azuriraj,jednom se zivi
Ja ne bi, zamisli da eksplodira.
Poslato sa kornjo komunikatora P50
Probaj tako da zumiraš nešto drugo a da nije mjesec pa okači…
Probaj ti da zumiraš mjesec sa iphone-om pa izbaci
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
u pravu je stefke ovaj 100 zum kao da su pravili samo za mjesec![]()
Čuveni Samsungov "fake moon", algoritam koji radi procesing pri maximalnom zumu kada AI spazi konture mjeseca
Evo primjera kako to izgleda: https://i.imgur.com/ifIHr3S.mp4
![]()
Pustite dete neka se igra
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sa p30 je moglo sa iphone 14pro ne može
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Jer p30 iako star 4 godine ima 5x optički Zoom, pa tako i bolje mogućnosti od poslednjeg najboljeg iphone 14 pro koji ima 2x optički zoom.
3x ima optički ali manje bitno, preko toga ne vidim mu iskreno ni svrhu nikakvu, ne voajerišem. Ako ćemo o mogućnostima kamere pogledajte video na iphone pa onda pogledajte video na bilo kom drugom uređaju i to ne mislim na bitrjet snimka nego promjena kadrova, zumiranje, na iphoneu sve to ide glatko dok recimo ostali se ubiše od fokusiranja i trzanja.
Last edited by BiTrAtE; 27-06-23 at 08:49.
Lijepo je imati veliki zum na telefon i sve je to ok ... ali kad ste ga zadnji put koristili ?
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ja bas sad upalih da 100x zumiram jahtu koja je mozda km ili malo vise vazdusne linije
Evo kako to izgleda![]()
P.S
Ako vam je nesto naopacke nije do mene nego do hostinga i ne mogu se cimat sa tim
https://ibb.co/0szPY35
Šalim se -> slika je preuzeta sa interneta od profesionalnog fotografa koji je slikao sa Niikon aparatom od 15hiljada eura.
S23 Ultra nista ne valja - prevara od telefona.
Bolji je ajfon 16 pro maks edišn i huavej p900
Bizbi je dobio specijalan primjerak telefona, do toga je
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
To je zbog pada sa jedno 80cm.
Nisam se ni potreSo kad imam za maj fon ful protekt.
Ovo mi sve vise lici na onu pricu ciji je veci
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Koja je fora sa ovim SpotiFaEm?
Skinem pjesme (konvert YuTu tu EmPe3) i spotifaj ne dozvoljava da pustim tu skinutu pjesmu.
Ima li neki muzički djavo da je još dosao za pustanje pjesme ili ne.
Ko je bez maske sa S22u i sa S23u. Da ga castim . Porucih dvije ultra thin za S22u i za S23u josh kad sam nosio s22u i dok me drzao elan i bio zadovoljan sa telefonom
![]()
Sad su mi visak i rado bih poklonio ali nekom ko ce je stvarno nositi![]()
Štiti li od ispod đe je punjač?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks