Polo 2008 1.4, izgubio je snagu i cudno reaguje na gas, najgore je uzbrdo kad se ide. Majstor sumnja da je dpf, za koji dan ce ga pogledat, mene zanima da li je moguce da je dpf a meni se nije upalila lampica?
Da li imate neke druge ideje sta mi moglo biti cisto da prodiskujemo dok ga majstor ne pogleda.
1.4 benzinac?
Prema tome, šta da ti kažem?
A3 2.0 vergla ujutro
Akumulator nof 170€ plaćen jer ima start stop
Ne gori ni jedna lampa
Komp na dijagnostiku cuti!
Kako provjerit grijace?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja mislim da su ti motori imali problem sa pragom broja obrtaja, tipa ako ne vrti 250+ rpm pri vrglanju. Injekcija bi znao bolje.
2.0dizel 2015 prelaz ka euro6 nema prag verglanja sa obrtajima cca 250+ to je vazilo do 2008/9 PD motorima...
Treba da promjenim dosta stvari, izmedju ostalog nisam siguran za neke stvari pa cu vas pitati da mi pojasnite.
Lamela, majstor kaze najbolje ti da zamjenis cijeli set da ne razmisljas ko zna koliko je jos nesto osteceno. Sta mislite?
I za plocice i diskove, mislio sam uzeti jeftinije jer racunam da necu osetiti za pola razliku ako uzmem sta skuplje, sta mislite?
Kad se vec skida,mjenja se set vecinom. Veci je posao a i cijena skidanje nego ta razlika sto ces ustediti ako ne zamjenis ostalo. Korpa-lamela-druk lezaj se mjenja u setu.
Diskove nemoj neke jeftine jer ce ti za par mjeseci biti krivi, bolje ostavi stare diskove i izravnaj ih ako imaju mesa a zamjeni samo plocice, nego nove snj diskove da stavljas.
Послато са SM-F946B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ma nemaju mesa to je problem.
Onda ce ti neko preporuciti ove lowprice brandove koji valjaju koliko toliko. Nisam skorije mjenjao...
Послато са SM-F946B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Kvacilo ide set iskljucivo.
Bendix diskovi i plocice su vrhunska a jeftina kombinacija.
U principu nije nesto mnogo skupo odje sem taj set kvacila, on je najskuplji, sve drugo cemo lako.
Treba da menjam i donju jabucicu, za sta ona sluzi? Popeo je kola na kran, malo ih prodrmao, i kaze vidis kako imas lufta kod prednjih tockova, to ti je donja jabucica?
Kaze cuo ti se trap, reko nije, kaze jeste jeste, jeste meni pravio zvuk kao da drnda, ali mislio sam da su to samo amortizeri, ne i to.
I to pozadi mi se culo, nisam cuo nista napred.
Hvala za preporuku za bendix.
Uzmi Textar pločice i diskove. To ti glavu čuva i na tome se ne štedi. Lako su dobavljivi i nisu nešto ni preskupi.
Što se tiče seta kvačila ja bih mijenjao isključivo komplet set.
Da ne bih isao kod ovih u Jadran auto, zna li iko kako da i da li je uopste moguce da preko kljuca spustim i podizem stakla na Hyundai. Ako ne moze moze li se to gdje ko dirat i kod koga. Izlude me to.
Probao sam sve od pritiskanja otključava ja ili zaključavanja dva puta tri puta, zadržavanje iste tipke i posle otključavanja i zaključavanja, pa na drugi put pa na treci. Prosto nema i ne mogu da vjerujem da ti korejanski maloumnici (slava do kwonu i kim džon unu) to nisu stavili
Poslato sa puslice upotrebom Tapatalk-a
Koliko ti kosta taj set kvacila sa rukama ?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Treba da promenim: plocice i diskove prednje, set amortizera, donje jabucice i amortizere zadnje.
Ruke za sve biti do 120e. Set kvacila 140+ po prodavnicama.
I gdje najjeftinije da uzmem multimediju za auto?
Ja cu da probam za 400 da ga uguram, jer i multimedija mi je crkla, pa da me ispadne 500e sa njom sam zameracio.
Jeste, treba da enejblujes tu opciju.
There are currently 20 users browsing this thread. (0 members and 20 guests)
Bookmarks