Je li posebna ne znam, ali cesto saljem i uvijek je posiljka od danas urucena sjutra.
Zar nije Post expres posebna sluzba. Ne bi trebali da se vezu za obicne postare.
Je li posebna ne znam, ali cesto saljem i uvijek je posiljka od danas urucena sjutra.
1 dan max.
Mislio sam na preporucenu. Postexpres je samo za Pg? U Dg nemas ponudu kad biras kako saljes.
Kako nemaš? Trebalo bi da svaka pošta ima post express i to ti još ljubazno sve objasne. Ponekad se desi da naiđem na službenicu koja teško popuni uputnicu, ali sa isporukom nikad nije bilo problema. Cijena zavisi od težine, ali je uglavnom manje od kurira.
Nije isto post express i preporučena pošta. Ta preporučena pošta je nikad za nikad, ko i DHL. Platiš ga papreno a u BG stiže za pet dana, neka fala pješke ću.
Trebala bi i ona sledeci dan da je,al eto. A postexpress ovi ovamo ne nude,nego ako ti je hitno preporucena sa pracenjem, sledeci dan,kao
Brza posta ili Post express ima u svakom gradu. Narucuje se na broj 19801 i kurir dolazi po posiljku ili direktno u posti. Vrijeme urucenja je u roku od 24h a kosta 5 eura.
https://www.postacg.me/usluge/express-usluge/crna-gora/
To je to, samo nisam sigurna za cijenu. Recimo PG-BP je malo više od tri eura do skoro bilo. Možda zavisi od težine pošiljke, kao preporučena pošta.
I ako se pošiljka predaje u pošti, u PG manje pošte obično za sjutra preuzimaju do 13 sati, a veće do 18 ili 19. Sve uredno funkcioniše.
Ima li ko da postavi kakav link da se online moze pogledati mec Sinner-Djokovic?
Pozeljno sa komentatorom koji zbori Srpskohrvatskobosnjackocrnogorski jezik...
Dje mogu nac isti ovakav da ne bih kupovao nov vodokotlic jer ni jedan drugi ne mogu da podesim kako treba...
Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Hvala puno pogledacu sjutra odmah tamo!!
Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Moze li se kupiti prostor na google cloud kod nas?
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Nope
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Probaj ovdje: https://tenisuzivo.com/kategorija/te...i/live-prenos/
Edit: jbg. zakasnio sam.
Last edited by napalm; 14-07-23 at 23:44.
Valja li ovo cemu:
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
![]()
Last edited by Shadow'91; 16-07-23 at 17:54.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Skidah neke apk. u neku telegram grupu. Izgleda da sam zakacio virus. Svakih 5-10 min. evo vec 3ci dan mi stizu mejlovi. Najgore od svega je to sto ne stizu u nezeljnu postu vec u prijemno sanduce. Ima li kakvo resenje ? Ugasio bih obavijesti ali mi je to mejl na koji mi stizu i neke bitne poruke pa to ne mogu.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
KOje koristite trimere za košenje trave ?
Bih jedan novi da uzmem
Stihl. FS 120. Ne prikosnoven! Imam ga vise od 20 godina. Radi kao sat. Imas ih razne snage, sve zavisi koliku povrsinu kosis.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks