Nazirale su se bradavice prve dame, a ispalo je da je to unutrasnji sav, svjedeno je bas lijepo izgledala, bas fina nevjesta.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
i naravno slika i prilika drustva da se posprda nejakome zenskom celjadetu,pih
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Uh, bivša forumašica je totalni crnjak, nije se odje baš tako otrovnom predstavljala.
Forever young, i want to be forever young
Dobro si, muka je neka, prosto zenska persona onakve stvari da pise, bas se cudim jer odje nije tako avetala
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
O kome je riječ ako nije tajna. I konkretno, sta se pisalo?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
i ko je bivša forumašica?
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ada krkna,kada niste znali ko je najotrovniji na tnjiteru do sad
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Evo sad objavise da se prva dama bas nasjekirala oko komentara sa tvitera, posto nema pametnijeg posla
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Mala digresija kako ta neka (nebitno koja da se ne upadne u zamku tračarije) može bit feministkinja ako se zalaže za bresthaltere još na ovu vrućinu.E svašta.
Dobra je ona žena je ženi vuk.
У одбрану бивше колегинице није она о предсједниковој жени причала, већ за једну твитер "феминисткињу" и неокомиткињу (а која је писала погрдно о предсједниковој жени) рекла да је лицемјерка јер љубави са ожењеним мушкарцем а овамо гледа носи ли ко или не носи брусхалтер.
Твитер је септичка јама, фали мало тога на форуму морам признати.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Momenat, twitter je septička a svi ste tamo, jesam li dobro shvatio, dajte te linkove da se i mi ostali uvalimo u septičku
PS je li oženjeni muškarac na twitteru ili misli da mu niko ne zna![]()
Vala zbilja, šerujte te linkove kad već ćakulate o tome, da se i mi uvalimo u blato što veli kolega
Nije twiter septička jama onda se može reći da je cio svijet društvenih mreža septička jama nego šta ko po svojoj afirmaciji prati.Ja ni jednu ni drugu ne pratim pojma nemam šta pišu niti me zanima.
Kako može neka platforma biti septička jama a tamo ima sasvim okey ljudi?
To šta ko riješi da prati još upadne u informacijski balon istih ne znači da je neka društvena mreža dno.
Ubedljivo najmanja je cenzura na Twitteru, tj. skoro da i nema cenzure pa otprilike daje i najtačniju sliku o nama kao društvo, nažalost, kad je nešto u "trendingu" kao npr. ovih dana, prva dama.
Last edited by BiTrAtE; 15-07-23 at 16:41.
Nisam sigurna 100%, ali mislim da ste nesto pomijesali.
Graju oko bradavice je zapocela neka Guvernadurka (ocigledno po zadatku, jer se ne glaska oko SKY nikad), a ona valjda nije nikad ni bila forumasica. Nju je Ana Zdrale potkacila oko "morala" i prava da nekome nesto zamjera.
A "Podgoricki moral" je cool likusa
E , svasta od mene pa sam citala te prepiske. Samo nek sam zdravo.
Last edited by Kliker17; 15-07-23 at 16:49.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Vjerovao ili ne ja nijedan taj tvit na tu temu nisam vidjela.A prelistam twiter.To je sve do algoritma.Inače telegram je sa najmanje cenzure.
Twiter jednostavno funkcioniše na algoritme.Pri tom ima na našem prostoru ono licemjerje da komentarišu recimo farme, rijalitije ja kažem to jes bulšit ali oni to gledaju znaju svakog člana farme.Buahaha.E to mi je fenomen.Ja nemam pojma ko su ti ljudi nemam namjeru to da gledam a oni ka najžešći kritičari prate ih i sve im znaju.Prosti jadi da su to neke javne ličnosti,političari no budale anonimne što su za pare pristale na tako nešto.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks