kako bi ih u zatvor ili na goli otok ove sto ne postuju zemlju u kojoj zive i nacionalne simbole a jos 20 udaraca bicem po ledjima ako su drzavni sluzbenici i primaju pare od te drzave ...
licni stav autora nista licno iako bi to volio da se desi
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Никшићке комитлије изгазиле вијенац који је градоначелник поставио за 13. јул, и бациле га у смеће, сликали и јавили на твитеру.
Вијенац је био украшен тробојном траком.
Ето одговора на то што није макар тробојке окачио.
Ко се сјећа, на Цетињу су 2021. исто урадили са вијенцем Здравковим, а годину прије поскидали су све заставе у Беранама (званичну, крсташ и тробојку).
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Tim prije pitanje što nije makar trobojke okačio.
Kod nas je samo kulturno ako ne izbije neki kastig izgleda i to paz sad na državni praznik.
Last edited by Bluemoon; 13-07-23 at 21:29.
Evo je Vučić izgleda završio formiranje nove vlade
- Da pogledamo ceo region. Danas je završeno formiranje Vlade Crne Gore. Drago mi je da Bošnjaci imaju šest ministarstava, a Srbi "šipak", a ima ih 30 odsto u Crnoj Gori. Imaće i Hrvati sa 0,9 odsto stanovništva i srećan sam zbog toga. Imaće i Albanci, samo Srbi neće to da imaju jer će uvek da budu "remetilački faktor".
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ima li ko od ovih naših avetinja (ne @avet), da mu reče da se obrne put svoje avlije, jer ne cvEta cvEće ni u njegovo preduzeće?
Forever young, i want to be forever young
Upaljena svijetla na zicari lovcen.
izvor anonimni bajker
https://crna-hronika.info/sarajki-za...-u-vodu/517913
Tuzla.,zabranjeno kupanje u odjeci ima nade izgleda za Bosnu aferim bravo(gospodja zbog vjere oce da se kupa u odjeci ali voli da gleda obnazena muska gola tijela )
https://crna-hronika.info/uprava-pan...ovocira/267572
Jes, tvrde da će popis pokazat da Srba ima makar 40%, a u Srbe računaju samo onih 15% koji su glasali za df, nožda i onih par procenata koji nisu ušli u parlament. Pa gospodo Vučiću i domaći Vučićevi plaćenici, šta je tačno: Srba ima 40% ili Srbi nisu u vladi? Obje stvari ne mogu bit tačne istovremeno.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ovaj lik obicno je Budaletina ali kad on sam prizna da je 3 decenije demokratije bilo ****** svaka cast....
i da je politika najbolja privredna grana...
https://m.cdm.me/kolumne/je-li-nama-...inaesto-prase/
Најбољи су ми текстови кад пише о економији, иако није економиста.
Има један текст о томе како је Амфилохије највећи комуниста у ЦГ, прије неких 4-5 написан, одлична критика ДПС-овог система власти.
Кад не мрзи неког/нешто о томе може лијепо да пише, нажалост једини је колумниста са било каквом луцидношћу у ЦГ.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Potonjom rečenicom je sve rekao.
Sent using TapatalkNekada smo, naime, imali jednu apsolutističku partiju koja je, doduše, izgradila zemlju, zaposlila ljude i obezbijedila jedini – istini za volju nepotpun i očito neuspješan – prosvjetiteljski period u našoj istoriji. Sada ih, partija, imamo petsto. One, doduše, već trećinu vijeka ne rade ništa osim što krčme – i još nisu uspjeli raskrčmiti – ono što je ona totalitarna partija u ono vrijeme jednoumlja stvorila.
#fakenews
Kako kazu osveta se servira hladna....
Ispalio ga je licno on za poziciju predsjednika...sad mu je fino Spajic uvalio znate svi sta....
Neka place sad, nek se ne tjesi i on i ovi "nasi" lokalni profesionalni srbi.
I da stavim jasno do znanja ovo pisem kao neko ko se osjeca srbinom (ne srbijancem)....
Srbijanac je za ove sto ih je sramota sto su Srbi i radije bi da su bilo sta bez Srbi
Šta god da je, ja koristim izraz Srbijanac za sve stanovnike Srbije. Ali šta ja znam.
Nezgodno je to.Lale,Beograđani i Srbijanci ima i to.A Srbi ispade neki nebeski pojam na kraj.
Mada pasoš najbolje zna.
Srbijanac = stanovnik Srbije.
Srbin = građanin koji ne živi na teritoriji Srbije ali se izjašnjava kao da je iz kruga dvojke.
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks