Valja li ovaj čemu? Za pranje betona oko kuce i auta 10 puta godišnje.. Nista vise od toga ga ne bih koristio.
Sent from my Galaxy S23+
Zna li neko gdje ima da se kupi crijevo za pokretnu klimu? Postojece je vise izgorelo od koriscenja.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Valja li ovaj čemu? Za pranje betona oko kuce i auta 10 puta godišnje.. Nista vise od toga ga ne bih koristio.
Sent from my Galaxy S23+
provjeri imaš li servis prvo i jesu li mu sva crijeva,nastavci i spojnice izmjenljivi i može da se dođe do njih u cg.
kad smo već kod toga,običan rešo jednostruki đe ima da nije baš od papira,za poklon mi treba pa ne bih baš ono najjeftinije da kupujem.
imam neki stihl oko 270 eura placena svi je koriste iz porodice peru se betoni,fasade svasta po sat vremena neprekidno bez greske.
Burazer ovaj jeftini Lavor posle godinu dana crkao pregrijao se
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ja imam Lavor Vertigo 22 evo 3-4 godine, odlican je. Mada je on sa indukcionim motorom, pa je skuplji.
Jedina mana mu je sto je velik i tezak, treba se nosat sa njim... Pa sam gledao za neke sitnije stvari da uzmem nesto kompaktnije, sto mislite o ovome
https://www.kaercher.com/int/home-ga...-16000540.html
Hvala svima na odgovorima..
Sent from my Galaxy S23+
I kod mene je Lavor,boks,kola,trotoar, staze neke i tepisi. Uglavnom gledam do pola sata rada,pa ga ostavim da odmori itd. Nikakvih problema,mozda spojnica na "pusku" malo zeza,ostalo sve ka kad je i kupljen.
Ja sam uzeo zelene boje lavor, mislim da je malo jaca od ove zute, moram ti reci prezadovoljan. Nisam je stedio nimalo, radi kao zmaj.
Jedan savjet doduse, cim je odaberes u okov neka ti je izvade iz kutije i provjeri navoje na obije strane. Ja sam ovo tek doma vidio pa su me naravno ubjedjivali da sam ja to nagrdio. Ali ajde podje za servis i besplatno mi sredise to.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Bojler ariston mali u kuhinju je rikavela izgleda. Svijetlo se ne pali ne grije vodu. Ima li tu popravke ili se uzima novi odma. ( struja ok? Masina za sudje radi)
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Ja ne znam imaju li onaj sigurnosni termostat. Mada, i da imaju valjda bi se ta lampica upalila, ali provjeri ima li đe sa strane crveni čepić koji se klikne.
Osigurač u tablu?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ima li neko kontakt za maske za tel sto se slike stampaju na iste?
Slah nekima na insta niko ne odgovara
Sent from my SM-A135F using Tapatalk
Probaj odje..
https://instagram.com/maskicezatelef...RlODBiNWFlZA==
Il pitaj ove iz rivaprint
Ima li provizije kad se računi za razne komunalije plaćaju online preko wspay? Ili je pogodnost jedino to što se omogućava online plaćanje za nekog ko nema elektronsko bankarstvo? I kolika je provizija?
Kada placas online karticom nema provizije, bez ako ti podgnu vrijednsto pri placanju tipa racun je 10 a oni stave slozite se da plaite 10.5. Mada 99% nema provizije.
I meni je to bilo logično, ali imam neke troškove provizije koji mi stignu a pojma nemam od čega su. U pitanju je ckb banka, a kod njih sms sa provizijom ne stiže odmah poslije sprovođenja transakcije nego danima kasnije. Plus transakcije budu zbirne. Kad plaćam račune, saberem provizije za one transakcije koje su sprovedene unutar banke i između banaka, ali taj iznos je uvijek manji od onoga što meni stigne kao zbirni iznos provizija.
Ima li dje da su kupi povoljno termostat za kuhinjski bojler Ariston od 10l...u Frigo kosta skoro kao bojler
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks