dalje
Ulqin
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
neko od kolega je odje pisao za lav premium. odlično pivo, popih jedno 7-8 sinoć i par rakija nekih. danas totalno lagan
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Haineken 0.25l vam je 0.75e u Ideu, greota je kuca bez toga da bude, ja jedno sastavim jos dok sam pred frizider, dok drugo trazim desnom
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Džin + Biter sa tonom leda, žena bi vesela posle dvije čaše tako da definitivno ulazi u recepte zvane "uzmi nešto popij" kad nije u vinklu. Meni takođe prijalo baš.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A đe je @aLaPaCha da kaže da treba tonic umjesto bitera?
Hahaha tako je. Ne pominji joj biter.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks