da se ne zaboravi "gospodin"
nothing comes from violence and nothing ever could
i sto je najgore tih 100 eura su ti bacene pare ....
kad nema strategije kad aj ovako da kazem nove(iste) vlade sto preuzimaju vlast i vladaju po 4 godine to ti dodje isto kao kad kupis polovno koje je vozilo 17 vlasnika pa nikad ne znas na cemu si , da kupis novo ne mozes, da odrzavas moras ali nesto definitivno moras iz korijena promijeniti.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
https://onogost.me/biznis/solar-grad...R3DVgb_83AXTiY
odlično df vodi ova preduzeća
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
kako marko prevaspitava
- Srpski državljanin V.M. iz Beograda kažnjen je 500 eura jer je izvršio verbalno nasilje prema svojoj maloljetnoj kćerki na način što je juče oko 16,00 časova na šetalištu više puta grubo vrijeđao- saopštio je Marko Đukanović predsjednik Suda za prekršaje u Budvi.
Axxaxaxa, ja tek sad vidim da je Ministar unutršanjih poslova jednog pokušaja od države izjavio da ne treba da robujemo zakonima xaxaxxaxaxaxxaxaxax.
Ne znam da li da se smijem ili da plačem, onako od srca.
Kakva ne banana, nego qrčina od države, kukala nam majka.
Last edited by technus; 06-07-23 at 19:14.
Forever young, i want to be forever young
Da mi je ovim paklenicima ledja da vidim, pa nek se i DPS vrati, bolje i ne zaslužujemo
Forever young, i want to be forever young
Чекај мало, јеси ли Србин? Претпостављам да ниси. Кад већ ниси, шта је тебе брига са ким ћемо да сарађујемо? Ако то није забрањено, а мислим да није. Тако је сад и увијек ће бити.
Ми смо један и јединствен нарпд, био он у Црној Гори, Српској, Србији или Њемачкој. Ако теби смета што ми сарађујемо, шта да ти радим.
Сјутра ће неко други у Србији бити власт и наравно да ћемо и са њима сарађивати.
Saradnja i služenje nisu isto.
Služenje je služenje, čak i kad domaće srpske muve zuje pod guzicu predśedniku Srbije. Nema razlike.
Ni tebi ne vidjeh neku kritiku kad ovi jadnici trče po ambasadama za mišljenje...
Druže, izbor ti je služenje ovome ili onome. Samo treba gledat šta nam je više u interesu. A samo da su zdravo svi koji misle da se država od 600 hiljada ljudi nešto pita ili da se 6 miliona nebeskih nešto pitaju. Za razliku od gnjilih dfovaca, ja znam da su sluge i jedni i drugi, samo što se jedni prodaju za šaku eura, a ovi što se prodaju za šaku dinara ne gledaju na to kao na prodaju.
vi ste ćutali kad su pare poštenih građana Srbije sipane u pobjedu masnog četnika. Spajić ne ide u parlament neke evropske države i podnosi im račune ka ovi tvoji što idu i fale se kako im je najveći rezultat trobojka u kabinet a od rezultata za boljitak građana ništa
@NHM načeo si ga dobro, ionako načetog.
https://m.facebook.com/story.php?sto...ibextid=Nif5oz
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
kakva splačina odvratna, pi. ovo g*vno piše da je monstrum ubio ljude samo jer je Crnogorac. po***** mu se po sred objave
Sent from my iPhone using Tapatalk
A ko je ovaj slucaj uospte?
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
ne mogu da citam, ali se pitam dje kopate ove likove koji vire ovuda
Ne kune majka sina što se kockao no što se vadio.
Veli prvo da mi što ne zamjere i pogrešno ne shvate prijatelji crnogorske nacionalnosti, a onda nastavi tri put crnje.
Da iza politike koju ova budala zastupa nisu ostale 100 hiljada mrtvih u bivšoj Jugoslaviji, i makar 100 hiljada mrtvih u Ukrajini, smijao bih se, jer je zamisao ove pojave kako nekoga ćera na avione ili bilo šta drugo za komediju.
To je ta ugroženost. Pih.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Радијатор је отворено пријетио. Прије и послије њега стотине радијатора. Али, не треба се пуно обазирати. По правилу иза ових што пријете стоје ликови са сићушним јајима.
E taman je ovako zadnjih godinu.
Ne znas s koje strane puca veca nebuloza i ludilo mozga.
SKY, otkrivanje da su najpokvareniji oni koji bi trebali biti najcistiji i da to nijesu individualni slucajevi vec MASOVNA POJAVA.
Bas smo jedna ludnica od zemlje.
Doduse, nista bolje nije ni u Srbiji, ni u Bosni, ni Makedoniji,...
Sto bi Dubioza rekli APSURDISTAN.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Otkad je pukao sky, svako jutro prvo otvaram vijesti portal pa sve ostalo![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks