a to ti popodne izlazi, opusti se
nothing comes from violence and nothing ever could
Uteko sam na planinu dva mjeseca, nit politike, nit gužve, vazduha i parkinga kolko ti duša ište, svima preporučujem
I zato mi uopšte neće nedostajat onih 350 hiljada putnika što su lou-kosteri dovozili u Crnu Goru, nit njihovih 350 miliona što su u nju ostavljali
I Tivatski i Podgorički aerodromi u izumiranju mi isto ništa neće nedostajat, jer trajekt, bogu hvala i svetom Vasiliju, više nije ''njihov'' no je ''naš'', pa sad mogu puna srca do Ćilipa da se otle vozim kamo oću
A ako slučajno što zaškripi oko Ćilipa, ovaj sam put do Tirane tako lijepo izučio da sad više i ne plaćam lokalnu miliciju više od 20e po jednm pravcu, za brzanje i sva ostala nepočinstva što činim, i ne treba mi više od tri ure do tamo. A, i što jes jes, oni glupani još nisu naučili ko mi da u puteve ništa ne ulažu no samo da ih troše, pa i ta njihova zaostalost što investiraju u infrastrukturu može bit od pomoći
I ove milijarde što nas EU oćera u ćošak zbog njih, i one mi isto ništa neće nedostajat, jer u ovu moju planinu više brinem o međedima no o milijardama
E da, ako vam ovaj Marko Kovačvić zbilja toliko smeta što sad čini ono isto što je oduvijek činio, možete ga slobodno poslat ovamo, da ga bačim među njih i počinem kad ih izagna sa planine![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Pa kakvo smece od zene ovo nije realno. Ko ima zeludca neka poslusa izjavu koju je dala ova zena bez obraza. Pi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://tenor.com/bUH0S.gif
Dokle vise?
Dokle cemo da dozvoljavamo da nam se sprdaju sa najozbiljnijim pozicijama:
Katnic - sadite luk
Carapic - kriminalci imaju moral
Lazovic - Belivuk i Miljkovic postuju CG, oni nisu opasnost
Jokovic - ljetujte u septembru
Adzic - necemo robovati zakonima
Pipun - i mi hocemo dio kolaca (kakvog kolaca PTMT)
Ova spodoba iz ASK ima ili steceni ili urodjeni bolesno uvredljiv osmijeh dok nam se sprda s glavama. Ona se cak najotvorenije sprda i zabolje je ona stvar.
Milo - aktiviracemo rezervoare podrske iliti gorivo je luksuz
A Medenica:
https://youtube.com/shorts/TTeqUci3pnk?feature=share
Last edited by Kliker17; 07-07-23 at 05:20.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Sprda se i jos se fali kako zive dobro i da su im plate 30% povecane
Ne ne, nisu samo povecane, nego su njima 30% veće nego ostalim državnim službenicima u njihovom rangu (kojima su nedavno uvećane) jer kao oni su posebno opterećeni... znači u ask 60-70% su im uvećane, kakvo dno i djon od obraza pih...
Inače je ona kadar duška markovića zato i daje ovakve izjave bahate, i nije mi jasno kako nisu do sad uspjeli da je smijene.
Njoj mandat traje do jula 2025., tako da ako je nekako ne maknu naslušaćemo se mi ovih bahatosti još dosta... a nije joj prvi put...
Last edited by lucke91; 07-07-23 at 05:50.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Najuobičajniji telefoni mogući veli, nisu skupi i svi ih imaju. Koje veli teško ekonomsko stanje, 30% su nam povećane plate - GRAĐANA GOSPOĐO, svima, svima su povećane plate.
E smećarko jedna bolesna, jebo mi pas te otvarah ovo jutros na zoru, ima li te državo jadna ne bila, PI
stvarno mi nije jasno u kom trenutku covjek zaboravi na onu poparu pa se ovako ponasa
Još veli ja ne tražim ništa više za svoje službenike nego što ima svaki službenik u CG... nemam nekog da pitam ko radi u državnoj upravi kao službenik, ali gotovo sam siguran da se svim službenicima ne daju telefoni
Last edited by lucke91; 07-07-23 at 06:18.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
drzavni sluzbenik
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...ucavao-kavcane
koji je trenutak ovog transfera je za ispitivanje
Čiji je kadar ova Jelena Perović?
Ovo je teško slušati, ovakvi nam dođoše glave više.
Nevjerovatno. Povecane su im plate, a ne bi se sjetili da od tih plata sebi kupe novi telefon.
Inace je razlika izmedju telefona od 300-400e i 1500e za potrebe drzavnih sluzbenika minorna. Nema te funkcije koju prosjecan telefon ne bi mogao dobro da obavi.
Klasicno bahacenje.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Svaki vodeci Manager direktor ili rukovodilac sektora odeljenja u drzavnoj instituciji posjeduje Iphone , vjerovatno je po preporukama EU i Nato zbog bezbjednosti i komunikacija iskljucivo preko Signala i whatsApp...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Naročito ti je potreban novi BMW da pređeš 2 kilometra od kuće do posla kroz Podgoricu a inače su ovi iz ASK poznati ka terenski radnici kojima je potrebno dobro službeno auto, zakonom bi propisao da državni službenik koji živi i radi u Podgorici ne može da zaduži službeni auto.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Znam za makar jednu instituciju u kojoj se iphone minimum jednom godišnje kupuje za 7-8 najvećih glavonja, a za direktore sektora su se kupovali samsunzi iz serije a5x ili a7x, u zavisnosti od toga koliko je bitan sektor. I to na 3 godine možda. Sveukupno 30ak ljudi imalo pravo na to. U zadnjih nekoliko godina "štede" pa je ostalo samo ove glavonje da se namiruju. Naravno, štedi se na tome, na toalet papiru i spajalicama, ali zato trpaj nove zaposlene i kupuj nova službena kola. Inače, institucija ima nekoliko puta više zaposlenih od ask.
Koliko zaposlenih rece, kolega?
https://twitter.com/iscucah/status/1...bSuM6yy0g&s=19
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ja imam drugo pitanje, primaju li kakve pare ovi "uticajni" tviterasi?!
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Tviterasi moga q параши.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Ali Vijesti su for profit media, i kao rakvi mogu biti pod uticajem privatnih interesa i hibridnih agenti.
Dok je Javni servis nezavisan medij, lisen uticaja sa strane, i sasvim objektivno plasira desavanja, u svrhu pravovremenog informisanja gradjana. Opet ponavljam, izostavljajuci potencijalan maliciozni uticaj sa strane, koji moze da nastane kod privatnih medija, RTCG je nas informativni kompas da se ne izgubimo u 'Woke' pokretu.
700+ zaposlenih je neki minimum koji je potreban da bi funkcionisali u najboljem interesu gradjana.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Nekad su imali oko 1500. Bilo ih 800 na neodređeno i ostali honorarci. Kad se mijenjao zakon o finansiranju rtcg, da se ne plaća više preko pretplate koja je išla kao stavka telefonskog računa, neko pritisnuo da se radi neka reorganizacija. Govorili radnici koji tamo svaki dan dolaze da se odjednom pojavila gomila likova koje nikad ranije viđeli nisu.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks