Rijeseno
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
#medojesveupravu![]()
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Hahahhahaha
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Smeta li vam to Ibrahimović zato što nije Srbin?
Tvrdim da je bolje Ibrahimović to da vodi nego Atomizovani mrav, Konobar, Pipun, Mandalorijan, Pera ždera i ostali izmišljeni likovi.
Love, peace and respect.
smeta nam sto je smece, sto? ni njegovi ga ne vole, a ne mi
nothing comes from violence and nothing ever could
Svi znamo da vam kod Ibrahimovica smeta ime... Da je Zlatan svi bi ga hvalili
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
ervin je svaki drugi coek u bp
zato su mu ovi rezultati funkcije katastrofalni.
pa vi glasajte i dalje samo zato sto je "vas"
Ili pljuj samo zato što nije vaš![]()
Love, peace and respect.
to da mi nakacis tesko 😉
Kakvi bi to kadrovi bili da mu se izadje u susret... ihaaa... sve u stilu Jokovome... dje bi nam kraj bio... ka dnu....
Ispade da poslije DPS-a svaka Vlada je gora. A mislili smo ne moze gore. To je najveca zabluda kad su nivoi dna u nasoj zemlji u pitanju.
I dalje mislim da je pored svih mana (Bratic i Mitrovic) Vlada Zdravka Krivokapica bila najbolja.
Htjeli su da ga maknu i Vucic i Djukanovic, nisu bili zadovoljni ni Dodik, ni Rama i za vrijeme te Vlade nije bilo niti jednog mafijaskog ubistva,a medijska hajka i fotkanje po plazama i pijacama je postalo pinkovski degutantno - to je dovoljno govorilo o svemu. Svi su se pritajili ili prepali jer nisu imali svoje ljude u Vladi, nikoga nisu kontrolisali i nisu znali na sta su sve ministri spremni.
Cim je Dritan oborio Zdravka poslije 3 dana desilo se prvo ubistvo u Tolosima (bomba pod auto).
Steta sto 42. Vladi nije data sansa.
Mislim da su oni mogli da nas povuku sa dna.
Sad samo srljamo dublje.
Hvala Dritane.
Evo primjera:
Sirotinjo.... iseli se:
https://www.vijesti.me/v/664240?utm_..._share_counter
Last edited by Kliker17; 06-07-23 at 15:47.
Toeto brt, čitaš mi misli.
Smeta što je Bošnjak, a ne što su on i njegovi kadrovi oglodjali državu do koske.
Dajte, veli, Ibraki sve moguće pozicije, neka bude i kapiten košarkaške reprezentacije, a može i fusbalske ujedno, a što da ne i u muškoj i u ženskoj konkurenciji.
Forever young, i want to be forever young
Pa što da ne dobije kad imaju 6 mandata, a npr. Demokrate sa 7 mandata dobiće predsjednika skupštine i dobiće i Ministarstva.
Dakle dobiće samo Ministarstva i ništa više. Valjda ste svjesni da vas neko palinja preko interneta.
Love, peace and respect.
Aoooooo.
Rodione, navedi jednu dobru stvar koju je Ibro uradio za vrijeme svog politicarenja.
Navedi jednu jedinu osobinu koja ga cini boljim od Joka.
Nerealno da vecinom upravlja manjina... sto rade razni politicki stavovi i sujete... Znaci i naredne 4 godine jedno svirepo doba prezivljavanja i bespomoci za gradjane...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
ako je istina što tabloid vesti piše, onda ga treba pozdraviti. tip traži da pokriva 70% vlade. ja znam da političari u CG misle da sve znaju al to da Ibra bude MVP i pokriva bezbejdnosni sektor je nidje veze. da ne bude zabune, teško da postoji jedna osoba iz stranaka koje će ući u vladu da mogu biti na čelu MVPa, MUPa ili MO a da znaju posao
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 06-07-23 at 16:05.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Samo je falilo još da zatraži da bude Mitropolit![]()
Forever young, i want to be forever young
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks