View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 12 of 2251 FirstFirst ... 2891011121314151622621125121012 ... LastLast
Results 276 to 300 of 56252

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

Jeli pochelo sa prodajom karata ?
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ramos View Post
    KAPITEN LE MANA PREKINUO NAGAĐANJA I PREKO "VIJESTI" PORUČIO CRNOGORSKOJ JAVNOSTI

Baša: Igraću za Crnu Goru!

Podgorica - Marko Baša je odlučio da za sva vremena završi priču oko reprezentacije - jedan od najboljih defanzivaca francuskog šampionata igraće za Crnu Goru!
    - Moj jedini izbor je Crna Gora i tu nema dileme. Zbog objektivnih okolnosti propustiću meč sa Mađarskom, ali od juna sam na raspolaganju selektoru Filipoviću. Želim sreću momcima koji budu igrali protiv Mađarske, nadam se da će pobijediti na debiju i tako napraviti dobru uvertiru za iskušenja koja nas očekuju - rekao je Baša sinoć za "Vijesti".
    Time je definitivno stavljena tačka na sve novinarske spekulacije i nagađanja. Posljednju vijest iz "pouzdanih izvora" da će Baša igrati za Srbiju objavile su "Večernje novosti", što je i bio motiv 24-godišnjem kapitenu Le Mana da se preko "Vijesti" obrati crnogorskoj javnosti i selektoru.
    eto tako i toliko o tome ODLIČNA VIJEST!!!

Ja bio sad na stranicu pobjede i cita malo sport i tamo pise da je taj soko izjavio da ce da igra za Srbiju:mad:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by KingofDenmark View Post
    Ja bio sad na stranicu pobjede i cita malo sport i tamo pise da je taj soko izjavio da ce da igra za Srbiju:mad:
    To je jucerasnja 'Arena', a tu dezinformaciju su preuzeli od 'Vecernjih Novosti'.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ajnstajn View Post
    To je jucerasnja 'Arena', a tu dezinformaciju su preuzeli od 'Vecernjih Novosti'.

Aaaa u redu
    Znaci igrat ce za CG?
    A kad ce zvanicni spisak??

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

19.03-pet puta napisah.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nekako mi je sumnjiv Basa..veli da ce bit na raspologanju u junu,kao da daje rok Klementeu tako da ne bi trcao pred rudu...mada opet tata mu je Cetinjanin pa ga je mozda stisnuo..Ko zna..

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ALE ALE BASHA LEEEEEEE!!! Kakav injection za odbranu!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Moracikus View Post
    Trebamo da se zahvalimo i uredniku Novosti.
    Odradio je za nas lavovski dio posla.
    Uff kako ce sjutra Kurir i Press da krenu sa pljuvanjem!
    Njemu ponajwishee treba da zahwalimo shto nam ga je ustupio :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: !

Nego hoce li bit josh kakwih nawijachkih pjesama...

P.S. Molim vas ako iko ima neke pjesme sastawljene, a misli da bi mogle da se upotrijebe izbacite ih slobodno....
    :yipiiii: :yipiiii:
    Last edited by ShizofreniA; 15-03-07 at 19:26.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi sjutra u red za karte ja u 9:30 sam tamo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Opa, pocelo je sa pljuvanjem:

IZVOR: KURIR
    16. mart 2007.
    LICEMER
    Fudbaler Le Mana Marko Baša još jednom promenio mišljenje i odlučio da igra za reprezentaciju Crne Gore

Fudbaler Le Mana Marko Baša demantovao je navode medija da će nastupiti za reprezentaciju Srbije! Naime, Baša je u intervju za podgoričke Vijesti rekao da je njegov jedini izbor Crna Gora i da iz objektivnih razloga nije mogao da se odazove selektoru Filipoviću za prijateljsku utakmicu protiv Mađarske.
    - Moj jedini izbor je Crna Gora i tu nema dileme. Zbog objektivnih okolnosti propustiću meč sa Mađarskom, ali od juna sam na raspolaganju selektoru Filipoviću - rekao je Baša.

Ukoliko su navodi crnogorskih medija tačni, onda je nesuđeni srpski reprezentativac na krajnje licemeran način obmanjivao čelnike Fudbalskog saveza Srbije i javnost države u kojoj je rođen obećanjima da će se od juna staviti na raspolaganje selektoru Havijeru Klementeu.

Njegovo poigravanje traje od avgusta i prijateljske utakmice sa Češkom, koju je otkazao zbog navodnih bolova u leđima. Naredne mečeve je izbegavao uz slična opravdanja, ali je, uprkos stalnim pozivima, za šta u FSS postoji dokumentacija, pričao srpskim medijima da se na njega ne računa ozbiljno u stručnom štabu reprezentacije Srbije.

Vrhunac se dogodio nekoliko dana pred utakmicu Sošo - Le Man, kada je otkazao sastanak sa Klementeom, koji je želeo da ga uveri u svoje poštene namere. Drugu dimenziju ove fudbalske prevare stvorili su rukovodioci Fudbalskog saveza Crne Gore, koji su posle razdvajanja napravili džentlmenski sporazum o nepreuzimanju fudbalera rođenih na teritoriji druge republike.

Umesto poštovanja dogovora, cela Srbija je prethodnih meseci bila svedok otvorenog lova crnogorskog selektora i ostalih skauta na igrače po prvoligaškim srpskim stadionima. Po principu da dolazi u obzir svako kome se utvrdi crnogorsko poreklo do desetog kolena unazad, angažovano je nekoliko igrača.

Kvalitet "lovine" neće mnogo oštetiti Srbiju, ali da se Srbija u budućnosti ne bi pretvorila u crnogorsku fudbalsku koloniju, kao što je to Surinam za Holandiju, predsednik Zvezdan Terzić bi morao još jednom da podseti kolege iz FSCG na džentlmenski sporazum.

Srećni Filipović

Selektor reprezentacije Crne Gore Zoran Filipović nije krio zadovoljstvo zbog odluke Marka Baše.
    - Lepa vest i dobar znak. Kao što sam već rekao, kvalitet igrača je veoma važan, ali možda je važnija želja fudbalera da igraju za crnogorsku reprezentaciju, da ostave srce na terenu zbog nacionalnog tima, države... To je poenta. Ovim gestom Baša je spojio obe osobine. Reč je o odličnom igraču, koji, eto, ima želju da nosi dres Crne Gore. Baša je, uz to, kapiten Le Mana, što je znak i da je prava osoba, lider. Nije lako biti kapiten u stranoj zemlji. U svakom slučaju, drago mi je što je priča sa Bašom imala srećan kraj za nas - rekao je Filipović za Vijesti.
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Taj kurir je izgleda "mnogo dobra" novina

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by KingofDenmark View Post
    Taj kurir je izgleda "mnogo dobra" novina
    Kurir svojim glupostima uveseljava publiku sirom Balkana, nedavno su se posteno osramotili kad su objavili "super-ekskluzivni" intervju sa navodnim Grobarom iz Splita i to pod naslovom ZA HAJDUK NAVIJAM, ZA PARTIZAN ŽIVIM!
    http://www.kurir-info.co.yu/arhiva/2...01022007.shtml

Da bi se na kraju ispostavilo da im Torcidasi podmetnuli pricu (uz pomoc photoshopa)

http://themladichi.blog.hr/

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Ja sam josh juche qpio kartu , bez ikakviJeh redova & chekanja
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vele da je i onaj Igor Lambulic dobar igrac samo ima 18 godina...
    znam da je dok je igrao u crnu goru za 3 sezone dao oko 90 golova...

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

Kupih i ja karte, bogami guzvaa ...
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Moracikus View Post
    Marko Basa je nesto poput Andrije Prlainovica samo u suprotnom smjeru.
    Momak je rodjen u Srbiji i ima srpsko drzavljanstvo, ali je po nacionalnosti Crnogorac i zeli da brani boje svoje maticne drzave.
    Ovakva odluka se meni ni malo ne svidja, ali kada se sagleda cinjenica da su Prlainovic, Pavlovic, i Nikic, inace crnogorski drzavljani, odlucili da predstavljaju Srbiju, onda sta da se radi.
    Kod slucaja Base, treba naglasiti i to da su se Dejo i Zvezdan Terzic dogovorili da ne uzimaju igrace jedan drugome, osim ako oni ne odbiju poziv, sto znaci da je Basa odbio poziv Srbije, reprezentacije koja ima velike sanse da se plasira na Evropsko prvenstvo, zarad igranja u crveno-zlatnom dresu.
    Da li ce neki fudbaler odbiti crnogorski drzavni dres zarad nastupa u reprezentaciji Srbije to cemo tek vidjeti. Realno samo Vucinic, Burzanovic i Simon bi mogli kvalitetom da se nametnu Klementeu ali oni izgleda nece odbiti poziv Filipovica.
    Btw, karte se mogu kupiti u petak 10-18 h na salteru SC Moraca
    Pozdrav za sve navijace Crne Gore
    Hvala za dopunsku informaciju.

Glavno je da je birao za koga je hteo. Za koga bi voljeo da igra, da prestira, u dobra i slaba vremena. Njegov je zivot, i njegova odluka. Samo da kazem iako bi Srbija voljela prihvatiti porijeklom CrnoGorske igrace, imali bi previse kvaliteta tako da nijedan od svija ne bih dosao do igranja na velike utakmice.

Basa je igrao i sa mladom SCG reprezentacijom, gde su Purovic i jos nesto drugih nasih CrnoGorskih igraca igralo. Pa i neki assisten trener ili tako? Neki Vujovic?

Da kazem, po mojemu trebaju birati sa koga bi da igraju za Cast, a ne za pare, dobre prestacije na papir itd.
    Ne za rezultate. Neki ovde kazu ako biraju za Srpsku Reprezentaciju, da bi na veci nivo dosli, i do vecih turnira Evropsko, Svjetsko i tako dalje.

Ali zali ste vi gledali Srbiju na kvalifikacije za iducu godinu? Ne igraju bas sjajno i uvjek imaju ljepe price. (Mateja Kezman; " Bicemo dobar plasman kao Srbija (huuh SCG bre!!) na Svjetsko Prevjenstvo 2006 godine i nadam se da ce mo dobro proci." Eto sve 3 izgubili pa i najgore sa 6-0!)

Neka nasi igraju za nasu zemlju. Pa iako budemo gubili, ili prestirali kao San Marino nema veze. Boricemo se stalno. To ce nam se kasnije pohvaliti.

Bolji si igrac ako probas da dignes zemlju gore, koja se inace jos ne nalazi na FIFA list, nego da igras za zemlju koja sebe gore, pa opet dolje dize.
    Last edited by MNT; 16-03-07 at 12:56.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nisam znao da su na svjetskom prvenstvu igrali dva Crnogorca, a ne jedan: Jevric i Djokaj.

Zna li ko odakle je Djokaj starinom? Iz Malesije?

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    34
    Thanked in
    28 Posts

Quote Originally Posted by Emill View Post
    Kupih i ja karte, bogami guzvaa ...
    E stvarno guzva u PM
    A otvorili samo jedan salter za prodaju

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

ja se vrnuh-bio 2 puta al bjese punooo.sad u 12 je bilo 100 ljudi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

bruka je da na saltere pustaju đecu da kupuju po 20 karata... trebalo je to malo bolje organizovat

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

najveca bruka je bila onakva organizacija.. dodje neka zena u 10.30, otvori jedan salter, prodaje karte 3 minuta i onda pravi pauzu za dorucak i nece da prodaje da se mi u redu ne bismo pobili.. a jedini kome bi promijenili opis danas je bila ona.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa ljudi strasno, dali su onim zenama iz sportskog karte da prodaju. Pojma nemaju koje su za zapad koje za jug i sjever. Mislile su da ima karata po 7 eura za sjever i jug... Strasno! Dodjoh tamo u 9:40, propisna guzva, otvorise u 10:40, pa zatvorise, pa otvorise u 10:50. Nekako kupih kartu u 11. E kako su me izgazili, izgurali, spljostili to je strasno. Treba sam mjesec dana u sumicu prije ovoga da se dobro fizicki pripremim pa onda u red... PIH!!:mad:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

E ono je jutros bilo vise nego sramotno. Za ovakvu utakmicu odrediti samo jedno prodajno mjesto sa jednim popisanim salterom, sprdnja. Prodvacice NO COMMENT, ka da su prodavale ulaznice za kosarku Buducnost - Siroki! Dobro im je rekao jedan lik "Poslao bi ja vas na autobusku jedno mjesec dana da se obucite kako se prodaju karte! Guzvaaaaaaa, dodjoh u 10 u 12:30 sam kupio kartu i to zakucih 3 za jug, jer su supci iz FSCG uzeli sve karte za zapad (sto ce se sjatit pola politicara i raznih likova koji 2 puta nisu posli na stadion) ostali su bila samo oni redovi tik uz ogradu i to iskosa! Sve u svemu, nadam se da ce ubuduce ljudi iz saveza nece dozvoliti ovakav propust u organizaciji!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

masu su pojedini kupovali karata, ocigledno ce da ih prepordaju.Ja sam uspio da zakinem 2 karte i to je sve.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by laciale View Post
    masu su pojedini kupovali karata, ocigledno ce da ih prepordaju.Ja sam uspio da zakinem 2 karte i to je sve.
    Po 20-30 kom. su kupovali. I nikog da to nadgleda, ni redare nisu postavili ni policije, nikog. Vidi se da je ovo prvi put nesto ovako da se desava kod nas pa nisu bili organizovani!

Page 12 of 2251 FirstFirst ... 2891011121314151622621125121012 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)